|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
Тема
|
Нова тема
|
|
| Автор |
huanji () |
| Публикувано | 22.06.08 21:33 |
|
|
за наддумване, лични изяснявания и въобще, заключвам онази и пускам тази като продължение, че мненията станаха много.
| |
|
Тема
|
Re: Нова тема
[re: huanji]
|
|
| Автор |
*Eвa* (независима) |
| Публикувано | 22.06.08 21:40 |
|
|
Аз лично исках тебе да попитам - ти служебно назначен модератор ли си, мъж ли си, жена ли си, интересуваш ли се от астрология и какво стана с Fruzla? Зная къде й е личният сайт, но не съм я питала лично. Редно беше някой, поне с две думи, да обясни какво става.
Редактирано от *Eвa* на 22.06.08 21:45.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
HAДEЖДA™ (Jedem das Seine) |
| Публикувано | 22.06.08 21:48 |
|
|
To пък и Розовото се оказа, че събрало смелост и било шута на г-н неподходящия, и сагата, дет от година и кусур се точи из дирските клубове, май приключи.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
|
|
Служебно съм назначен. Мъж, везна. Не разбирам от астрология, но интересите ми са разнообразни и няма да имам нищо против да слушам.
Разбирането ми за астрологията е, че планетите може да определят нагласите, но не вкарват добитъка в обора. Но то си е само мое.
Не познавам предишният модератор и не съм говорил с него.
| |
|
|
|
Така ли, машалла! Някоя планета ще да е съвпаднала.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
*Eвa* (независима) |
| Публикувано | 22.06.08 23:27 |
|
|
Аха, ясно. Какво значи Ошо?
Планетите може и да определят нагласите и да вкарат добитъка в обора, по мое мнение, макар че обор малко селскостопански ми звучи. Интересно, какво си заместил конкретно с думата "добитък"?
| |
|
|
|
Понеже varadave ти каза, че си нага, като изключим котекста на Махабхарата и лошите 1000 сина, както и самото име - змия, то има и друго значение. Нага е също така и една от второстепенните прани - упапрана.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
varadave (Dipl Astrologin) |
| Публикувано | 22.06.08 23:29 |
|
|
| |
|
|
|
Ошо е известен гуру с противоречив имидж.
Не мисля да влизам в специализирани спорове с вас и каквото мисля във връзка с материята, ще си го държа за лична употреба. Понякога предпочитам да слушам.
| |
|
|
|
Мерси. Я кажи, да не си кришнарче?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|