|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
Тема
|
muj Rak-jena Skorpion
|
|
| Автор | skorpion4e (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.05.05 12:10 |
|
|
Здравейте!Много съм влюбена в един рак!Имате ли наблюдения за това какви са техните отношения(между рак и скорпион)?Моля ви,помогнете ми,как мога да го спечеля?!Кажете ми нещо,каквото и да е,защото незнам какво да правя вече! Благодаря ви!
| |
|
Тема
|
Re: muj Rak-jena Skorpion
[re: skorpion4e]
|
|
| Автор | aз (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.05.05 22:40 |
|
|
Аз съм Рак,а мъжът ми-Скорпион.
Какво да ти кажа-нещата стават бавно с търпение.Ние ,раците не се влюбваме лесно затова е трайно. Не скачаме на всеки.
Възпротиляваме се ,защото Любовта ти отнема свободата, а няма писмени гаранции че ще е успешна и едниствената ,за която си мечтаем.
Той познава ли те добре?Свободен ли е?
Ако отговорът ти е "Да" ,то помисли си какво харесва той видимо.Раците търсим главно 2 неща:
сигурност(затова домът ни е от 1-степенно значение)
романтика(дълго ухажване,включващо завъртяни умствени игрички)
Не сме лесни ,не се влюбваме от пръв поглед.Всичко вършим бавно и постепенно ,изглеждаме студени отвън и често безчувствени и надменни. Обаче ако ни опознаеш виждаш, че сме точно обратното.
Въоръжи се с търпение,няма да е бързо и лесно,а много сложно и оплетено.
Научи от какво се интересува и проучи темата.Провокирай го.Усмихвай му се сякаш всичко знаеш ,но искай от него съвет за нещо.Впервай поглед в очите му,ама дъъълъг и изпитателен...
Абе какво да те уча ,вие скорпионите ни знаете цаката повече от всеки друг.Естествено ви се удава...
Опиши до кое ниво си стигнала, доколко се познавате?

| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Skorpiona (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.05.05 17:46 |
|
|
Ти си скорпион-мутант и позор за зодията! Как не те е срам да задаваш публично подобни въпроси и да хленчиш за помощ на всеослушание?! Стегни се и използвай всички уникални качества, характерни за тази зодия. Резултата ще ти хареса и в частност щастливата връзка със спечеленото Раче.
И повече да не си посмяла да ръсиш подобни дивотии: "...каквото и да е,защото незнам какво да правя вече!"

| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Пeтя (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.05.05 19:07 |
|
|
..Какво тук значи "как да го спечеля"? Че ти вече си го спечелила, наблюденията ми сочат, че скорпионите са в кръвта на раците...Разбира се, стига сърцето му да е свободно - не забравяй, че те са хора лоялни и на навика - ако има друга, ще е трудно малко..
| |
|
Тема
|
[re: Пeтя]
|
|
| Автор | pak (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.05.05 19:26 |
|
|
и без да зная че са такива мощно се привличам със скоропионите, и мисля 4е няма друг знак с когото се комбинираме и допълваме по-добре
| |
|
Тема
|
[re: aз]
|
|
| Публикувано | 09.05.05 20:43 |
|
|
Благодаря за нещата,които ми казваш!Общо взето ми е ясно,че вас човек трудно може да ви спечели,но вие Раците сте най-близко поне до мойта същност.Разбрала съм,че търси тези 2 неща главно(и аз съм така).За свободен-да свободен е.Преди около половин година се е разделил с приятелката си.Всъщност всичко почна малко след това.Ние се познаваме от около година и половина,но до януари бяхме на "здравей-здрасти".След това почнахме да се поопознаваме и си мисля,че поне малко успях да му помогна да излезне от гадното състояние,в което беше попаднал.Може да се каже,че до някаква степен се познаваме.Той е човек,който ме предразполага да кажа всичко,той знае за мен неща,които много малко хора знаят.Той е и адски честен и иска и другите да са такива с него.Всичко е много странно,когато го срещнах и го поопознах,изпитах чувството,че все едно съм срещнала другата част от себе си.Просто той е човека,който съм търсила винаги и когото искам,затова се чувствам толкова объркана.Никога не съм се чувствала по подобен начин и не съм изпитвала нещо подобно.Определено ще взема всичко,което ми каза,в предвид и май най-вече трябва да се въоръжа с търпение.Благодаря наистина и ще се радвам,ако пишеш още неща.Желая ти всичко най,най-хубаво
| |
|
Тема
|
[re: Skorpiona]
|
|
| Публикувано | 09.05.05 20:46 |
|
|
Добре,ще се опитам да се стегна и да ги използвам,наистина!
| |
|
Тема
|
[re: Пeтя]
|
|
| Публикувано | 09.05.05 20:48 |
|
|
Няма друга в момента,но за жалост не съм го спечелила,поне за сега! Дано да успея!
| |
|
Тема
|
[re: pak]
|
|
| Публикувано | 09.05.05 20:53 |
|
|
Аз също си мисля така,но незнам...Той ме привлича невероятно много и просто чувствам,че това е човека,който съм търсела винаги и искам само него и никой друг.Благодаря на всички ви за обънатото ми внимание  
| |
|
Тема
|
Re: хм
[re: Skorpiona]
|
|
| Автор | aз (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.05.05 21:46 |
|
|
Защо?От питане не боли.Само може да научиш едно-друго...
Ти явно си пример за Скорпион ,който се страхува от показ на чувствата си.
Сигурно си във връзка с Козирог?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|