Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема аспекти за сключване на брак?нови  
Автор peacemistress (непознат )
Публикувано02.06.06 12:57

Някой има ли идея?Вероятно биха могли да са безброй комбинации,но все пак.... трябва да има някакви главни индикатори........

Тема Re: аспекти за сключване на брак?нови [re: peacemistress]  
Автор Tyмбo (всъщност турбо)
Публикувано02.06.06 17:20

Зависи от школата която ще се използва:

“Бракът няма за цел да ви направи щастливи. Целта му е да ви направи женени”[Питман]

“Хората бяха подведени да смятат, че оставайки обвързани в брак, който не ги кара да се чувстват безкрайно щастливи, е равностойно на екзистенциално предателство”[Джошуа Колман]

“Връзката не трябва да е постоянно прекрасна и вълнуваща, за да е по-добър животът - статистиката е еднаква както за посредствените бракове, така и за пламенните”[Линда Уейт]

Според теб кои аспекти допринасят за формиране на тези възгледи за брака?

Тема Re: аспекти за сключване на брак?нови [re: Tyмбo]  
Автор Kaily (не*избе*жна)
Публикувано02.06.06 22:26

Има два типа хора-предпочитащи самотата и предпочитащи съвместния живот.
Това е предопределящо за брака.

Кои аспекти говорят за себедостатъчност?

Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.

Тема Re: аспекти за сключване на брак?нови [re: Kaily]  
Публикувано03.06.06 00:23

Квадратите на Юпитер.

Автор *Eвa* (независима)
Публикувано03.06.06 10:01

да, прав си, моят юпитер е в тригон със сатурн и в тригон с нептун и никога не съм била сама, дори за малко. Винаги ме обсебват.

Редактирано от *Eвa* на 03.06.06 10:08.

Автор Kaily (не*избе*жна)
Публикувано03.06.06 17:53

хм, моят Юпитер няма квадрати, има една опозиция с Марс де, ама квадрати няма. И аз предпочитам да съм сама пред това да съм с някой, който само да търпя.

А примерно един познат има Юпитер в седми с квадрат към Венера и Слънце, той пък не може да търпи да е сам, просто приключвайки една връзка, незабавно забива в друга.
Т.е. Юпитер с квадратура значи човек да не може да си е себедостатъчен ли?

Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.

Тема Re: Добре, денови [re: Kaily]  
Автор _astra_ (непознат )
Публикувано03.06.06 19:27

а ретрограден Юпитер в изгнание в 7-ми, в съвпад с Черна луна и квадрат с МС какво значи, ааа?

Ето ви един линк, който може да бъде полезен за лични взаимоотношения

Редактирано от _astra_ на 03.06.06 19:28.

Тема Re: аспекти за сключване на брак?нови [re: Kaily]  
Публикувано03.06.06 20:56

Забележи Юпитер е в седми дом, едно. И второ неговата Венера го кара, да приключва връзки - защо? И трето виждането ти за това, кое е предопределящо за брака е от общия начин на мислене. Което ни ограничава и не можем да разберем защо някой се приема за самодостатъчен в буквалния смисъл на думата? Както и защо не може да се усамотява отново в буквалния смисъл на думата?

Автор *Eвa* (независима)
Публикувано03.06.06 21:05

На мене юпитер ми е в 12 дом в лъв, в близост до асцендент, кажи защо не мога да се усамотявам, като 12 дом точно това предполага?

Тема Re: квадрат Юпитернови [re: Tyмбo]  
Автор zuli (любознаещ)
Публикувано03.06.06 21:21

В отговор на:

Квадратите на Юпитер.

Защо?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.