|
Тема
|
хмм, май имаше такава тема
|
|
Автор |
Rozovotakova3 (същата) |
Публикувано | 31.12.08 12:27 |
|
асцендент рак за мъж не е ли кофти бизнес?
доказан феникс
| |
|
М, познавам двама с Асц. Рак, единият е пич, другият - сдухан по дефолт. Тъй че зависи от другите неща, предполагам
Весело изкарване на Нова година и успех във всичко!
Пазете се от падащи подаръци!Редактирано от 3aek на 31.12.08 13:05.
| |
|
всъщност като се замислиш винаги зависи от всичко, нали
хубаВА НОВА ГОДИНА С ПОВЕчЕ ЛюБОВ АКО МОЖЕ :)))
доказан феникс
| |
|
кое по точно му е кофтито. Моят мъж е с асцендент Рак и наистина има кофти характер на моменти. Но не бих казала, че е трагедия и непоносим за съжителство, просто дразни, но поносимо
| |
|
ахам, ами този хем ми обяснява, че не иска нищо сериозно, хем ми звъни все едно съм последната жена на света и това много ме обърква
за сметка на това вчера се ядосах и пратих уведомителни смс-и до заинтересованите лица, че тази година ще бъде на щастливата ми любов, за това да не ме търсят повече :))
доказан феникс
| |
|
Искаш да кажеш, че оня пич дето те разиграва от години има асцендент Рак?
| |
|
тоя е друг
тоя моя стария е с асцедент стрелец
доказан феникс
| |
|
Овенче , различни асценденти от една стихия е много добре по принцип, ако пък и слънцата ви са от различна стихия е още по-добре казват - за да е интересно. - Това е малко бщо казано но ...
| |
|
бягай от него,не разбрах каква зодия е,но имам идентичен случай с мъж овен,не искал серозни неща но 5 месеца всеки ден бяхме неразделни и по всичко личеше че тези му изказвания са смешни,докато един ден спря да ми звъни,след неколкодневно търсене от моя страна най накрая се свързах и пак ми беше казано че той не искал връзка с никой и да не съм се сърдела,бил ме предупредил...както и да е,бягай щото после е кофти..
успех през новата година
Усмихвай се дори когато ти е тъжно,някой може да се влюби в усмивката ти
| |
|
|
|
|