|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
Помощ, троен скорпион :-((
|
|
| Автор |
otchaqna (непознат
) |
| Публикувано | 12.01.06 20:30 |
|
|
Здравейте, наистина ми трябва помощта ви...забърках се с един скорпион, слънце, луна и марс в скорпио в първи дом, асц везни. Мерк. и венера в стрелец във втори... Имам чувството, че е невероятен манипулатор и страшно властен... ту се появява, ту изчезва от живота ми от три години. Като се появи с една-две реплики така ме замайва и оплита, че после съм като обсебена с месеци. Последно тъкмо се бях отървала от мислите си за него за няколко месеца, и преди седмица пак говорихме по нета, той леко флиртуваше и изведнъж ми върна всичко . Обеща, че пак ще говорим на следващия ден, а вече осми ден не се появява, а аз направо изкрейзвам !
Искам да ви питам дали е възможно нарочно да го прави и да ме омайва съвсем съзнателно или просто няма нищо такова и аз сама си хлътвам, без негова помощ? Последния път като говорихме му казах, че имам приятел и му пратих снимка на двамата.....сега като си четох хисторито ме прободе една мисъл - ами ако е изревнувал и затова сега да не се появява, понеже знае колко ще ме измъчи? И после ще ми каже Еми аз имах проблеми с нета, не знам си какво, и аз пак ще повярвам :-((.
Какво ще кажете, плийз, всичко каквото се сетите е добре дошло! МЕрси!
| |
|
Тема
|
Re: Помощ, троен скорпион :-((
[re: otchaqna]
|
|
| Автор |
Sarayah (чете Джеми ...) |
| Публикувано | 13.01.06 00:20 |
|
|
Имам само един въпрос: годината на раждане 1976-а ли е? Имам чувството, че съм гледала подобен хороскоп. И искрено се надявам да не е същия човек...
...и си води записки.
| |
|
Тема
|
[re: Sarayah]
|
|
| Автор |
otchaqna (непознат
) |
| Публикувано | 13.01.06 00:39 |
|
|
Здрасти, не, не е 76та. Не ми се ще да я казвам засега, поне не публично, но ако се наложи, може да пратя данните на бележка.
Моля те, кажи нещо за човека, който познаваш, сигурно си приличат ако имат подобни хороскопи!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Sarayah (чете Джеми ...) |
| Публикувано | 13.01.06 02:36 |
|
|
надявам се, че в отговора на бележката те наведох на полезни размисли.
И още веднъж: ключовата дума при този мъж е ТЪРПЕНИЕ. 
...и си води записки.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Cerulean ({Капучино}) |
| Публикувано | 13.01.06 13:25 |
|
|
Здравей!
Не искам да съм подстрекател, но 98.7% съм сигурна, че го прави нарочно.
Гледах тази опера във варианта двоен Скорпион, абе същата история!
Как се справих ли....ами не съм все още. Оптивам се всячески, за около две седмици наистина не мисля за него...е, почти. След което, на приблизително месец-месец и половина получавам по нещо, което той много добре знае, че ще ме разтопи. И изчезва. След месец и малко - пак наново... Та така я караме вече почти две години.
Не че не мога да си го избия от главата, по-вярното е, че не искам.... ако трябва да съм откровена. Да видим докога.
| |
|
Тема
|
[re: Cerulean]
|
|
| Автор |
otchaqna (непознат
) |
| Публикувано | 13.01.06 15:06 |
|
|
Ужас .
Имам чувството, че скорпионите много добре знаят цаката на везните, или поне моята , щото все ми се случва слънце или асц скорпион, или поне луна да ме държат на въдицата си....
Ти имаш ли нещо във везни? А в стрелец?
А твоя човек има ли лична планета в стрелец?
| |
|
Тема
|
със скорпи шега не бива
|
|
| Автор |
zuli (любознайко) |
| Публикувано | 13.01.06 15:28 |
|
|
Абе момиче младо и зелено ако още не си разбрала знай, че със Скорпион шега не бива. Или ставаш негова или се изпаряваш. Той на шикалки не си играе, какви са тия ми ти работи "имала си си приятел...", хахаха...
Не можеш да го промениш, това му е вродено, желае да те контролира тотално, ако не ти изнася - сбогом. Мъже има - милярди са.
Вероятно асц. те подлъгал в началото... 
| |
|
Тема
|
Re: със скорпи шега не бива
[re: zuli]
|
|
| Автор |
otchaqna (непознат
) |
| Публикувано | 13.01.06 15:40 |
|
|
Е хайде, хайде, той също си има приятелка, така че....
Какво имаш предвид, че асц ме е подлъгал? Тъпото е, че ми е страшно приятна мисълта да се оставя напълно в негови ръце и да прави каквото иска с мене....от друга страна обаче усещам, че това е защото и аз не по-малко силно искам да го контролирам тотално. Нали знаеш, играта да се правиш на слаб и зависим, за да излъжеш другия, че е спечелил и когато вече не е нащрек да му омотаеш въже около шията . Да не би и аз да имам нещо скорпионско ?! 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Lillie (daemon chthonio) |
| Публикувано | 13.01.06 16:08 |
|
|
"Нали знаеш, играта да се правиш на слаб и зависим, за да излъжеш другия, че е спечелил и когато вече не е нащрек да му омотаеш въже около шията . Да не би и аз да имам нещо скорпионско ?!"
Не се притеснявай, миличка, манипулацията и стремежът към контрол *на всяка цена* не се само прерогатив на Скорпион/Плутон. Я познай коя е най-голямата манипулаторка, която съм виждала? Става въпрос за една комбинация от асц + лични планети... Водолей-Близнаци-Лъв   И още нещо. Има ли силен Сатурн, ще има и стремеж към власт и контрол, да наложиш своето... понякога... 
| |
|
Тема
|
[re: Lillie]
|
|
| Автор |
otchaqna (непознат
) |
| Публикувано | 13.01.06 16:16 |
|
|
Хммм, и коя е тая манипулаторка?! Веднага помислих за венера, но като каза водолей-близнаци-лъв??
Аз съм везни, с венера в първи дом, та ми е силно изразена венерката .
Но имам и сатурново влияние доста....и ... леле, май си права, че сатурн е виновникът!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|