Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:50 15.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Тема помогнетенови  
Автор 13O5 (непознат )
Публикувано02.07.06 18:33

Здравейте приятели ,аз съм жена родена съм на 13 05 1975 в София.искам да попитам дали имам реални шансове за нова работа.Забравих да кажа още,че часът на раждане е 00.05 предварително ви благодаря.Толкова съм притеснена ако можете помогнете

Тема Re: помогнетенови [re: 13O5]  
Автор 13O5 (непознат )
Публикувано04.07.06 18:44

много ви моля бъдете отзивчиви помогнете ми

Автор Lillie (daemon chthonio)
Публикувано05.07.06 12:26

Ако някой от сериозно занимаващите се с хорарна астрология се отзове, би било добре...

Мога само да кажа, че, доколкото ми се струва, ситуацията тепърва предстои да се развива, тоест на зададения от теб въпрос - според мен - не може да се отговори еднозначно, или е възможно в момента, в който си задавала въпроса тук, да си мислила и за други неща. Логично е да се предположи, че възможността за започване на нова работа се свързва и с други условия и обстоятелства, или пък грижи някакви... Единственото, което мога да предположа, че по въпроса, който задаваш, впоследствие предстои някакво развитие/промяна, в момента обаче ми се струва, че въпросът стои някак си "застинал"... но всичко е въпрос на шанс и полагане на достатъчно усилия, нали?

Иначе пък в сравнително краткосрочен план, тоест в близките няколко месеца, имам чувството, че наистина може да се говори за повече шансове, имайки предвид, че транзитният Юпитер тъкмо се е обърнал директно и лека-полека наближава върха на Медиум Цели в картата ти (плюс предстоящ съвпад на прогресивната Луна с прогресивна Венера). Развитие би трябвало да има, да... Но един Юпитер все още нищо не прави - за да има реални резултати, са необходими Марс и Сатурн *трябва да го направя и ще го направя*... иначе ми се струва, че след края на юли или през м. август може и да е вероятно някакво раздвижване, имайки предвид, че Меркурий тръгва отново директно и ще направи съвпад с Венера в знака Рак, където ти е Десцендентът... преди това обаче ще са минали през наталните ти Венера и Сатурн в 6ти дом, а и картата на слънчевото завръщане за текущата година бележи служебни/професионални акценти като че ли, но и необходимост от полагане на повечко усилия

Но не ми се връзвай ти на мене, не съм професионален астролог. Всичко е в твои ръце, действай без да се уповаваш на волята на Звездите...

Satyật Nậsti Paro Dharmah

Автор Canopus (понезнат)
Публикувано05.07.06 18:18

Няма отговори, защото Луната е била без курс за момента в който си задала първия си въпрос (02.07.2006/18:33ч). А Луна без курс значи, че нищо няма да се случи. Съответно - няма коментари

- In Partibus Infidelium -

Тема Re: помогнетенови [re: Canopus]  
Автор Lillie (daemon chthonio)
Публикувано05.07.06 19:52

Ще се случва, но не сега е точният момент... това исках да кажа

Satyật Nậsti Paro Dharmah

Тема Re: помогнете [re: Lillie]  
Автор 13O5 (непознат )
Публикувано05.07.06 22:39

Благодаря много.Чудесни сте за бързото отзоваване.Давате ми надежда

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.