|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
етичен кодекс
|
|
Автор |
фифилoтa () |
Публикувано | 07.12.07 12:27 |
|
просто за сведение
както забелязваме на първо място е НЕ ВРЕДИ!
може би защото няма абсолютна истина, но има плацебо ефект
ако оцелее тази тема......може всички четящи да споделят вълненията си от срещите си с астролози в БГ
Мисля, че ще е полезно за всички
Моля да си спестите личните нападки,темата е за всички, ако не ви допада има бутон back
"Мисълта убива действието"Редактирано от фифилoтa на 07.12.07 15:46.
| |
Тема
|
Re: етичен кодекс
[re: фифилoтa]
|
|
Автор |
Lillie (~passing by~) |
Публикувано | 07.12.07 12:40 |
|
Защо пък намесваш БАА?
Вече знаеш моето становище по въпроса.
Кодексът е създаден, но дали се спазва... това е въпросът - "to be or not to be"
| |
Тема
|
Re: етичен кодекс
[re: фифилoтa]
|
|
Автор |
Lillie (~passing by~) |
Публикувано | 07.12.07 12:49 |
|
Апропо, в тази връзка се сетих за една 17-годишна "астроложка" от провинциална гимназия на майна си райна как се упражняваше да поставя "диагнози", пускайки наталната карта на болен от рак в някой форум, с въпрос "дали ще оздравее?" (разбирам го като "оцелее"). Разбирам добронамереността й спрямо болния, но... с какъв акъл, с какви знания и с какъв опит си позволява да се ангажира с такива казуси? Друг е въпросът как се допускат такива изяви от администрацията на форума, но тук вече съм просто без думи.
Знам какво ще стане. В началото на тази тема бе заложен и краят й. Ще бъде заключена или затрита, всичко е въпрос на време
"Моля, не създавайте излишно напрежение, нека царят мир и любов."
| |
|
ам само БАА имат проекто кодекс
"Мисълта убива действието"
| |
|
Фифилота, ако не престанете с тази истерия и "надуване" на балона, ще постна тук анализът, който Ви изпратих. Нека всички да се убедят сами, доколко е 'етичен и морален'...нали се опитвате да ги убедите в същото?!
Вие очевидно нямате куража да го направите, но да размахвате томахавката - да.
За сведение, когато аз реша да правя подобно нещо, се грижа да бъдат подплатени с факти.
| |
|
Госпожо или госпожице , вместо да усуквате с недомлъвки и да раздавате поучители съвети кой как да си върши работата , постнете информацията, за която говорите че била брутална и неподходящо поднесена.
Четох ви и в другата тема . Вие не искате тълкуване и/или прогноза, вие търсите съчувствие и душеприказчик , който да ви изслушва и между другото да реши проблема ви като магьосник с магическа пръчка.
| |
|
не размахвам томахвката,мисля, че темата до къде и как с истината е интересна, но не държа личните ми данни да се развяват из нета, това дали Вие ще го направите е Ваш избор-
аз не мога да Ви спра, след като един път вече съм се възползвала от услугите Ви.
| |
|
ам вие гледам не сте подходяща за душеприказчик, така, че спокойно можете да не четете
| |
|
Добре, но не смятате ли, че това, което правите в момента прилича н аследната ситуация:
Г-н Съдия (съдията се очаква да са потребителите тук)! Този човек ми открадна колата. Съдията Ви пита - какви са Вашите доказателства? А Вие отговаряте - "И защо да Ви давам доказателства? Те са си мои. Щом Ви казвам, значи е така".
Хвърлихте ми един куп обвинения, нарекохте ме брутална, неетична, неморална, с липса на емоционална интелигентност (каквото и да означава това), с липса на всякаква съпричастност и усет към човека, че съм Ви накарала да си сложите въжето на шията и прочие.
Още в първия си пост към мен, ме "заплашихте", че ако държа, ще постнете тук този анализ, който Ви доведе до "бесилката".
Да! Държа! Сега защо биете отбой с оправдания от типа, че не желаете личните Ви данни да се размятват из нета?
Значи си позволявате да ме обвинявате в нещо демонстративно, а не можете да го докажете, т.е. не желаете да го направите. Това Вие как го наричате? Защото за мен определението на подобна постъпка, никак не звучи като комплимент. По-скоро е признак за склонност към интриги и някаква Ваша агресия към мен, породена от други фактори.
Искам и държа да постнете "бруталния" ми анализ. След което очаквам извинението Ви!
Редактирано от galy на 07.12.07 15:53.
| |
|
Никъде не съм Ви обидила, прочетете пак написаното от мен, позволете на клиентите си да имат мнение, което е различно от това на пишещите тук.Позволете ми също и да се чувствам недоволна от начина на поднасяне на интересуващата ме информация, или трябва да мисля като Вас????
Предизвикателния Ви менторски тон ме предизвика да отвърна със същия, дали ще постна личните си данни е мое решение.
Не мога да Ви се извиня за това, че Ви виждам като човек , на който му липсва такт и познания по психология, но никъде не съм написала, че сте брутална и неморална
Желая Ви прекрасно здраве и хиляди доволни клиенти
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|