Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:48 13.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема идеалният мъжнови  
Автор abradabra ()
Публикувано07.08.08 13:27

Какъв, според вас, трябва да е хороскопът на идеалния мъж?
Ето го и моят :
Непременно луна в рак или в стрелец - водата дава чувствителност, а луната в стрелец хем огнен, хем идеалист и нежен
Непременно марс в скорпи/лъв или козирог/ най -добре в скорпи. Страхотни любовници.
Венера в Рак , или в козирог-тука щото аз съм козирог, макар, че всичките ми по сериозни гаджета са с венера в рак.
Меркурий в нещо въздушно или в дева за да си имаме обща приказка.
Асцендент Лъв - за да е царствен :)
Слънце в дева , лъв в 11 дом или в първи, да не е в 12ти. може и в козирог.

Плюсовете на един такъв перфектен мъж е, че е верен моногамен обичлив хубав, амбициозен и добър любовник. Минусите са, че е домошар и може да те хване клаустрофобията с него-луна и венера в рак дават подобни тенденции по мои наблюдения.

Тема Re: идеалният мъжнови [re: abradabra]  
Автор varadave (nesnaesta nisto)
Публикувано07.08.08 13:46

няма такъв.

Тема Re: кхмкхм, отговарям с картинка -нови [re: abradabra]  
Автор Roxy (mockingbird)
Публикувано07.08.08 13:54

Тема Re: кхмкхм, отговарям с картинка - [re: Roxy]  
Автор abradabra ()
Публикувано07.08.08 14:03

а нещо по-така оригинално ?

н

Тема Re: идеалният мъжнови [re: varadave]  
Автор abradabra ()
Публикувано07.08.08 14:03

бре бре:) това сигурно го пише в козмо

Автор az-jenata ()
Публикувано07.08.08 14:22

... трябва да е хибрид между вибратор и банкомат

Автор тaнrpa (непознат)
Публикувано07.08.08 14:42

Не че има такъв, ама ми се ще да е нещо въздушно с огнен асцендент /най-добре овен/, водна луна и венера, марс в козирог, може би меркурий в стрелец или близнаци... нещо такова.

Тема Re: идеалният мъжнови [re: тaнrpa]  
Автор ThunderGoddess (psychopath)
Публикувано07.08.08 14:50

Недейте така бе, горкия мъж ще ббъде много объркан от себе си. За идеален мъж не съм мислила. Може би слънчевия знак трябва да е земен (Козирог или Телец) или да е скорпионче. Бих взела и мъж с огнена зодия ... имам предвид Овен или Лъв (защото прекалената откровеност на Стрелеца не ми понася, чудесно е, че са откровени, но понякога не си подбират думите и нараняват много гадно). Венера и Марс ... нещо огнено, за да се съчетаем добре в този аспект

. Едно е какъв мъж искам, друго е на какви ми ходи - все хлътвам по деви с луни с скорпион и това е... три пъти любов, три пъти същото нещо...

Тема Re: кхмкхм, отговарям с картинка -нови [re: abradabra]  
Автор Roxy (mockingbird)
Публикувано07.08.08 14:56

мога и да ти нарисувам нещо по-оригинално, ама нямам скенер да го пусна.

Тема Re: идеалният мъжнови [re: ThunderGoddess]  
Автор two women (непознат)
Публикувано07.08.08 14:59

добродушната, понякога стигаща до глупост откровеност на стрелеца, ми е последният проблем на фона на язвителното отношение на рака или защитната бруталност на козирога.
идеалният мъж, поне за мен, е този, който обичам. тоест - когато обичам някой, идеалният е той. идеалното е това, което е до нас, а нещо в далечината...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.