|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Хороскоп на Ивана   |  |  | Автор | porto (fresh) |  | Публикувано | 09.01.07 00:29 |  |  | 

Здравейте! Някой разполага ли с рожденните данни на Ивана и по-точно час на раждане? Някъде намерих, че е родена на 31.01.1969г в Айтос.
 Има хубав аспект за изкуство - тригон на Венера в риби с Нептун в скорпион и вероятно участват в голям воден тригон с Луна в рак. Благодаря.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Хороскоп на Ивана  [re: porto] |  |  | Автор | Fruzla  (Мандира - каран) |  | Публикувано | 09.01.07 01:19 |  |  | 

луната в рак й подхожда. асц. най - вероятно също е рак

а за изкуството(бюст, устни, изобщо много изкуствено има по нея:)))).....не знам, но за известността да, може да е по Венера и по някой дом по широко отворен...

иначе и аз я харесвам....шампанско и сълзи---не! предпочитам шампанското с много целувки и може бял шоколад например

ех, какъв глас има тази жена! само да не беше чак толкова изкуствена. Но, търговията си е търговия. Като погледна съседните теми за Парис Хилтън и госпожа Андерсон, която пък е спечелила конкурс за красавици май в Калифорния и наградата си направила голям бюст и хоп първа спасителка на плажа....:)))

Дай й картата тук, без час на раждане, но нека да са включени и лилит и хирон и аспекти към лунните възли които показват известност, както и асц. макар той да е не ясен.

Все пак може да питаме някой специалист от онези които от пръв поглед ти казват асц, от антропологични и поведенчески характеристики.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Хороскоп на Ивана  [re: Fruzla] |  |  | Автор | killah (absolut`killah) |  | Публикувано | 09.01.07 05:23 |  |  | 

кои аспекти точно показват известност?!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Хороскоп на Ивана  [re: Fruzla] |  |  | Автор | porto (fresh) |  | Публикувано | 09.01.07 09:37 |  |  | 

Първо да уточня, че не съм фен на музиката й, но не може да се отрече, че постигна максимума за  много кратък период от време и за страна като България. Интересна ми е от астрологична гледна точка.

Моят вариант за час на раждане е 22,00 часа.
 Асцедентът се пада във везни. Харесва ми Венера да е господар на хороскопа й. Така попада в 6-ти дом - работа свързана с изкуство и е в съвпад със северен възел.  Юпитер е в съвпад с асцедента - широкоскроена личност, късметлия, май дава понякога и проблеми с теглото. Слънцето попада в 5-ти дом - родена е за шоу наистина. Луната е на трон в рак и попада в 10-ти дом - дава популярност и е в голям воден тригон с Венера в риби и Нептун в скорпион. Аспекти подходящи за занимания с музика. Това е моя вариант, но се надявам  някой  да даде верните данни все пак.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Хороскоп на Ивана  [re: Fruzla] |  |  | Автор | porto (fresh) |  | Публикувано | 09.01.07 09:49 |  |  | 

Виждала съм я в ежедневието й заедно с дъщеря й, в Технополис мисля беше - съвсем семпла жена, по нищо няма да познаеш, че е певица №1. Облекло - спортно - по дънки и яке, без грим даже. Така, че изкуствените коси, мигли и т.н са за сцената. То в световен мащаб няма звезда, която да не ги ползва. Какво да кажем за Кристина Агилера например - бюст, коси, лещи всичко й е изкуствено и на нея.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Хороскоп на Ивана  [re: porto] |  |  | Автор | a_za (female) |  | Публикувано | 09.01.07 11:16 |  |  | 

Spored men e idealnia variant  Tia ima hubavi ochi ...Venera v ribi dariava s takiva nejni i magnetichni ochi , povecheto devoiki s takava venera pleniavat s pogleda si toi govori vmesto tiah :)

|  |  |  
             |  |  | 

За съжаление, нямам представа какъв й е часът на раждане, но много ми хареса твоето предположение. Ивана ми изглежда готина като човек, малко мъжкарана, има тежко присъствие, на силна жена ми прилича.
 А "Шампанско и сълзи" ме подсети за един приятел, здрав металяга и на външен вид, и по светоусещане.  Та прибира се веднъж жена му и още от вратата чува да гърми "Шампанско и сълзи".  Тя тяхната е баш шампанско и сълзи и явно се е разчувствал човека...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Хороскоп на Ивана  [re: a_za] |  |  | Автор | porto (fresh) |  | Публикувано | 09.01.07 22:05 |  |  | 

Ми хубаво... Много мъдро умозаключение  Айде сега, който е с Венера в риби да си сложи тука снимка на очите

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Хороскоп на Ивана  [re: porto] |  |  | Автор | Fruzla  (Мандира - каран) |  | Публикувано | 09.01.07 22:39 |  |  | 

само да попитам от антролопогична гледна точка знаете ли характеристиките на знаците?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Хороскоп на Ивана  [re: Fruzla] |  |  | Автор | porto (fresh) |  | Публикувано | 09.01.07 23:16 |  |  | 

Явно не видя емотиконите?!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички) |   | 
 |