Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:06 13.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Мъжете Везнинови  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано22.06.08 21:49

Интересува ме тази зодия. Кажете нещо за тях, може би ще науча повече от това, което най-общо съм чела в нета.
Давайте - похвали, оплаквания, спомени, споделено!

Тема Re: Мъжете Везнинови [re: *Eвa*]  
Автор lullaby ()
Публикувано22.06.08 22:46

Еми аз веднага се сещам за Слави Трифонов

Не знам за теб, но мен ме кефи...или кефеше като беше по-млад и по-щур, щото вече поулегна с възрастта нормално е.

Тема Re: Мъжете Везнинови [re: lullaby]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано22.06.08 22:52

Не ви ли се струва, че се колебаят прекалено много, в стремежа си да постигнат баланса?

Автор lullaby ()
Публикувано22.06.08 22:54

Ами аз имам Луна във Везни и не мисля точно така - в смисъл опитват се по-скоро да накарат другите да постигнат баланс, справедливи са според мен, но може би понякога губят собствено мнение в името на това да усетят чуждото настроение... не знам дали стана ясно

Автор 3aek (~now~)
Публикувано22.06.08 23:08

За мъжете Везни (почти) само хубави неща

. Аз мога да споделя само от личен опит...

Определено знаят как да накарат една жена да се чувства желана и обичана. А преди обичането определено знаят как да направят една жена техен заклет фен

Много енергични в компания (почти не млъкват). Харесва ми, че не обичат да се повишава тон. Когато отказват нещо го правят учтиво. Не ми харесва, че понякога в стремежа си да не попаднат в конфликт си заравят главата в пясъка и се правят, че няма проблем. А когато проблемът все пак цъфне на вратата, пак се ослушват и чакат ако може сам да се разреши.

Много партньорски са настроени, и държат доста на постоянната си половинка. По мои наблюдения са верни, макар че си флиртуват профилактично по всяко време

Доста са ларж, обичат да правят подаръци, не са дребнави. Не са клюкари. Лоялни са в приятелския си кръг.

И наистина са много чаровни. Дори когато сгафят не можеш да не им простиш като ги видиш как се увиват около теб като кученца, които те гледат в очите с любов и махат с опашка

Get busy living or get busy dying

Тема Re: Мъжете Везнинови [re: 3aek]  
Автор huanjiМодератор ()
Публикувано22.06.08 23:14

Даа, почти говориш за мен.

Тема Re: Мъжете Везнинови [re: huanji]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано22.06.08 23:20

Ти мъж-везни ли си?

Тема Re: Мъжете Везнинови [re: 3aek]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано22.06.08 23:21

Мога да добавя, че не може да се скучае с тях и могат да правят невероятни изненади, например да те заведат на някое невероятно място като подарък по някакъв повод.

Тема Re: Мъжете Везнинови [re: lullaby]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано22.06.08 23:22

Да, но често си променят настроението, дори по-често от нас близнаците, аз го възприемам като колебание.

Автор huanjiМодератор ()
Публикувано22.06.08 23:23

Аха.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.