Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:57 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема interpretationнови  
Автор aluzza (алогизъм)
Публикувано09.01.07 14:06

Zdraveite dragi mi clubari,
az izvestno vreme byah v neshto kato nebitie,no...sega se zavryshtam vyv Vashite debri i predi vsichko jelaya na vsichki Vi vlubena i vdyhnovena 2007-ma:) A sega shte Vi molya za pomosht...Byah chel edna tema v cluba, kydeto se spodelyashe bezsilieto pred sobstvenata natalna karta....imam syshtiya problem...kogato nyakoi me pomoli az da interpretiram, to e kato edna scena, kydeto moga da vidia podredenata scenografiya na jivota,no...sebe si - napylno razhvyrlyani problyasyci uspyavam da dolovya...Pozvolyavam si da izloja tazi lichna informaciya tuk s nadejdata,che nyakoi shte mi podade obektivna informaciya...Eto ya i kartata:

Много благодаря предварително!

Искрено Ви желая светлина:)

http://youtube.com/watch?v=nuavAxbStDs

Тема Re: interpretationнови [re: aluzza]  
Автор Lillie (not responding)
Публикувано09.01.07 15:09

Ти се появи най-сетне... как беше в Небитието, хубаво ли е времето там или вали?

А всъщност ти какво очакваш от "интерпретациите", които евентуално би могъл/могла да получиш тук? Нали знаеш, всеки астролог или любител-астролог най-вероятно ще пречупва информацията в картата през личната си призма, сбор от нагласи и манталитет. Интересно е различните "виждания" за едно и също нещо да се сравняват, но понякога разликите могат да бъдат много повече от приликите, което по никакъв начин не ни улеснява...
Да си представим как една и съща карта може да бъде тълкувана като "всичко добро" и като "всичко лошо" /и двете нагласи от страна на "астролога" съм изживяла и върху собствения си гръб/, или с неутрална нагласа... третият вариант като че ли е за предпочитане, не мислиш ли?

Публикувано09.01.07 15:13

А линията на възлите в коя реалност я загуби?

Публикувано09.01.07 15:21

Клипчето от ютуба е много...ммм...завладяващо, събуди цял куп преднатални спомени /на духа/ в мен

Тема Re: interpretationнови [re: Lillie]  
Автор aluzza (алогизъм)
Публикувано09.01.07 15:39

Лили, благодаря за бързия отговор....В небитието ли....Времето е също като това клипче, което е събудило спомените и духа ти - на мен ми въздейства по подобен начин и затова го споделям с вас...А що се отнася до картата. Никога не бих си позволил нахалството да затрупвам някого със собствената си "астрологична пред-обределеност", но точно в това ми бе провокацията - първо да изпитам обективен поглед върху картата, респективно върху себе си....И второ да про-гледна различията в интерпретацията на едни и същи позиции, в съотношение с индивидуалния светоусет и духовно-психологическа ориентация на астролога. тА...В ТОВА Е ЦЯЛАТА ЗАКАЧКА ВСЪЩНОСТ - далеч съм от желанието за събиране на суперлативи или комплименти на базата на тази карта... Просто искам външна ориентация по нея и то под външна визирам вид обективност...

Автор aluzza (алогизъм)
Публикувано09.01.07 15:39

о, забравих възлите.... линията е Скорпион-Телец...

Автор Уeнди (full moon)
Публикувано09.01.07 16:07

Много женска карта...

Публикувано09.01.07 16:07

Прави ми впечатление много подредената ти мисъл предвид позицията и аспектите на Меркурй в хороскопа ти

"Осъзнаване на свободата /и отговорността/ да бъдеш различен от другите" - може би това е лайтмотивът в тази карта? Как мислиш?

Автор aluzza (алогизъм)
Публикувано09.01.07 16:33

Ох.... Наистина интересна сценография на разговора (за драматургията изобщо не ща да отварям и дума). Уенди каза: "Доста женска карта" и Лили отсече: "Този е различен" - браво момичета!!! Страхотни сте...(няма и помен от ирония или сарказъм - съвсем сериозен съм) Ако този лайтмотив го кажа на някой от близкото ми обкръжение, скъпа Лили, бъди убедена, че зениците му/й ще се разширят и ще възкликне: "БОЖЕ, КОЛКО СИ ПРАВА!"Знаеш ли, всъщност - лайтмотивът ти е много верен, но още повече е тежък за носене като кармична програма или дори начин на живот. Казваха, че съм различен, знаех, че съм различен; заради лукса на свободата да бъдеш такъв в живота си съм БЯГАЛ, ОСТАВАЛ СЪМ, МНОГО СЪМ ГОВОРЕЛ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ - МЪЛЧАЛ....Нека обаче не ставаме сантиментални... Мъдростта на непосредствения опит със собствената Голгота, обаче мен ме поведе по следното - да знаеш, че си различен, значи да си осъзнат; да накараш другите да повярват, че си РАЗЛИЧЕН, значи да си егоцентричен(дори има рима!!!), но да имаш СВОБОДАТА ДА БЪДЕШ РАЗЛИЧЕН(това, за което ти говориш), значи просто да бъдеш себе си!

Благодаря ви още веднъж, но очаквам и по-словоохотливи допълнения(и извинете, ако ви звуча сантиментално-патетично)!

Публикувано09.01.07 16:37

Да ти имам старата "душа" на такава крехка възраст

А относно "различността" - тя има безброй измерения... и всичко дотук ще е само блаблабла, ако говорим за "кармични програми" и разни други там...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.