Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:08 09.12.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема мъж везни - за и против ???нови  
Автор anjela1O (непознат )
Публикувано16.03.06 11:06

Никъде не намерих изчерпателна тема за мъж везни ...на път съм да се влюба в един така представител на тази зодия и се чудя дали има някои които да ми каже нещо повече за тази чаровни типове :)) До колкото разбрах не са верни и постоянни и вече се чудя дали да си плюя на петите докато е рано...?!?

Редактирано от anjela1O на 16.03.06 11:07.

Тема Re: мъж везни - за и против ???нови [re: anjela1O]  
Автор 3aeK (дългоух)
Публикувано16.03.06 13:09

С такъв съм вече 5 години
Много са чаровни, да, и внимателни през по-голямата част от времето. За верността, не знам дали аз съм попаднала на такъв индивид, но моят приятел не е неверен, а напротив. Просто те обичат да са любезни и да пръскат чар, което не значи непременно, че са склонни към изневяра.
Като недостатък отчитам това, че са склонни да избягват проблемите, вместо да ги решават. Понякога са инертни и трудно поемат инициативата, и се налага помощ "отгоре". Абе въздухари.
Ноо с желание и търпение всичко се постига!

п.п. А ти забрави да кажеш каква зодия си

с мислене не става, пробвах

Автор a_za (female)
Публикувано16.03.06 17:21

Mi vuzduh, topal vetrec tva sa ..ne razchiati na tiah, ne gi angajiria s problemite si, bezplatni saveti na dumi bezbroi , i ako moje da ne se chustva obvarzan i pritisnat do stenata ot lubovta ti ...Inertni sa i ne se napavat za nishto, mnogo se kolebaiat i misliat predi da napraviat vajna krachka izboshto nestabilna kantarska rabota edna prashinka da padne v ednata veznichka i balansa si e...maikata ...Haresvat jeni koito si jieviat svoia jivot obichat da sa na varha na kupona i ne im darjat smetka ..tva e s nekolko dumi

Тема Re: мъж везни - за и против ???нови [re: a_za]  
Автор galy ()
Публикувано16.03.06 17:31

В отговор на:

Haresvat jeni koito si jieviat svoia jivot obichat da sa na varha na kupona i ne im darjat smetka

Ако може и жената да е богата, да им дава пари и да не ги търси, е най-добре

Тема Re: мъж везни - за и против ???нови [re: galy]  
Автор a_za (female)
Публикувано16.03.06 17:47

Mnnnnnnnnn da padat si snobi i esteti , obichat da se oblichat s vkus i dobre povecheto de i sa kavaleri za kompania mnogo gi biva, ma za neshto seriozno ne gi tarsi shtoto tva si e maka za tiah Evala pravia na jeni koito imat brak s takiva tva si e napravo zdelka , lubov moje da nema no vzaimna izgoda trebe da ima

Тема Re: мъж везни - за и против ???нови [re: galy]  
Автор Lillie (daemon chthonio)
Публикувано16.03.06 18:37

Кой ли мъж не го иска?

Satyật Nậsti Paro Dharmah

Тема Re: мъж везни - за и против ???нови [re: a_za]  
Автор Niamh (Ninhursag)
Публикувано16.03.06 21:13

Баща ми. Трябва да кажа, че някои важни изброени характеристики за него не важат. Но пък си имам полубрат(законен), кеф... не съм го срещала още.

Life is too short to walk around blindfolded. Jan Spiller

Автор Kacиoпeя ()
Публикувано17.03.06 13:28

ако има и нещо земно в хороскопа му, е идеален.

Тема Re: мъж везни - за и против ???нови [re: Kacиoпeя]  
Автор anjela1O (непознат)
Публикувано17.03.06 13:56

ако има и нещо земно в хороскопа му, е идеален.

за какво ?а ти каква зодия си ?

Тема Re: мъж везни - за и против ??? [re: 3aeK]  
Автор anjela1O (непознат)
Публикувано17.03.06 14:01

А ти забрави да кажеш каква зодия си ?
Аз съм овенка, а ти ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.