Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:23 14.11.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Muj Rak- jena Scorpion, produljenieнови  
АвторAira (Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 14:59

Здравейте! Ще се опитам да бъда кратка. Аз съм скорпиона с асцедент рак , а той рак с асцедент-телец.Познаваме се от почти година по интернет, една изгаряща виртуална връзка. Още от самото начало разбрах , че сме на една вълна и говорим на един език.Той търсеще голямата си любов, аз търсех утеха след поредната неуспешна връзка. След първата среща малко се постъписахме , но за кратко. В началото бяхме доста предпазливи, въпреки скритото ни желание да се отдадем изцяло на емоциите. След това той започна да ми прави номера, в продължение на 4 месеца се разделяхме 5 пъти по негова инициатива, заради измислени депресии и проблеми в работата и семейството. Аз му вярвах, но сега разбирам че са били намесени други жени. Това , което ме подлудява е , че той много обича да флиртува и по това време е бил заобиколен с много красиви жени.
След нова година нещата се промениха.Сега сме много влюбени, почти живеем заедно и сме много близки.Но.......преди 2 месеца имах възможноста да му влезя в личната поща и го направих. Това, което видях ме удари като гръм. Казах му и тои започна да се оправдава, че ми е напълно верен и след това започна да ме напада. Накрая се разбрахме като големи хора. След тази случка аз се влюбих още повече , защото осъзнах, че мога да го загубя. И двамата сме много ревниви. Няма да споменавам за всички прекрасни неща, които може да ти даде един мъж Рак, вие си ги знаете
. Това , което искам да ви питам , доколко верен може да бъде един рак, защото чувствам постоянно че ще го загубя.
Забравих да кажа-всеки ден ми казва, че ме обича, да му вярвам ли?

Тема Re: Muj Rak- jena Scorpion, produljenieнови [re: Aira]  
Авторлoлитka (Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 15:06

ракът обича флиртовете...но едва ли ще прескочи границата, щом те обича и е щастлив с теб

Авторneznamka (Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 20:38

Имам или по-скоро в минало време имах, защото вече и аз не знам, имаме ли или нямаме връзка с Рак. Също виртуално запознанство, но в по-кратки от посочените от теб срокове. Опознах много от прекрасните му качества, които ме накараха да се влюбя безумно в него.
Не съм му влизала в пощата, но предполагам че подържа някакви познанства там, нали и ние така сме се запознали! Но не бих и влязла!
Това което ми стана ясно е - не обичат да им се ограничава свободата!!! Не позволяват да им се влиза в личното пространство и усетят ли опасност се спасяват доколкото могат с рачешките си изпълнения! А те са многовариантни - уморен е, има работа, ангажименти, боли го нещо, има среща с приятели и още куп такива....
Относно другите жени, май че са много преданни докато са с теб! Но това не им пречи да флиртуват и с други жени!
Ако искаш съвет, бягай надалеч от Рака, защото колкото повече затъваш в чувствата си към него, толкова повече боли от нараняванията които той ти създава! Тъпото е, че той го прави не толкова съзнателно движейки се по някаква своя си сбъркана логика!
Съжалявам, ако съм те разочаровала, но аз така ги усещам раците и в момента са много наранена точно от Рак!
Успех, дано се спавиш!

Авторbabe (Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 21:04

Бягай от рака, това е и моето мнение - не е мъж за сериозна връзка..... освен ако можеш да понесеш постоянната липса на сигурност, нараняванията и нервите покрай него.

Тема Re: въх!нови [re: Aira]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 22:09

Хехе, няма страшно.
И аз вчера влязох в някакъв сайт за запознанства да видя кво става и после моят СКорпион ме изревнува. А аз съм си любопитна Рачка-това че гледам и чета писанията на други хора изобщо не значи че си търся някой. Пита ме кво съм правила в тоя сайт,дали не търся някой а аз казах: "да,теб- проверявам дали не си се регистрирал.
Просто обичам да наблюдавам. Никога не бих изневерила, колкото и да ми харесва някой. Самият секс не представлява никакъв интерес за мен, ако не съм с любимия ми скорпи.
А за флирта-че кой не обича вниманието? То не прераства в нещо друго, а е храна за самочуствието.

Авторskorpion4e (Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 23:00

Знаеш ли,аз незнам дали мога да ти помогна с нещо.Както вече сигурно си разбрала и аз има трудности с разбирането на тези рачета.Ще ти кажа едно нещо,което смятам,че съм разбрала за тях,те са доста верни,когато обичат някого,но разбира се не всички са еднакви.Но повечето от тях са такива.За разбирането,аз лично незнам,аз си мисля понякога,че не мога да го разбера мойто раче.Но при нас е друго де.Ние не сме заедно и проблема е,че той на моменти уж дава признаци,че нещо би могло да се случи,а в следващия момент,точно обратното.Значи,аз няма да те съветвам да бягаш далече,най-малкото,защото предполагам,че не би ти било лесно.До колкото разбирам,ти си доста влюбена,както и аз,затова ще ти кажа,опитай се да си изясниш нещата и тогава ще си прецениш какво да правиш.Иначе тези рачета май ще ни вземат душичките,но като че ли доста ни привличат и ни влизат под кожата!
Желая ти много успех и дано подозренията ти не са верни

Автор fanta (limonka)
Публикувано11.06.05 12:11

Здравей Аира,

Ами трябва да ти кажа че си си хванала един типичен мъж рак. Аз съм преживяла и НАДживяла подобни ситуации с един рак (и аз съм скорпи) и мога да ти кажа че колкото и да си мислиш че сте близки, не си го опознала напълно. Една година е нищо и за това време той още може да не е осъзнал че ти си Жената. Но ако това стане нито една друга жена няма да има никаво значение за него, повярвай ми! Дори и някоя да му се съблече гола в леглото, ако той е сигурен че ти си жената с която иска да е, няма да направи нищо. Не забравяй че раците са най-романтичната зодия. Те търсят партньор който да може да контролира емоциите му, да го държи на нокти, той да преследва, да се чувства влюбен...
Най-лошото нещо, което може да ти се случи в една връзка е да започне да те е страх да не го загубиш. Това означава край на достойнството ти, на потайността, на тръпката. А при мъжа рак трябва да има тръпка и тогава ще те обожава! Накарай го него да го е страх да не те загуби! Дръж се малко потайно (не лудо влюбено), прави му малки жестове но уж без да искаш, направи нещо неочаквано (като например запиши се на танци или отиди на екскурзия с приятелка, не с него, нарисувай картина, купи си колело - просто нещо весело и различно!). За него е важно да си различна. Трябва да почувства че си специална и можеш да се сравняваш с онази жена в мечтите му... Тя е единствената жена, от която трябва да ревнуваш (може би и от майка му):))

Успех ти желая, дано съм помогнала!

When was the last time you did something for the first time?

Тема Re: Ne sum za Muj Rakнови [re: fanta]  
Авторneznamka (Нерегистриран)
Публикувано12.06.05 11:01

Изчитайки всички възможни теми за раците, стигам до генералното си умозаключение - не се компилирам с рак и туй то!!! Щото с тези игрички, описани по-горе хич ме няма! Не ги умея, не ми хубаво така! Аз съм открит човек, без потайности, тайнички и тям подобни. Какво да правя, не мога да си избягам от природата заради този Рак?! Обичам го, обичам го, но докога да го чакам и той така да ме обикне че да е готов да избяга от собствената си природа????
Сега например го чакам да се сети, че съществувам, и той го прави изпращайки ми СМС. Аз му отговарям на СМС, но не му се обаждам. Не напирам, не бързам, чакам. Може да му хрумне да ми се обади след 2 дни, аз си чакам.... А животът си тече..... но аз го чакам, не е ли глупаво така....

Тема Re: Muj Rak- jena Scorpion, produljenieнови [re: babe]  
Публикувано13.06.05 10:26

Ne moga da bqgam, obicham goZa sega shte si trosha glavata, puk kakvoto e pisano......

Тема Re: Muj Rak- jena Scorpion, produljenieнови [re: fanta]  
Публикувано13.06.05 10:46

Благодаря ти, страхотни съвети си написала и всичко е вярно
Не ми е много в природата да съм различна, но мисля , че се справям донякъде. Да определено ревнувам най -много от онази жена в мечтите му. А що се отнася до майка му мисля , че съм по важна от нея.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.