|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
За липсата на любовта
|
|
| Автор | Cтpaдaщa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.09.05 00:59 |
|
|
Здравейте, не съм дори любител астролог, но имам малка вяра в астрологията, затова реших да ви попитам за нещо, което вече наричам проблем в моя живот. На 35 години съм, знам всичко за любовта от книгите, филмите, познатите... Но това винаги се случва на другите, никога на мен! Не съм я изживяла нито като ученичка, нито като студентка, а сега с всяка изминала година се стряскам, че остарявам пропускайки най-важното в живота. Възможно ли е някой да има такава съдбовна предопределеност от звездите, че цял живот да не срещне поне един човек, когото да обича? Попадали ли сте на такъв хороскоп? 
| |
|
Тема
|
Re: За липсата на любовта
[re: Cтpaдaщa]
|
|
| Автор |
wolle (komunikativna) |
| Публикувано | 10.09.05 10:25 |
|
|
не познавам други хора с такъв проблем, но си мисля, че може да се дължи например на някакви много големи претенции спрямо кандидатите.
А корените на такъв проблем ми се струва да се крият още в детството ти и в семейството. Но това са само предположения.
А влюбвала ли си се някога освен, че не си изживяла споделенa любов досега?
Все някакви идеали и идоли имаш и си имала.
| |
|
Тема
|
[re: wolle]
|
|
| Автор |
Eввa () |
| Публикувано | 10.09.05 10:34 |
|
|
Може да се дължи и на това, че поставяш личните си неща - работата, майка ти и баща ти в приоритетен план. Имам близка приятелка - добър адвокат, има много социални контакти, но лични с мъже никога. И много страда от това. Всъщност и аз не мога да си го обясня. Даже двете сме седели на кафе и разсъждаваме и тя не може да си го обясни. Аз понякога си мисля, че и мъжете съзнателно пренебрегват определен тип жени.
Но в крайна сметка не се тревожи - за всеки влак си има пътници. Бъди по-отворена и ведра към мъжете.
Ако искаш напиши някакви астрологични данни.
| |
|
Тема
|
[re: Eввa]
|
|
| Автор |
Luni4ka () |
| Публикувано | 10.09.05 11:03 |
|
|
"Не чакай корабът да пристигне на пристанището, излез в морето и го посрещни"
...така де, любовта няма как да те намери, ако не отвориш очи, душа и сърце за нея....просто бъди смела
може и да има астрологическо обяснение за проблема ти, кажи кога и къде си родена, и час на раждане.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Cъщo нe дoбpe (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.09.05 16:10 |
|
|
Моят проблем е, че харесвам само и единствено недостъпни за мен мъже. На 33 години съм и досега не съм била с мъж, когото да съм обичала. Въпреки, че досега съм се влюбвала пет пъти, три пъти любовта ми беше несподелена, един път човекът беше с лява ориентация. Петия път / в момента / също няма да има щастлив за мене край, защото въпросният мъж е семеен, и въпреки че чувствата този път са взаимни, нито той ще си остави семейството, нито аз бих поискала такова нещо.
Не знам защо винаги се увличам по неподходящи за мене. Не съм страдала от липса на внимание от страна на мъжете, но по някаква причина, тези които са ме харесвали, никога не са ми допадали. И така през годините - всичките ми гаджета са били мъже, които аз не съм обичала. Така е и сега - вече пет години съм с един мъж / не този в когото съм влюбена /, за когото съм сигурна, че не е мъжът на живота ми. Много пъти ми се е искало да му кажа, че трябва да се разделим, но като си помисля, че тепърва едва ли ще срещна някого, който: 1. Да се влюби в мен; 2. Аз да се влюбя в него; 3. Да е свободен / защото мъжете в моята възрастова категория са или женени, или не искат да се обвързват, или са обратни /, и се отказвам от намерението си и така си карам по течението, а годинките си минават, минават…
Извинявам се, че се намесих в темата не съвсем на място, но просто не се сдържах да се оплача от себе си  .
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | :(( (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.09.05 16:54 |
|
|
И аз имам същият проблем! Сякаш отблъсквам мъжете(в моя случай момчетата), а това все повече и повече ме побърква! Не знам дали е от хороскопа! Все търсия в себе си вината, но явно не съм дорасла достатъчно и не я намирам!
| |
|
|
|
ти с този фатализъм къде ти е венерата в риби в рак ли..или пък в 12 дом..присъствието на венера там чесо е показател , че поне веднъж в живота си ще си любовница
Любов е всичко от което се нуждаеш ти.
Д.Ленън
| |
|
Тема
|
Re: има много самотни красавици
|
|
| Автор | aз (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.09.05 19:54 |
|
|
Повечето са с много високи критерии, защото си знаят цената и не се дават на който и да е. Вероятно Венера ти е в Козирог?
Аз също съм била самотна дъъъълго време. Мислех си ,че никога няма да открия достойния за мен . После се регистрирах в няколко клуба за самотници и още първия ден ме заляха с предложения за запознанства. Имаше сериозни и недотам.Внимавай. С няколко се харесахме силно. По това време обаче се появи Той-в реалния живот.
Най-важното е да не падаш духом и да се отвориш към света доколкото можеш. Общувай чрез Интернет, безопасно е. Едва когато установиш ,че имате общи неща(поискай и снимка, но след 5-я разговор), ги срещни на живо.
Или пък се огледай около теб. Не може да няма някой мил мъж в обкръжението ти. Аз моя го търсех в Интренет, а той се окозо до мен...
Грижи се за себе си и то ще се случи. Сигурна съм.

| |
|
Тема
|
Моята Венера
[re: aз]
|
|
| Автор |
!Блyдницa (омаДьосана) |
| Публикувано | 10.09.05 19:58 |
|
|
е козирожка...тя не дава самота..по скоро те прави несигурна в любовта..и трудно казваме обичам те...но пък влюбим ли се и усетим ли взаимност..нЕма отърване от нас
Любов е всичко от което се нуждаеш ти.
Д.Ленън
| |
|
Тема
|
Re: Моята Венера
[re: !Блyдницa]
|
|
| Автор | M (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.09.05 01:10 |
|
|
АЗ с моята Венера в Близнаци като ученичка много се влюбвах и то в повечето случаи несподелено, а сега след като минах 30-те/сега съм на 33/ не мога да се влюбя...само Венерата не е показател.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|