Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:37 05.11.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кое в хороскопа подсказва за преждевременна Смърт  
Автор TerrArt (начинаещ)
Публикувано24.05.08 03:07

Открих в 1 астро сайт малко информация по въпроса и като я съпоставих с личната си карта и

В сайта се анализираха аспектите на Марс и Сатурн с Уран и Плутон, както и планетите в 8 и 12 дом. Според това което имам в картата си излиза, че няма голяма вероятност да направя стари кокали Не ме е страх толкова за мен, колкото за това,4е подобни стряскащи аспекти има и в картата на сина ми. Има ли някакъв сигурен сигнал за възможни злополуки и фатален край, който да може да се открие в личния хороскоп??? И дали може да се избегне?

Тема Re: Кое в хороскопа подсказва за преждевременна Смнови [re: TerrArt]  
Автор Amore (astro)
Публикувано24.05.08 13:13

о, не моля те не такива теми.

знаеш ли ако успееш да предвидиш какво събитие ще се случи след 24 часа в България или дали ще падне правителството, като успееш да направиш такава голяма и успешна прогноза, тогава гледай за смърт в картата си.

Не е сигурно дали човек ще се роди, но е абсолютно сигурно, че ще умре. Нека да не правим страшни теми, сега всеки ще се зарови в картата си да гледа кога ще .....

я моля ви по жизнено, празник е!

Тема Re:нови [re: TerrArt]  
Автор Bиливap (елфче)
Публикувано24.05.08 13:56

Аморе правилно ти казва да не се задълбаваш да търсиш такива знаци в картата ти.
Няма смисъл, а и трябва да се вземат предвид и транизитите предполагам.
И аз докато се рових в Интернет да си разучавам картата попаднах на един, който убедено твърдеше, че точно с това положение на Нептун и Уран в моята карта имам склонност към наркозависимост и смърт от свръхдоза наркотици, което би ме притеснило, ако по принцип имах някаква слабост към опиатите.
Но аз като върл противник на всичко упойващо като наркотици, треви, тютюни, алкохоли, хапчета (с изключение на упойките в медицински условия преди операция например) съм по-скоро точно обратното.
А и не всичко, което пише в Интернет, е истина.
Намирала съм противоречиви тълкувания на едни и същи позиции и аспекти.
Така че спокойно :)

И честит 24 май :)

Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.

Тема Re: Кое в хороскопа подсказва за преждевременна Смнови [re: Amore]  
Автор TerrArt (начинаещ)
Публикувано24.05.08 18:59

Съжалявам за мрачната тема

Но за хубавите неща в хороскопа има написани тонове информация, а за края на нашето земно съществуване - няма почти нищо от астрологична гледна точка. Не , че тази тема ми е любима, ноооооооо и тя е част от живота и трябва по някакъв начин да е отразена в личния хороскоп. Просто ми стана любопитно и за тъмната страна на Луната ( може би защото Луната ми е на върха на 8 дом). Ако този въпрос, ще предизвика проблем и смут в този клуб, моля Администраторът да я премахне или да я трансформира, както ще е по- лека за преглъщане

ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ КИРИЛИЦАТА И РАЗУМА СИ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ И В ПОЛЗА НА ОБЩОТО БЛАГО!!!

Тема Re: Кое в хороскопа подсказва ...нови [re: lullaby]  
Автор Gerylin ()
Публикувано24.05.08 19:04

а има ли аспект в хороскопа ,който показва възможност за сериозна болест,като диабет например?

Do what you want to do and everything else will be revealed to you.

Тема Re: Кое в хороскопа подсказва ...нови [re: Gerylin]  
Автор TerrArt (начинаещ)
Публикувано24.05.08 22:50

Познанията ми в областта на медицинската астрология са доста повърхностни, но това не ми пречи да достигна до някакъв отговор на този въпрос по пътя на логиката. Според мен, първо бих надникнала в 6 дом и „утаилото се„ в него, а след това ще погледна позицията и взаимоотношенията между: Луната ( като управляваща течностите в тялото), Юпитер ( като „шеф” на черния дроб , всързаните с него жлези и с апетита), Меркурий ( като ръководещ трансмисионните процеси в кръвоносната и нервната система) и Венера ( като отговорна за процесите на складиране и задържане в тялото). Неблагоприятните аспекти между тези планети може да са сигнал за появата или наличието на диабет, но търпя критика за това си мнение.

А от нета имам тази информация, която мога да свържа с това заболявание: „ Сатурн в лош аспект с Уран и Плутон- хронични болести, които внезапно могат да доведат до фатален край.’

Ами, то май почти всички планети замесих в този проблем!!!

А консумацията на сладко-е доказано,че не води до диабет! Прекаляването със сол, преяждането и нервното напрежение са по- опасни признаци, които довеждат до тази болест. ( Но това е друга тема за друг клуб).

Тема Re: Кое в хороскопа подсказва за преждевременна Смнови [re: Amore]  
Автор galy ()
Публикувано25.05.08 12:16

В отговор на:

знаеш ли ако успееш да предвидиш какво събитие ще се случи след 24 часа в България или дали ще падне правителството, като успееш да направиш такава голяма и успешна прогноза, тогава гледай за смърт в картата си.

Не разбрах защо е необходимо един човек да е добър в мунданна астрология, а не рождена, за да търси отговор в рождена карта...това са два коренно различни дяла в астрологията. За да се търси отговор на въпроса, върху който разсъждава ТерАрт изобщо не е необходимо дори да знае що е то мунданна астрология, още по-малко пък да умее да прогнозира падане на правителства.

А по твоята логика, излиза, че ни един астролог - не само в България, ами и в доста други държави на запад, не е годен да търси отговор на такъв въпрос Всъщност има ли изобщо астролог, който може да прогнозира какво събитие ще има след 24 ч. в България.? Определено няма такъв и едва ли някога ще има.

Тема Re: Кое в хороскопа подсказва ...нови [re: Gerylin]  
Автор galy ()
Публикувано25.05.08 12:32

В отговор на:

а има ли аспект в хороскопа ,който показва възможност за сериозна болест,като диабет например?

Един аспект не, но комплекс от показатели - да. За всеки човек могат да бъдат дефинирани слабите места в тялото и възможни заболявания, свързани с тях.

Тема Re: Кое в хороскопа подсказва ... [re: galy]  
Автор varadave (Dipl Astrologin)
Публикувано25.05.08 14:34

Диабет:
По Иннд.Астро.....
сигнификатори са Венус,Луна,юпитер... и 7.Бахва или Дом.
Когато владетеля на 8.дом се асоzиира с Раху и навамсата на раху...
При други слуЧаи юпитер,венус и меркури с комб. ВеЗни или Дева раЗполпжени
в домове 6,8 или 12...
друг покаЗател е комбинаzията на Сатурн и юпитер в асоzияzиа или аспект...
/при мене Раху и JU. са в 7.дом да видеме Че е и наследствено/...
Лошо поставена Венера. Или в врьЗка с Малефиzи...
Jupiter в ВеЗни или Скорпион и в аспекти кьм evil planets.
Но теЗи Знаzи ВеЗни и Скорпион.
Венус вьв воден Знак ,плаzирана в 7 или 8 с аспекти на малефиzи.
Или в 6 или 12 , в т.н papakartari.

papakartari: Sixth house or its lord is afflicted in a watery sign or has papakatari...
"papakartari: Is a configuration of planets where a house or a planet or sign falls in between two malefic planets." Има и такава yoaga; paapakarthariyoaga...

Но Jу + Ve генералнo пок. diabet.
So. или Mo. в 7.дом, владетеля на 7.дом в Асz.,и Ju. е лошо аспектиран.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от varadave на 25.05.08 14:38.</EM></FONT></P>

Редактирано от varadave на 25.05.08 15:06.

Тема Re: Гъсеница и пеперуда [re: TerrArt]  
Автор Kaily (непостижима)
Публикувано25.05.08 15:04

Мен ме интересува по-скоро друго.
Иисус пък и всички Учители казват, че трябва да умреш, преди да умреш, за да се родиш за вечен живот.
Тая смърт е смърт на личността, каквато я познаваме, и да станем отново като децата.
По какъв начин аспектите, свързани със смъртта, се отграничават коя физическа смърт на тялото, коя смърт-духовното прераждане от типа:

Това, което за гъсеницата е краят на света, за пеперудата е само ново начало.

What you have today is what you need. The same will be true tomorrow.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.