Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:29 17.05.26 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Ако днес срещнете Любовта,нови  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано10.05.09 12:26

с какви астрологични данни искате да е той/тя?

Тема Re: Ако днес срещнете Любовта,нови [re: *Eвa*]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано10.05.09 12:37

Да кажа за себе си: Бих предпочела да е със Слънце във Везни, Марс в Лъв, Асцендент Водолей, Луна в Риби и Меркурий в Дева и Венера във Везни.

Автор 3aek (дългоух)
Публикувано10.05.09 12:42

Водно Слънце - Рак или Риби; земен Асц (но без Дева), Луна в Скорпи; Венера в Телец; огнен Марс.

Тема Re: Ако днес срещнете Любовта,нови [re: 3aek]  
Автор Lillie ()
Публикувано10.05.09 13:16

Само за Марс имам предпочитания да е в земен знак - Телец или Козирог. Може също да е в Рак или Скорпион. Да не е въздушен.

Тема Re: Ако днес срещнете Любовта,нови [re: Lillie]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано10.05.09 13:31

Защо само Марс? Луната и Венерата също са доста съществени за емоциите, настроенията и чувствата. Много се кефя и на скорпионска венера, много е забавна, имам чувството, че граничи с мазохизъм, за мене е забавна, може би защото не мога да се идентифицирам с нея.

Автор 3aek (дългоух)
Публикувано10.05.09 13:33

Питай ме - 7 години със скорпионска Венера.... имам чувството, че са имунизирани срещу скорпионската отрова

Тема Re: Ако днес срещнете Любовта,нови [re: 3aek]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано10.05.09 13:36

Да, аз също имам такава от 2 години близо до себе си. Понякога се самоизтезава, после си го признава, съжалява, после пак. Може да твърди нещо невероятно, за да се самонаранява или за да ти изпробва търпението, после се разкрива отново в истинската си светлина. Поне аз така я виждам. При тебе как действа?

Автор Lillie ()
Публикувано10.05.09 13:39

Ева, няма идеален астрологичен партньорски профил, разберете го!
Има "подходящ", т.е. дошъл с определена цел на определен етап от живота ти. А този, подходящия може въобще да не се вписва в представа ти за перфектния мъж (жена). И въпреки това той да е "най-доброто" за теб на даден етап.
Мисля, че Гали е писала обстойно по въпроса за партньорствата тук или в другия клуб. Ако има желание, надявам се и тук да се включи.

Тема Re: Ако днес срещнете Любовта,нови [re: Lillie]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано10.05.09 13:41

Това е много ясно, че няма идеален, не съм толкова наивна.
Пуснала съм темата, за да помечтаем и да си поговорим.

Автор 3aek (дългоух)
Публикувано10.05.09 13:43

Не, в моя случай не се самоизтезава (все пак Слънце е във Везни), но показва огромна търпимост към скорпионските особености. В случая има Венера, Марс и Меркурий в Скорпи де... понякога езикът е твърде остър и болезнено точен обаче. Поведението е принципно спокойно и балансирано, но понякога (рядко) напълно излиза от контрол и става твърде брутално и грозно за моята везняшка Венера.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.