|
Тема
|
помогнете
|
|
Автор |
13O5 (непознат
) |
Публикувано | 02.07.06 18:33 |
|
Здравейте приятели ,аз съм жена родена съм на 13 05 1975 в София.искам да попитам дали имам реални шансове за нова работа.Забравих да кажа още,че часът на раждане е 00.05 предварително ви благодаря.Толкова съм притеснена ако можете помогнете
| |
Тема
|
Re: помогнете
[re: 13O5]
|
|
Автор |
13O5 (непознат
) |
Публикувано | 04.07.06 18:44 |
|
много ви моля бъдете отзивчиви помогнете ми
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Lillie (daemon chthonio) |
Публикувано | 05.07.06 12:26 |
|
Ако някой от сериозно занимаващите се с хорарна астрология се отзове, би било добре...
Мога само да кажа, че, доколкото ми се струва, ситуацията тепърва предстои да се развива, тоест на зададения от теб въпрос - според мен - не може да се отговори еднозначно, или е възможно в момента, в който си задавала въпроса тук, да си мислила и за други неща. Логично е да се предположи, че възможността за започване на нова работа се свързва и с други условия и обстоятелства, или пък грижи някакви... Единственото, което мога да предположа, че по въпроса, който задаваш, впоследствие предстои някакво развитие/промяна, в момента обаче ми се струва, че въпросът стои някак си "застинал"... но всичко е въпрос на шанс и полагане на достатъчно усилия, нали?
Иначе пък в сравнително краткосрочен план, тоест в близките няколко месеца, имам чувството, че наистина може да се говори за повече шансове, имайки предвид, че транзитният Юпитер тъкмо се е обърнал директно и лека-полека наближава върха на Медиум Цели в картата ти (плюс предстоящ съвпад на прогресивната Луна с прогресивна Венера). Развитие би трябвало да има, да... Но един Юпитер все още нищо не прави - за да има реални резултати, са необходими Марс и Сатурн *трябва да го направя и ще го направя*... иначе ми се струва, че след края на юли или през м. август може и да е вероятно някакво раздвижване, имайки предвид, че Меркурий тръгва отново директно и ще направи съвпад с Венера в знака Рак, където ти е Десцендентът... преди това обаче ще са минали през наталните ти Венера и Сатурн в 6ти дом, а и картата на слънчевото завръщане за текущата година бележи служебни/професионални акценти като че ли, но и необходимост от полагане на повечко усилия
Но не ми се връзвай ти на мене, не съм професионален астролог. Всичко е в твои ръце, действай без да се уповаваш на волята на Звездите...
Satyật Nậsti Paro Dharmah
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Canopus (понезнат) |
Публикувано | 05.07.06 18:18 |
|
Няма отговори, защото Луната е била без курс за момента в който си задала първия си въпрос (02.07.2006/18:33ч). А Луна без курс значи, че нищо няма да се случи. Съответно - няма коментари
- In Partibus Infidelium -
| |
Тема
|
[re: Canopus]
|
|
Автор |
Lillie (daemon chthonio) |
Публикувано | 05.07.06 19:52 |
|