|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Още един от дежурните въпроси...
|
|
Автор |
L_Mantis (бързащ) |
Публикувано | 02.11.06 13:01 |
|
Не разбирам нищо от астрология , интересно ми е , но за съжаление нямам време да прочета нещо повече по въпроса...Причината за този пост е да ви помоля , ако ви остане време и тн. да погледнете какво му е кривото на моя хороскоп...
От доста време насам нещата в личния ми живот меко казано не вървят , всичко останало е нормално - възходи , падения , но нищо кой знае колко тревожно...
Виж за личните неща започвам сериозно да се притеснявам , то бива невървеж ,ама нещо взе да ми идва в повече... Значи роден съм на 31.8.1978 в София около 17:15 ...
Благодаря предварително на всеки който отговори!
| |
Тема
|
Re: Още един от дежурните въпроси...
[re: L_Mantis]
|
|
Автор |
L_Mantis (бързащ) |
Публикувано | 02.11.06 14:48 |
|
Е, предполагах , че едва ли ще предизвикам интерес със подобно заглавие , но се надявах поне някой да напише нещо от сорта: "не ни занимавай с глупости"...
| |
|
Някои да си предложи услугите де, а още подобре ако има и заплащане.
Дрън и бръм, всеки ден и нощ.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lillie () |
Публикувано | 02.11.06 16:05 |
|
Това не са "глупости", но... тук е форум за публични дискусии на астрологични казуси, а не натални интерпретации. Е, ако има ентусиасти, понякога се включват съвсем безкористно, но напоследък като че ли все по-малко са... вятър ги вее и люлее на бял кон
| |
Тема
|
[re: Lillie]
|
|
Автор |
L_Mantis (бързащ) |
Публикувано | 02.11.06 17:26 |
|
Разбирам... Е , тогава дължа извинение
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lullaby (blackeyed) |
Публикувано | 02.11.06 23:51 |
|
Ако знаеш английски или пък се оправяш с речник, може да си направиш free horoscope на адрес: - от там много неща можеш да разбереш, а има и за периоди и аспектите, съпътстващи ги.
Тази година нещо.... Абе много си яка, спокс
Редактирано от lullaby на 02.11.06 23:52.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lillie () |
Публикувано | 03.11.06 09:21 |
|
Няма за какво да се извиняваш, споко дано се намери някой алтруистично настроен ентусиаст да хвърли едно очо на картата ти... защото напоследък тук повечето отдавна нямаме "муза"
| |
Тема
|
Re: Ааааааа...
[re: Lillie]
|
|
Автор |
Valda (saro) |
Публикувано | 03.11.06 09:35 |
|
навестява ни "музата" от време на време ама после:каже едно "ае чао" и даже три рубли за такси не ще!
| |
Тема
|
[re: lullaby]
|
|
Автор |
L_Mantis (бързащ) |
Публикувано | 03.11.06 09:40 |
|
lullaby, благодарско! Справям се с английския и въпросния сайт го намерих някъде из другите постове в клуба... Обаче като знам , че зад подобни сайтове стоят предварително подготвени фрази и някакъв софтуер не съм преизпълнен с доверие
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Fruzla (Мандира - каран) |
Публикувано | 03.11.06 11:40 |
|
е ти всъщност изобщо нямаш нужда от помощ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|