Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:13 16.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Още един от дежурните въпроси...нови  
Автор L_Mantis (бързащ)
Публикувано02.11.06 13:01

Не разбирам нищо от астрология , интересно ми е , но за съжаление нямам време да прочета нещо повече по въпроса...Причината за този пост е да ви помоля , ако ви остане време и тн. да погледнете какво му е кривото на моя хороскоп...
От доста време насам нещата в личния ми живот меко казано не вървят , всичко останало е нормално - възходи , падения , но нищо кой знае колко тревожно...
Виж за личните неща започвам сериозно да се притеснявам , то бива невървеж ,ама нещо взе да ми идва в повече... Значи роден съм на 31.8.1978 в София около 17:15 ...
Благодаря предварително на всеки който отговори!

Тема Re: Още един от дежурните въпроси...нови [re: L_Mantis]  
Автор L_Mantis (бързащ)
Публикувано02.11.06 14:48

Е, предполагах , че едва ли ще предизвикам интерес със подобно заглавие , но се надявах поне някой да напише нещо от сорта: "не ни занимавай с глупости"...

Автор Djasta-Prasta (Познат)
Публикувано02.11.06 15:43

Някои да си предложи услугите де, а още подобре ако има и заплащане

.

Дрън и бръм, всеки ден и нощ.

Автор Lillie ()
Публикувано02.11.06 16:05

Това не са "глупости", но... тук е форум за публични дискусии на астрологични казуси, а не натални интерпретации. Е, ако има ентусиасти, понякога се включват съвсем безкористно, но напоследък като че ли все по-малко са...

вятър ги вее и люлее на бял кон

Тема Re: Още един от дежурните въпроси...нови [re: Lillie]  
Автор L_Mantis (бързащ)
Публикувано02.11.06 17:26

Разбирам... Е , тогава дължа извинение

Автор lullaby (blackeyed)
Публикувано02.11.06 23:51

Ако знаеш английски или пък се оправяш с речник, може да си направиш free horoscope на адрес:

- от там много неща можеш да разбереш, а има и за периоди и аспектите, съпътстващи ги.
Тази година нещо.... Абе много си яка, спокс

Редактирано от lullaby на 02.11.06 23:52.

Автор Lillie ()
Публикувано03.11.06 09:21

Няма за какво да се извиняваш, споко

дано се намери някой алтруистично настроен ентусиаст да хвърли едно очо на картата ти... защото напоследък тук повечето отдавна нямаме "муза"

Тема Re: Ааааааа...нови [re: Lillie]  
Автор Valda (saro)
Публикувано03.11.06 09:35

навестява ни "музата" от време на време ама после:каже едно "ае чао" и даже три рубли за такси не ще!

Тема Re: Още един от дежурните въпроси...нови [re: lullaby]  
Автор L_Mantis (бързащ)
Публикувано03.11.06 09:40

lullaby, благодарско! Справям се с английския и въпросния сайт го намерих някъде из другите постове в клуба... Обаче като знам , че зад подобни сайтове стоят предварително подготвени фрази и някакъв софтуер не съм преизпълнен с доверие

Автор FruzlaМодератор (Мандира - каран)
Публикувано03.11.06 11:40

е ти всъщност изобщо нямаш нужда от помощ

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.