|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема
|
Аман от ОвЕни!
|
|
Автор |
пo дявoлитe! (hot stuff) |
Публикувано | 18.02.08 23:59 |
|
Уф... Обградена съм само от Овни! Извинете ме за крайно лаишката тема, но просто трябва да споделя. Накъдето и да се обърна, се натъквам само на рогати и вече почнах да се обърквам аз ли тях ги намирам или те - мене. Харесам някой мъж - Овен, запозная се с нови приятели - Овни, вкъщи - майка ми Овен, намеря си работа - шеф Овен (че той е пък и с Луна в Стрелец, дето ми олабва коленете). Имаше преди един период, в който ми се бяха навързали само Водолеи, сега дойде друга мода. И да им се невидят и Овните, толкова са харизматични! Какви са тия периоди!? Имам чувството, че правя колекция. Сигурно някакъв урок уча с тях сега - по-рано единственият начин да общувам с Овен, беше само да мълча, да кимам и да се нервирам, а вече има напредък - искат ми съвет, идея, мнение?!? Не знам и аз... пишете каквото и ако изобщо ви хрумне нещо в каквато и да е връзка.
П.С. допълнително ми подхранва тревожното състояние и фактът, че в края на март съм на рожден ден на една Овенка, за която трябва да измислям зашеметяващ подарък, което значи съвсем целенасочено да гледам сюрьозно да се опарича дотогава!
Редактирано от пo дявoлитe! на 19.02.08 00:09.
| |
|
честито
много ми идват и на мен. ако не е слънцето в овен ще е луна в овен, или пък слънцето в 1-ви дом.
все овнешки истории, а аз предпочитам зеленчуци.
всичко е от наталната карта. огледай какво имаш в овен, в 1- дом или какво прави марс и ще ти стане ясно защо е така при теб.
| |
|
Да нямаш Марс в 7 дом? Или не особено силно поставен Марс? По този начин може твоят Марс да търси "компенсация"
| |
|
аууу, да не трябва за мен да събираш пари за подарък - твоита овенка на 26 март ли е
Любовта не безобразничи...
| |
|
не, на 27-ми
| |
Тема
|
Re: Аман от ОвЕни!
[re: Lillie]
|
|
Автор |
corsica (настъпващ) |
Публикувано | 19.02.08 13:15 |
|
Харизматични хора сме овните-благородни, интелигентни, чаровни, чисти и честни, силни духом и справедливи, горди и с достойнство...та затова така хората налитат на тях...то интуицията ги води към хубавото!
o todo, o nada
| |
|
Айде да не казвам какви сте овните, особено тия с розовите никове.
adam Darayavaus xsayathiya vazraka xsayatha xsayathiy
| |
|
А Рибките?
| |
|
за друго не знам, но най-красивите мъже/жени, които съм виждала са от тая зодия
'Have you completely lost your mind?'
'Well yes, where have you been all night?'
| |
Тема
|
Re: Аман от ОвЕни!
[re: lullaby]
|
|
Автор |
Lillie (~passing by~) |
Публикувано | 19.02.08 16:24 |
|
Внимавай да не предизвикаш някоя Венера
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|