Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:26 13.11.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Тема Започвам с въпросите :)нови  
Автор beta ()
Публикувано19.02.06 14:01

След като снощи се зарових в дебрите на астрологията ( леле колко помпозно звучи) установих, че с помоща на няколко сайта и ZET 8 с лекота започнах да тълкувам хороскопа си. Но естествено, както при всеки начинаещ се сблъсквам с трудност при тълкуване ( технически ) на фигурите , които свързват домове, значи и тн. във вътрешния кръг на графиката :) Въпроса ми е за тях : какво представляват и защо и как са.......... ? Ясно ви става до къде съм в развитието си в тази облав, но все пак със синтезиран поглед от човек минал през това, може по-лесно да станат нещата.....не търся лесното, а по-скоро хора с които да говорим на темата.
Приятен ден от мен

Тема Re: Започвам с въпросите :)нови [re: beta]  
Автор samoznaika (nepredubedena)
Публикувано19.02.06 19:52

Помоли ДТМФ да направи клавиатура със символите на планетите и знаците,да я патентова и пусне в продажба и ще ти кажа какво зна4ат.

Автор DTMF (непознат)
Публикувано19.02.06 21:14

кои фигури ? символите са планетите,цветните отрязъци са знаците ,а целия кръг е разделен от 12 червени линии-това са домовете.

настройката в зет трябва да е от сорта-зодиак тропичен,геоцентрична,система плацидус. ако си вкарал и текстовете просто щракаш на интерпретация на хороскопа и четеш,по нататък може да пробваш да ползваш и транзити,а още по нататък и други техники.

имам астропрограма за джобен компютър ОС ПАЛМ,обаче е без текстови интерпретации и няма да ти е интересна,срещал съм и програми за Покет ПЦ обаче не съм имал такъв и не съм ги тествал,по едно време намерих нещо подобно за смартфон обаче не беше истинска астропрограма, а ако намеря изчислителна програма на джава ще съм много щастлив понеже джобнитеомпютри вече ми се виждат големи и тежки и не ми се мъкнат из джобове

Тема Re: Започвам с въпросите :)нови [re: DTMF]  
Автор samoznaika (nepredubedena)
Публикувано19.02.06 21:19

До колкото разбрах,тя не знае символите:пр.Слънце-кръг с то4ка,скорпион-т с опашка и т.н.

Тема Re: Започвам с въпросите :)нови [re: samoznaika]  
Автор DTMF (непознат)
Публикувано19.02.06 21:30

ми да ги посочи с мишката и ще ги прочете, и не е жена

Автор DTMF (непознат)
Публикувано19.02.06 23:49

а да,за мен си 90 % с асц дева,до сега не съм чул близнак с асц везни да се интересува от астрология,а близнаци с асц дева са твърде много

Тема Re: Започвам с въпросите :) [re: DTMF]  
Автор janelle (виолетова аура)
Публикувано20.02.06 10:36

А,има и близнаци с асцендент везни омагьосани от астрологията.

Тема Re: Започвам с въпросите :)нови [re: DTMF]  
Автор beta ()
Публикувано20.02.06 17:05

Благодаря ти :) Не ме интересуват за сега програмки за Pocket PC, а за асц. определено е Везни :)

Тема Re: Започвам с въпросите :)нови [re: samoznaika]  
Автор beta ()
Публикувано20.02.06 17:09

Благодаря и на теб, явно ника ти говори достатъчно и в настоящият момент можеш да ми го дадеш назаем :), натам са тръгнали нещата. За ника - неопределен си е :) но това е нещо нормално за мен ;) Приятна вечер.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.