|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Хайде след фурнаджийските
|
|
Автор |
Kaлoмaин (асобу) |
Публикувано | 07.01.09 22:37 |
|
лопати да чуем версии за това, кои са фанатиците сред зодиите? Кои са тези, които не могат да се огънат дори и когато не са прави и винаги са борят до край? Кои не биха отстъпили, въпреки, че са наясно с грешките си и биха жертвали много за да се наложат на всяка цена? Кои се вкопчват в една теза и подчиняват всичко на нея?
| |
|
Овните, кои други?
| |
|
Ами...неприятно ми е да си го призная,но Лъвовете сме такива
| |
|
Че защо ти е неприятно?
| |
|
Ето това е - сигурно си права. Ако беше от нашите щеше да намериш начин да го представиш като нещо положително.
| |
Тема
|
Re: Хайде след фурнаджийските
[re: Kaлoмaин]
|
|
Автор |
3aek (skokliv) |
Публикувано | 08.01.09 10:01 |
|
Овните са доста фанатизирани според мен и са склонни да се налагат, само и само да е на тяхното. Дева привидно трудно променя позициите си, макар и да не хвърля толкова огън и жупел като Овен.
Редактирано от 3aek на 08.01.09 10:01.
| |
Тема
|
[re: Kaлoмaин]
|
|
Автор |
Valda (saro) |
Публикувано | 08.01.09 10:44 |
|
Гледм дотук два огнени знака водат класацията - Овен и Лъв. Явно трябва да си потърся дефиниция за фанатизъм. Аз си имам фикс-идеи, ама дали са фанатизъм!!!?
Вкопчването в една теза и подчиняването всичко на нея си е специалитет на фиксираната земя и вода - Телец и Скорпион. Имат и търпението да го направят и в определени ситуации това качество не е негативно.
Който и знак да оглави класацията всеки ще го има в картата. Айде да не обвиняваме само слънцата
| |
|
Хм, а Водолея? Изобщо това качество трудно да приемаш тезата на някого и да отстояваш твоите не е ли характерно за всички фиксирани знаци? Лично според моите наблюдения е трудно да убедиш Водолея в него, трябва да кажеш милиарди доказателства, ала ако по някакъв начин успееш, после той отива да "проповядва словото ти" на длъж и на шир.
| |
|
Аз не познавам много Водолеи,но посредствени ми се виждат.Без да се обиждат.Ние лъвовете не сме чак фанатични.Аз нищо не бих направила от един инат.Фанатични са по-скоро Козирозите,но след Овните.Как пък все рогати
| |
Тема
|
[re: Valda]
|
|
Автор |
3aek (skokliv) |
Публикувано | 08.01.09 11:07 |
|
За Скорпион и аз мислех да кажа, но нещо ми убягваше... Ние май не толкова от инат спорим и не толкова вербално, колкото с действие, бавно и последователно. Аз примерно много малко неща бих защитавала, но наложи ли се мога света да обърна, за да покажа, че е правилно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|