|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
тези раци....
|
|
Автор |
acquario (otkroven) |
Публикувано | 01.07.06 04:35 |
|
имам (по-то4но имах) приятелка с която се познаваме от 13 години...Зодия рак родена на 20 юли.1977г.Родена е между 8 и 10 сутринта...Бе6е мъ4ително за мен цялото ни приятелство от гледна то4ка на това, 4е е изклю4ително странен 4овек, не я удовлетворява6е ни семейство, ни гаджета...никой....Ако намери да се довери на някой, то и коства6е години, а изискванията към другите бяха безбрежни....няма край...разо4арована съм и еднакво огор4ена, за6тото я оби4ам адски много, но в последствие тя изведнъж ме упрекна 4е не съм и била достатъ4но близка и ме отблъсна по най-гадния на4ин-с мъл4ание....без обяснения...Не е до рака само...според мен има и не6то друго което не мога да разбера....6те кажете, 4е не е само до зодията, но според мен идва то4но от там...Искам да и обясня...да се разберем...не знам как да подходя...какво да и кажа? Опитах се да и споделя какво мисля, и нямам отговор. Сяка6 ме за4ерктна тотално. Опитах се да и из4исля асцендента (не 4е съм толкова компетентна-май е скорпион, пък нали казват 4е скорпионите не про6тават и го дават нататък) Как се говори с водни зодиии??Аз съм си то4на и ясна....ама там вси4ко е толкова деликатно...стъклено...ужас!!Ако имате идея дайте ми съвет......
| |
|
Същото нещо съм виждала да прави човек с Асц. Скорпион, само че на твоята приятелка Асц. й е Дева (ако се използват координатите на София) с почти минимална вероятност да е в последния градус на Лъв (ако е родена в 8 и в някоя от крайните западни точки на България). Интересното знаеш ли кое е - че между картата на приятелката ти и този Асц. Скорпион няма нищо общо като знаци и аспекти на планетите, освен една конфигурация, която едва ли някой би предположил да е отговорна. В картата на твоята приятелка Венера е в тригон със Сев. възел, а Сатурн прави секстил към двете, в другата карта Венера е в тригон със Сатурн и двете - в секстил със Сев. възел. Това е единственото сходство, което изрових, но...крайно съмнително. Евентуално Плутон може да се намира в 1-ви дом и да се предположи като някаква причина да се държи така. Аз лично не съм виждала хора с Плутон в 1-ви да режат точно по описания от теб начин, но всъщност нямам наблюдения за Плутон в 1-ви в комбинация с водно Слънце.
Опитай се да си спомниш дали по някакъв начин тя не ти е подсказвала индиректно през цялото време къде точно грешиш в поведението си спрямо нея.
И мисля, че няма смисъл сега да правиш каквото и да е по въпроса. Някой ден, ако тя реши, сама ще те потърси - не толкова да възобновите приятелството си, според мен за нея то вече е приключило, но може би, за да ти каже какво точно я е отблъснало.
Съжалявам, че звуча така обезнадеждаващо, обикновено търся по нещо оптимистично във всяка ситуация, но в тази не намирам, не и при нейната реакция, имайки предвид дългогодишните ви отношения.Редактирано от lnfinite на 01.07.06 10:37.
| |
|
че това е типично рачешко поведение. Не го разбирам, но понеже имам доста такива покрай мен и ми е познато. Мисля, че тях наистина не ги интересуват хората. Оставам с впечатления, че си избират своите си цели и си гонят и не им пука за никой и нищо. Типично за тях е да се държат гадно дори с човека на когото много държат, ако ги е засегнал по някакъв начин. Мили и любезни са, но наистина ми се струва, че никой не ги интересува. За тях приятелство няма. Те са с някой само с цел да го използват. Иначе ако са влюбени - мама мия - вкопчват се и дават всичко от себе си за да са с възлюбения. Имат лош характер - и мъжете и жените. Разбирам се с тях, но не мога да кажа, че ги харесвам. Въпреки че могат да са много интелигентни и с много много качества на които искрено се възхищавам (всъщност едни от най-умните хора, които познавам са раци). Съжалявам, че се изказвам така за тях, наистина. Но все пак си ги бичкам много. Да не говорим за синът ми който също е раче и го обожавам
| |
Тема
|
Re: аз пък мисля
[re: NikiFin]
|
|
Автор |
*Eвa* (независима) |
Публикувано | 01.07.06 16:11 |
|
Аз също не ги разбирам раците, макар че имам венера в рак и луна в риби, че и нептун в скорпион. Но с раците сякаш говорим на неразбираем език, сякаш сме от различни галактики. Но пък никога не съм влизала в остър конфликт с рак, просто явно близнаци и раци се дистанцират, без да се оскърбяват. Всъщност по едно време имах една приятелка рачка, която точно както тази твоята се покри, но без да сме се карали, търсих я два пъти и като ми говореше само за семейството си по телефона и аз загубих интерес. Раците са ми скучни, няма интрига при тях, всичко е праволинейно, изчислено така, че да намират покой в семеството си, не са жертвоготовни към другите хора, няма милосърдие при тях, поне аз така го усещам. Нямат и развито приятелско чувство.
Редактирано от *Eвa* на 01.07.06 16:13.
| |
|
верно е че нема удовлетворяване това .. рачето - се мрънка, се недоволно, се леко нацупено ено такова
трудно допускаме хора до себе си .. ама много трудно. се кусури намираме. се ние правите
ама и темерути сме .. чекаме другите да се сетат сами. ми те слепи ли са та не виждат другите - та то очите ше им извади. седиме и чакаме. и навъсени гледаме. ако се не сетят - много им здраве .. тя истината ще ги достигне
понякога немога да се трая .. през моите .. и през очите на другите
деликатни, стъклени .. се да се съобразяват с нас .. се отдалече и внимателната, се на пръсти и едвам
.. права си ..
пп. нещо си направила. може да е нещо дребно. нещо, на което дори не си обърнала внимание. някакъв детайл в поведението. изтървана дума. помислила си си нещо . и рачето естествено решава, че си я предала. завинаги .. жестоко. че си я наранила. наказва те с мълчание, защото за нея .. това което си направила .. е от явно по-явно. няма смисъл от думи. това само ще я унижи и нарани повече. затова - мълчание. ако се не сетят - много им здраве .
ако наистина я познаваш добре, помъчи се да се сетиш какво е това нещо. или и го изкарай от устата. може и с ченгел.
ако наистина я обичаш и държиш на нея .. извини и се .. дори и да не си съгласна. помоли я за прошка .. дори и да не си сгрешила. и се опитай да бъдеш искрена, защото ще те оглежда фтренчено с третото си око и ще се съмнява.
и все пак бъди пестелива .. не допускай да паднеш жалка в очите и, намери средината, остани горда. иначе ще те низвергне още по.
изроди са това раците .. късмет ама сме и готини де .. мъничко
| |
|
за приятелите си давам мило и драго .. н'дей тъй
и сме добри и помагаме
явно има разлики де .. от рак до рак .. както и при другите животни
| |
Тема
|
Re: аз пък мисля
[re: *Eвa*]
|
|
Автор |
Lillie (daemon chthonio) |
Публикувано | 01.07.06 16:32 |
|
Жена Рак и "няма интрига"??? Моля, моля...
Satyật Nậsti Paro Dharmah
| |
|
отщипки им идва
питай патило
| |
|
не са жертвоготовни към другите хора, няма милосърдие при тях, поне аз така го усещам. Нямат и развито приятелско чувство.
Е,стига бе.....А аз те имах за разбирачка!
И последните си 2 кинта съм давал на просещ пенсионер.Стана ми много кофти и щях да ревна(не за мижавите кинти естествено),добре че бях на оживено място и се здържах!
Много си обичам приятелите,те са малко но качествени.не може да се каже,че има раци между тях!Понякога и аз не разбирам раците,освен мене си.Странни копелета са........За жените раци,които познавам имам наблюдения,че са лигави ,капризни и надути.Често заебават приятелите си,както в описания случай.Трябва доста усилие,за да ти се доверят и обикнат....искат много внимание и са готови да търпят унижения,ако им влезеш под черупката.Поради тази причина приятелки рачки нямам и не съм имал-не ми се занимава!
Иначе и аз като всеки възвишен човек мразя интригите,но надуша ли,че някой ми ги върти,ела да видиш къф боклук ставам!
По-добре на хората в устата,отколкото на баба ти в гъза!<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Гидиlongurмpъceн! на 01.07.06 16:47.</EM></FONT></P>Редактирано от Гидиlongurмpъceн! на 01.07.06 16:48.
| |
Тема
|
Re: има неами
[re: rococoro]
|
|
Автор |
Lillie (daemon chthonio) |
Публикувано | 01.07.06 16:47 |
|
Който е патил, знае най-добре За виртуалните рачки нищо не мога да кажа, дори са ми симпатични някои от тях... в реала обаче познавам някои тук-там не чак дотам коректни... имаш си едно нещо наум за тях и немаш проблеми
Satyật Nậsti Paro Dharmah
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|