Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:00 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Напускането ми- спасение,грешка или успешно началонови  
Автор TerrArt (начинаещ)
Публикувано02.06.08 02:23

На 28 05 2008 ( м/у 18:10 и 18: 30) си подадох молбата за напускане на шефката( Телец) и тя ми даде време да размисля дали и кога искам да напусна. Предупредила бях още от март, че ще напускам, но подаването на молбата ми беше след момент на силен афект, причинен от несправедливо обвинение от по- старша от мен колежка. И това просто "преля чашата" и ми даде силен мотив да напусна по- бързо това "гнездо на оси"

Работя в счетоводна къща като обикновен писар, което за мен е подтискащо, и в противовес на неспокойната ми и творческа природа( родена съм на 19 12 1978 в 07: 45 във Велико Търново). Нямам счетоводно образование, а напротив - детска и начална учителка съм и иконописец.
Правилно ли съм се отказала от нещо ,което ми е скучно ( въпреки, че Юпитер и Луна са в 8 дом- възможност за боравене с чужди финансии и документи) и ЩЕ ИМАМ ЛИ УСПЕХ , ако се посветя на творческа кариера на свободна практика?
В преден мой въпрос Аморе ми беше предложила да започна собствен бизнес, но не знам дали според звездите сегашният момент е благоприятен или трябва да изчакам? ( не съм още толкова задобряла в тълкуването на небесните сигнали, но имам някакви съмнения) Помогнете ми да си доизясня картинката!!!

Тема Re: Напускането ми- спасение,грешка или успешно началонови [re: TerrArt]  
Автор galy ()
Публикувано03.06.08 02:07

Сещам се за тази предна тема - приятелски окуражаващ разговор с "вкус" на астрология.
Тогава мислех да напиша нещо, но щеше да бъде чисто и просто само астрологически извод на база хороскопа, та затова се спрях...да не разрушавам атмосферата на темата

Знам, че да се даде акъл за започване на самостоятелен бизнес, е далеч по-лесно, отколкото да се осъществи. И още по-лесно, отколкото да се изведе по астрологичен път.
Затова акъли няма да давам, ще напиша онова, което виждам в картата.

Пътят, професионален, е свързан с изкуство. Иконописане явно ще да е, защото нито счетоводство, нито детска учителка, се вписват в област изкуство. До лятото на 2009 г. ще направите един дълбок завой в професията си. Знам ли - може и с друг тип изкуство покрай иконописането да се захването.

Тема Re: Напускането ми- спасение,грешка или успешно нанови [re: TerrArt]  
Автор Amore (astro)
Публикувано03.06.08 10:51

ето я темата, както я определи потребителката преди мен "приятелска".

грешка ти е напускането. ще кажа и защо- липсва ти увереност и нямаш желание за промяна. защото ако един човек напусне работа и има нужда от пари и нова работа в това време ще е на интервю за работа или ще е подал 500 за да си направи ЕООД, ще оглежда помещения, ще търси съдружници, ще чепка и ще рови за да направи нещо.
И няма да се вайка и да се пита месеци наред едно и също нещо, липсва ти увереност. Научи се да си тълкуваш картата сама, и ще разбереш истината за себе си.

В отговор на:

На път съм да изридам 1 радиатор от живота си, но като изплувам не се знае в каква локва ще се окажа, но мен такива промени не ме плашат(свикнала съм им). Съжалявам, че първоначалните ми думи звучат като оплакване. Песимизмът ми е доста чужда черта от характера. Исках само да потърся някакво логично обяснение на кризите в живота ми и да потърся някакви сигнали за тяхното преодоляване или изместване на заден план. Абе, с 2 думи =приятелско потупване по рамото БЛАГОДАРЯ!
А възможно ли е да нямам нито 1 планета в 3,4,5,,6 и 7 дом или аз някъде бъркам

малък цитат, за да подчертае очакванията ти относно темата! нямам какво да допълня!

Тема Re: Напускането ми- спасение,грешка или успешно началонови [re: TerrArt]  
Автор Mr.Jesterfull (Oziris)
Публикувано03.06.08 11:43

"Напускането ми- спасение,грешка или успешно начало?" - И трите!!!

Тема Re: Напускането ми- спасение,грешка или успешно нанови [re: TerrArt]  
Автор lullaby ()
Публикувано03.06.08 14:26

еми правилно си постъпила, защото си в една гранична възраст, в която можеш да промениш нещо, което досега те е подтискало и да избереш живота ти да тръгне в друга насока. ако не сега - кога... след като това го правиш след сатурново завръщане, според мен от доста време е назрявало решението, така че браво за смелостта!

Тема Re: Напускането ми- спасение,грешка или успешно нанови [re: Amore]  
Автор galy ()
Публикувано03.06.08 17:47

Още в предната тема стана ясно, че не си разглеждала хороскопа...и пишеш поезия. Сега пак така.

В отговор на:

грешка ти е напускането. ще кажа и защо- липсва ти увереност и нямаш желание за промяна. защото ако един човек напусне работа и има нужда от пари и нова работа в това време ще е на интервю за работа или ще е подал 500 за да си направи ЕООД, ще оглежда помещения, ще търси съдружници, ще чепка и ще рови за да направи нещо.
И няма да се вайка и да се пита месеци наред едно и също нещо, липсва ти увереност.

Когато усетиш "земетресение" в живота си, понякога са необходими дори 1-2 години, за да се ориентираш - дали да излезеш навън, дали да вземеш нещо със себе си и къде да отидеш.

И така, само между другото, все пак виж една картинка и остави тази поезия за увереност, вайкане, желания за промяна и тра-ла-ла. Настъпи ли "земетресение" никой не те пита колко си уверен и дали имаш желание за промяна..щото за да си подложен на такова, явно си има причина.

Надявам се разбираш какво ти показвам.

ПП. Цитата ми заприлича на една астрологична консултация, която слушах във vbox7. Обяснения как някой си станал богат и какви са вероятните пазарни ниши. А хороскопът поставен на масата за красота.

Тема Re: Напускането ми- спасение,грешка или успешно нанови [re: galy]  
Автор Lillie (~passing by~)
Публикувано03.06.08 17:54

Гали...
Защо говориш за причини, та причини, когато повечето от питащите не са готови да понесат дори техните следствия?

ПП. Въпросът е риторичен и не е адресиран директно и конкретно към никой от пишещите тук

Тема Re: Напускането ми- спасение,грешка или успешно нанови [re: Lillie]  
Автор galy ()
Публикувано03.06.08 18:15

Ами тя, причината, всъщност означава, че човек е готов за следствия...на нещо. Ако не си посял семена на домати, няма как да очакваш, че ще береш домати един ден. И обратно - ако трябва да береш домати, означава, че някога си ги засял и трябва да си ги обереш

И определено си готов за целта. Друга тема е дали това ти харесва или не.

А че повечето питащи не са готови да получат отговори на въпросите си - да, от такава гледна точка имаш право.

Автор Kaily (непостижима)
Публикувано03.06.08 18:36

Е то повечето от пишещите, та и ние в това число, не питаме толкова за истината, колкото търсим някой да ни удари едно рамо...или ритник понякога.

What you have today is what you need. The same will be true tomorrow.

Автор Amore (astro)
Публикувано03.06.08 21:28

интересно

аз не прочетох нищо астрологично във връзка с темата и жената, освен коментари относно моите писания, поезия и коментари относно това дали аз съм прочела, написала, дори в един момент изразяваш мнение и надежда дали те разбирам.

Гали, когато ме извадиш от мислите си ще си по - добре, както и аз.
Дай ми въздух!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.