|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Питанка
|
|
Автор |
danube. (вятърничав) |
Публикувано | 13.04.05 15:40 |
|
Аз имам един интересен въпрос.Става за отношения м/у хора от един и същ пол.Тогава имали някакво значение в определянето примерно на това дали са съвместими като зодии.
Конкретно аз съм Лъв а той е Рак!Какво може да означава това?
| |
Тема
|
Re: Питанка
[re: danube.]
|
|
Автор | мoни (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.05 19:44 |
|
естествено, че има. съвместимостта се тълкува за всякакви видове отношения без значение на пола.
| |
|
за приятелство между представители на един и същи пол и особено мъжка дружба, често голяма роля играят аспектите на Уран (Слънце-Уран, Луна-Уран, Марс-Уран, Венера-Уран...); а също, както и в традиционната синастрия, аспектите Венера-Марс, Луна-Луна, Слънце-Луна и по линията Асц-Дсц може би...
| |
Тема
|
[re: Lillie]
|
|
Автор | oтвpaтeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.05 20:28 |
|
Педерастията е патологично отклонение ,породено от психологически натиск на педали върху млади момчета.
Други патологии-зоофилия,педофилия(често води до педалство!!!),наркофилия,геронтофилия,фетишизъм и пр извратености.
Връзките на педалите са винаги краткотрайни,тъй като противоречат на природните закони и общочовешките ценности.
Можеш да си намериш жена и да разбереш що е то любов.Няма да съжаляваш.
| |
Тема
|
[re: oтвpaтeнa]
|
|
Автор | Nina (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.05 23:48 |
|
хехе шегаджийка
| |
|
Все съм чувал тъпотии, но и твоите си ги бива, честно...
Не знам какво наричаш дълга връзка, аз с моето гадже съм от 4 години и не смятаме да късаме, живеем заедно и така нататък...
Естествено, не бих казал, че имитираме моногамното християнско семейство, животът ни е доста по интересен, но това е друга тема, важното е че на нас ни харесва...
Ако тук се опиташ да ми развиеш теорията, че само гейовете били "промискуитетни"/каква интересна дума/, то ще ти цитирам Исус "Който не е грешил, той да хвърли камък...". Ако някой мъж каже, че никога не е кръшкал на жена си, той или е голям задръстеняк или голям лъжец...
| |
|
В отговор на:
Конкретно аз съм Лъв а той е Рак!Какво може да означава това?
Много неща, но за да има отговор на въпроса трябва да се направи сравнение между двете карти и да се прецени съвместимостта. Търси професионалист, качествен.
Сам можеш да потърсиш отговори ако вземеш книги, популярно четиво, примерно Слънчевите знаци на зодиака /Линда Гудман/. Вероятно има и други подобни, но, чети за Рака и го опознавай. Така можеш да намериш обяснение за много особености в поведението, светогледа и т.н.
| |
|
не знам за хомосексуализма доколко е патологично явление, но естествено може да съществува някакво отклонение в психиката... въз основа на един хороскоп, ми се струва, обаче не можем да твърдим със сигурност дали роденият ще стане еди какъв си и с еди какви си предпочитания, а и не сме клинични психолози, по-скоро информацията е загатната като вероятност, но не и като окончателна и крайна диагноза за природните закони няма да говорим, но пък "общочовешките ценности" са доста разтегливо и относително понятие... по пътя на еволюционното развитие на обществата в различните такива може да е имало много противоречиви представи относно това що е "култура", "морал", "етика" "естетика" и "ценност"
| |
Тема
|
Безобразие!
[re: mizrahi]
|
|
Автор | Oтвpaтeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.04.05 17:44 |
|
Бог да ви помилва!
Да неби да имитирате коледа като едно семейство?
не случайно звездите избраха новия християнски водач да заклейни и отпише подобни грешения с религията!
Бог да ви помилва!
| |
|
не случайно звездите избраха новия християнски водач да заклейни и отпише подобни грешения с религията!
ти си луда, ма!
звездите били избрали папата... така де, а можеше някой друг да изберат... примерно някой друг консервативен кардинал, а не немския консервативен кардинал. добре че бяха звездите, да не стане грешка. не че друг папа не би плюл против обратните, ма добре че избраха този. иначе... нямаше да има разлика (ама добре че избраха тоя?!). звезди посред бял ден!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|