|
|
|
Тема
|
9ти дом
|
|
| Автор |
sa6tata (непознат
) |
| Публикувано | 12.10.05 11:57 |
|
|
По принцип как се определя,дали човек ще живее в чужбина?Аз в натала си нямам планети в 9ти дом,но сам ходила няколко пъти зад граница и сам учила там почти 2 години.Не виждам през това време някакъв по-сериозен транзит...
При един друг мой познат пък има 3 планети в 9ти дом-сатурн,плутон и марс...човека живее вече 5год в чужбина и учи.При него е очевадно направо в картата...и все пак и аз съм била,а нямам нито една планетка в 9ти.. При транзит на уран в 9ти или нептун очаква ли се заминаване зад граница? На мен уран вече е на път да излезе от 9ти,а нептунчо го гони....Не съм била в чужбина по време на този транзит освен за 1на седмица по работа...
| |
|
|
|
виж къде попада и стрелеца и юпитера,не само деветия дом.
Например знака стрелец в 4-ти или пък рак в 9-ти може да значат дом в чужбина,а учението може и да е по 3-ти дом в комбинация с юпитер,стрелец
| |
|
|
|
12-ти дом също е чужбински.. Там имаш ли планети?
А кой е господарят на 9-ти дом в твоя хороскоп? Къде се намира и какви аспекти сключва? Тези неща можеш да провериш.
А може и точно по транзита на Уран и Нептун през 9-ти да са ти пътуванията. Сигурна ли си, че не са били по време на транзита на Уран? Престоя на Уран в един знак е 7 години! На Нептун пък е 14 години!
Погледни тези две планети как и къде стоят в натала ти, и транзитирайки с кои планети сключват аспекти.
| |
|
|
|
Венера и Луна в 9ти дом имат ли връзка с чужбина?
| |
|
|
|
аз имам сатурн в девети и се скъсах да пътувам из света, от малка при това, може и да е затова
| |
|
|
|
И аз нямам никакъв силен аспект към 9ти дом, а половината от живота си съм го прекарала зад граница, и поне 4 от тези години са свързани с обучение в чужбина...тези 4 години обаче започнаха с юпитер през 9ти /поне така го изчислих, а другите години са благодарение на родителите ми- чиито професии също са свързани с пътувания, макар и по различен начин.
| |
|
|
|
|