|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Мъжете Везни
|
|
Автор |
*Eвa* (независима) |
Публикувано | 22.06.08 21:49 |
|
Интересува ме тази зодия. Кажете нещо за тях, може би ще науча повече от това, което най-общо съм чела в нета.
Давайте - похвали, оплаквания, спомени, споделено!
| |
|
Еми аз веднага се сещам за Слави Трифонов Не знам за теб, но мен ме кефи...или кефеше като беше по-млад и по-щур, щото вече поулегна с възрастта нормално е.
| |
Тема
|
Re: Мъжете Везни
[re: lullaby]
|
|
Автор |
*Eвa* (независима) |
Публикувано | 22.06.08 22:52 |
|
Не ви ли се струва, че се колебаят прекалено много, в стремежа си да постигнат баланса?
| |
|
Ами аз имам Луна във Везни и не мисля точно така - в смисъл опитват се по-скоро да накарат другите да постигнат баланс, справедливи са според мен, но може би понякога губят собствено мнение в името на това да усетят чуждото настроение... не знам дали стана ясно
| |
Тема
|
[re: *Eвa*]
|
|
Автор |
3aek (~now~) |
Публикувано | 22.06.08 23:08 |
|
За мъжете Везни (почти) само хубави неща. Аз мога да споделя само от личен опит...
Определено знаят как да накарат една жена да се чувства желана и обичана. А преди обичането определено знаят как да направят една жена техен заклет фен
Много енергични в компания (почти не млъкват). Харесва ми, че не обичат да се повишава тон. Когато отказват нещо го правят учтиво. Не ми харесва, че понякога в стремежа си да не попаднат в конфликт си заравят главата в пясъка и се правят, че няма проблем. А когато проблемът все пак цъфне на вратата, пак се ослушват и чакат ако може сам да се разреши.
Много партньорски са настроени, и държат доста на постоянната си половинка. По мои наблюдения са верни, макар че си флиртуват профилактично по всяко време
Доста са ларж, обичат да правят подаръци, не са дребнави. Не са клюкари. Лоялни са в приятелския си кръг.
И наистина са много чаровни. Дори когато сгафят не можеш да не им простиш като ги видиш как се увиват около теб като кученца, които те гледат в очите с любов и махат с опашка
Get busy living or get busy dying
| |
Тема
|
[re: 3aek]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 22.06.08 23:14 |
|
Даа, почти говориш за мен.
| |
Тема
|
[re: huanji]
|
|
Автор |
*Eвa* (независима) |
Публикувано | 22.06.08 23:20 |
|
Ти мъж-везни ли си?
| |
Тема
|
[re: 3aek]
|
|
Автор |
*Eвa* (независима) |
Публикувано | 22.06.08 23:21 |
|
Мога да добавя, че не може да се скучае с тях и могат да правят невероятни изненади, например да те заведат на някое невероятно място като подарък по някакъв повод.
| |
Тема
|
[re: lullaby]
|
|
Автор |
*Eвa* (независима) |
Публикувано | 22.06.08 23:22 |
|
Да, но често си променят настроението, дори по-често от нас близнаците, аз го възприемам като колебание.
| |
Тема
|
[re: *Eвa*]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 22.06.08 23:23 |
|
Аха.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|