Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:21 15.11.24 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Смяната на името в нумерологиятанови  
Автор zenu (непознат )
Публикувано09.05.10 17:48

Има ли чак такова значение за астрологията, ако си промениш една буква от малкото име, сменяйки числото на името от 6 на 8?

Тема Re: Смяната на името в нумерологиятанови [re: zenu]  
Автор lemke (новак)
Публикувано09.05.10 19:10

С риск да е малко спам мнението ми, ще ти споделя мои наблюдения.

Проверявал съм, дали името си отговаря на притежателя и се оказа, че от 10 души има и 10 съвпадения. Една позната от тях беше в 6ти раздел и има много от характеристиките- талантлина, има афинитет към различни изкуства и в същото време си занимава с право, което пак е при 6ците. Може би е съвпадение, но тя също не си харесва името. Не счита, че иска изцяло ново име, но харесва и предпочита мекият вариант.
Друга дама, коят опознавам, се падна при число, което говореше за изкачване на йерархично ниво и да ти кажа, откакто я познавам, но и преди това, тя се катери от един висш пост на друг. Не мога да ти кажа, дали изговорът на името, смисълът му или нещо друго, което не знам и затова не отчитам като елемент, влияе силно върху характерът и кои негови черти се засилват или отслабват, но не променя характерът в никакъв случай.

ПС Исках да те питам, но не си длъжен да отговориш, защо искаш да променяш елементи или изцяло името си? И какво има в 8цата, а го няма в 6цата? Питам те, защото моята позната искаше да си промени името, защото й звучи отчуждаващо, строго и остро. Особеното при нея е, че тя наистина притежава тези черти, но явно не си ги харесва и търси начин да ги елиминира, но колкото и нежда и мило да се обръщат другите към нея, тези черти си остават. Не избухват, но си ровичкат под повърхността.

Редактирано от lemke на 09.05.10 19:13.

Тема Re:нови [re: zenu]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано09.05.10 23:01

Астрологията не се занимава с името на човека и не изчислява стойността му в цифри.
Виж ако си смениш момента на раждане, тогава можеш да питаш ;)

Do what works or do what's right?

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор varadave ()
Публикувано10.05.10 01:05

Изчисляват се и Имената и други неща се правят...но това е езотерична астрология
или окултна. В хорарите се гледат стойносттите на планетите или тяхните им вокали.
Или мислиш,че планетите нямат саунд. Луната в телец е със саунда или вокала "Е".
Има специален отдел в астрологияра за това.

Редактирано от varadave на 10.05.10 01:08.

Тема Re: Смяната на името в нумерологията [re: zenu]  
Автор Taдж-aлл ()
Публикувано10.05.10 07:44

Понякога смяната, няма да помогне.

Един от най-добрия начин да търсиш "правилното" име е да се сравниш с името, с което те наричат околните. Хората усещат енергийно, дали едно име пасва на човека или не.
Именно поради това се лепват прякори, прозвища и умалителни - за да съвпаднат с енергията на човек.

----------------------------------
Далечен в близостта си,
близък дори в далечината!

Тема Re:нови [re: varadave]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано10.05.10 07:46

Аз се ограничавам само до сферата ми на познание, а именно западната :)
А за там не съм срещала никъде досега да се обръща такова внимание на името и да се свързва толкова пряко с нумерологията.
Което не изключва вероятността да греша, разбира се.

Do what works or do what's right?

Тема Re: Смяната на името в нумерологиятанови [re: zenu]  
Автор rigel3 ()
Публикувано10.05.10 13:23

Няма. В астрологията почти не се използва. Освен когато си измисляш псевдоним за дадена работа.

И друго важно нещо: името (особено малкото) ти е дадено (обикновено) от родителите. Така че то ти носи кармични (наследствени) проблеми, които колкото и да не ти се иска трябва да се изживеят. Или да ги прехвърлиш (съзнателно или не) на следващото поколение. И така докато на някой от наследниците ти толкова много му се натрупат, че няма да може да ги прехвърли. Току-виж се окажеш ти този някой в следващ живот.

Със смяната на името до известна степен ще ги "скриеш" от себе си, което не е добра практика.

Тема Re: Като стана въпрос за имена и астрологиянови [re: zenu]  
Автор where is my mind ()
Публикувано10.05.10 14:38

Ето един пример:

Ивайло Василев Стоянов

сменя си името на Мариус Куркински

променило ли е това нещо според вас?
По-късно и аз ще изчисля номерологично какво излиза, защото принципно доста неща отгатва и нумерологията, но що се отнася до дата на раждане, нумерологична година и т.н., за имената не съм толкова сигурна.

change the perspective before the perspective changes you

Тема Re: Като стана въпрос за имена и астрологиянови [re: where is my mind]  
Автор varadave ()
Публикувано11.05.10 04:15

Тема Re: Като стана въпрос за имена и астрологиянови [re: varadave]  
Автор where is my mind ()
Публикувано11.05.10 10:48

За съжаление точно с немски не мога да се оправя.

change the perspective before the perspective changes you

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.