Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:26 22.11.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Въпрос?нови  
Автор van_helsing (heavenly)
Публикувано25.01.09 10:05

Искам да попитам за психическото състояие на една астроложка, имам съмнение , по отношение на психиката и....

...прати ми за 24 чс. над 50 лични бележки, като някои се повтаряха по 5-6 пъти, в повечето има написани странни неща, не са на БГ..., опитва се да ме плаши, а е** тъпанарщината му, да се посмея ли не знам, то тая е за оплакване...
Ето линкове на бележките, а вие сами си помислете за смях ли е или за кукландия тая:

1. - това е флуда който бактисах да трия...
2. - навярно тука започва заклинанието...
3. - тука може би продължава...
4. - а това е заключителната част, заклеймяване на магията, да я е**...

Всички тея боклуци са изпратени по няколко пъти(3-4-5)
Принципно една и съща бележка ми я праща винаги по няколко пъти, що ? ....и аз се чудя...хах...

- това е тъпото и псе, за което твърди че не се разделя с него, явно и вечер.....
Твърди че има мъж, който бил шемет...
Та доста се замислих за състоянието и..., може ли някой да я излекува? Случайно тука да пишат психиатри?

Може би трябва да ви я покажа и сами да прецените положението и, но ще почакам, предполагам че това са временни , множествени панически атаки...

Тема Re: Въпрос?нови [re: van_helsing]  
Публикувано25.01.09 10:31

Астролози, моля ви погледнете, прегледайте добре хороскопа и, тази жена да не е 13-та фатална зодия...

...иначе твърди че двама говорят в главата и, щот била близнаци...Моля ви....дайте да и помогнем... Имам вече предложение за лек, 2х100 мг. Сетран - сутрин, 1 тб. Финлепсин - вечер, 60 мг. Хлорпротиксен - сутрин 2 т., на обяд 2т. и вечер по 4 т. При влошаване на личното и състояние, може да се допълни с ампули, инжекционно, Диазепам или Хлоразин....
Надявам се тази зодиакална диета да и помогне...

Автор anachronic (извън времето)
Публикувано25.01.09 10:37

Ей, ама скъсахте се да публикувате лични бележки тука! Не е упрекът само към теб....

В момента, в който комуникацията премине на бележки, става лична и ако се появят проблеми се решават между двамата пишещи. Не е форумът мястото, където да се излага лична информация, съгласи се.

Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано25.01.09 10:44

Искаш ли да и стане гадно? Като получиш бележка от нея, без да я отваряш я маркираш и изтриваш. Знаеш ли колко ненормалници отказах така?

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Автор ynovl-lvony (....)
Публикувано25.01.09 10:51

Пич, и аз си помислих, че е на емоционална основа това, още миналата седмица и от тогава гледам да не я ядосвам...

Откакто Меркурий е ретрограден е все в това състояние. И аз по същия начин като теб не мога да я разбирам така и се бях сащисал ....... . Все ще се успокои обаче. Не ги разпалвай нещата на тази тема, че май не е на добре ....

Тема Re: Въпрос?нови [re: HAДEЖДA™]  
Публикувано25.01.09 11:05

виж какво Надежда, тая прекали с флуда на лични, предложих и да спре, но вместо това виж какви глупости ми пише....и това ми било астролог - лечител, има обяви нейни дори в интернет, предлага си услугите срещу доста високи цени в евро, а е злобарка...., затова хората не ги харесват...

Тема Re: Въпрос?нови [re: ynovl-lvony]  
Публикувано25.01.09 11:07

аз мисля че е била близо до Уран, затова е толкова радиоактивна...

Тема Re: Въпрос?нови [re: anachronic]  
Публикувано25.01.09 11:09

тоя наплив от боклуци и "заклинания"..., за информация ли го имаш?

Автор anachronic (извън времето)
Публикувано25.01.09 11:12

Ми аз с тази дама съм си писала на лични и нищо такова не съм получавала, та не знам.... бележките й към мен са смислени

Тема Re: Въпрос?нови [re: anachronic]  
Публикувано25.01.09 11:18

може да има планетно неразположение...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.