Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 04.11.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Честит Рожден Ден, *Ева*!нови  
Автор Бaн Чao ()
Публикувано31.05.08 11:47

Пожелавам ти здраве, сплотеност, както и професионален и житейски късмет.

Тема Re: Честит Рожден Ден, *Ева*!нови [re: Бaн Чao]  
Автор zuli (любознаещ)
Публикувано31.05.08 12:32

ЧРД, жива, здрава и щастлива!

Автор Amore (astro)
Публикувано31.05.08 12:35

честит рожден ден Ева== пожелавам ти здраве, креативност и много късмет през новата соларна година!

Автор galy ()
Публикувано31.05.08 13:10

Честит да ти е рождения ден Ева !

И още една кутия шоколад и тук

Автор lullaby ()
Публикувано31.05.08 14:41

Честит Рожден Ден, нека получиш през тази соларна година това, то което истински се нуждаеш.

Автор 3aek (~now~)
Публикувано31.05.08 22:32

Честит празник

Всичко най-усмихнато, много здраве, късмет и приятни емоции и през тази година!

Get busy living or get busy dying

Тема Re: Честит Рожден Ден, *Ева*! [re: Бaн Чao]  
Автор sa6tata (минаващ)
Публикувано31.05.08 22:58

4естит рожден ден и от мен!!!!!! [smeqЖалко,че не мога да ти сложа картинка
Това е за теб http://www.bsp.bg/fce/001/0285/bigimg/roses32sqrm6.jpg

Автор Бapбapeлa (петата стихия)
Публикувано31.05.08 23:51

Честит рожден ден на Ева !!!

Да е жива, здрава и късметлийка с каквото се захване.

Съдбата помага на смелите , страхливите ги отказва.

Автор *Eвa* (независима)
Публикувано01.06.08 11:15

Благодаря от сърце на всички!
Заяк, този пейзаж е прекрасен, направо ме порази.
Благодаря на Лулаби и на Барбарела за чудесните рози. Бледолилавите и жълтите са ми любими.
Благодаря на Гали за бонбоните, дано ми е сладък живота тази година.
Благодаря на автора на темата, че се сети за мене и се разкри, защото си нямах представа кой е като ми писа. Много късмет в живота ти пожелавам, приятелче! Приятелите са точно това, може да не ги виждаш и чуваш дълго време, но всеки път, когато се появят да ти е приятно с тях и да чувстваш същото отношение, все едно сте разговаряли вчера.
Благодаря и на Зули за пожеланията, дано намери своя късмет в живота и да се реализира успешно!
Благодаря и на Аморе, с нея имаме някакво общо отношение към пътуванията, аз обичам да пътувам много, мисля, че и тя. Винаги съм усещала особен оптимизъм у Аморе, подсъзнателно го усещам.
Благодаря и на Същата, видях си букета от рози! Надявам се този път да е срещнала точния човек и да бъде щастлива!
Приемете моите пожелания към всички вас за щастие.

Обичам ви!

Автор samoznaika (nepredubedena)
Публикувано01.06.08 13:39

Честит Рожден Ден!
Вместо картинка те поздравявам с едни красиви слова,събрали всичко,което искам да ти пожелая.Знам,че ще ги оцениш по достойнство.

Ако можеш да запазиш равновесието си, когато всички губят своето и тебе обвиняват за това, ако продължиш да вярваш в себе си, когато всички се съмняват в теб, и все пак отчиташ тяхното съмнение. Ако можеш да чакаш и да не се умориш от чакане, или ако те лъжат - да не си служиш с лъжи или ако те мразят да не излъчваш омраза....
И все пак да не бъдеш твърде добър, нито да се правиш на съвършен и мъдрец. Ако можеш да мечтаеш и да не превръщаш мечтите си в свой господар, ако можеш да мислиш и да не превръщаш мислите си в единствена цел, ако можеш да посрещнеш триумфа и падението като двама еднакви измамника. Ако можеш да понесеш да чуеш как истината изречена от теб се изопачава от подлеци и се превръща в подпора на глупци, или да видиш как се руши онуй което цял живот си творил, но да не се прекършиш и пак да почнеш да твориш, дори с похабени инструменти...
Ако можеш да загубиш и да почнеш отначало и никога да не продумаш за загубата си, ако можеш да насилиш сърцето, нервите и мускулите си да те слушат още дълго макар и съвсем отмалели, и тъй да издържиш , когато няма вече нищо в теб освен Волята, която ти шепти Дерзай!
Ако можеш да разговаряш с тълпите, но да запазиш благородство, или да се движиш с царе, без да губиш допира с обикновеното , ако всички хора са ти драги, но никой твърде мил, ако можеш да запълниш бягащата минута със шейсет достойни секунди...
Tвоя ще е земята, и всичко което е в нея. И което е по-важно - ти ще бъдеш ЧОВЕК, ПРИЯТЕЛЮ !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.