Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:45 13.03.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Кои от 12-те  
Автор фaтa놙 (dark)
Публикувано05.04.05 22:09

зодии имат най-високо сексуална връзка по-междуси !?

Тема Re: Кои от 12-тенови [re: фaтa놙]  
АвторLillie (Нерегистриран)
Публикувано05.04.05 23:11

извинявай, би ли си предефинирал въпроса, за съвместимост между отделните зодиакални знаци ли става реч? иначе за мен Телец-Скорпион, но не бих искала твърдението ми да се превърне в обект на спор, всеки има право на лична позиция и предпочитания, нали? ;-)

Тема Re: Кои от 12-тенови [re: Lillie]  
Автор фaтaл™ (dark)
Публикувано06.04.05 01:04

мдаа определено за това иде реч...аз мисля че скорпион и близнаци, ..говоря за сексуална съвместимост:)!

Тема аманъЪЪнови [re: фaтaл™]  
Автор Aлykapд (Last Resort)
Публикувано06.04.05 08:44

още една такава подобна тема и ще си направя ритуално виртуално харакири
Може ли само да вметна че зодиите сами по себе си нямат "връзки" - ни сексуални, ни каквито и да било други. Хора, със слънце в определен зодиакален знак имат връзки помежду си - сексуални и каквито си щеш други.
Като степента на сексуално привличане между хората зависи точно толкова от знака в който се намира слънцето им, колкото и от знаците в които се намират останалите им планети, незабравяйки асцендентите, десцендентите, аспектите и прочие екстрички.
С две думи: астрологически погледнато темата ти е безмислена; ако просто си искал/а да спамнеш малко клуба и да се похвалиш колко добър любовник със слънце в скорпион или близнаци *според какъвто е случая при теб конкретно* си си намерил/а - това е вече друг въпрос
Иначе ако ще си говорим празни приказки: аз отдавам предпочитанията си на рак-водолей: колкото малко общо да имат извън леглото, толкова в него пък да са фурии

*Най-лошият начин да ти липсва някой е да си с него и да знаеш, че никога няма да е твой*

Тема Re: Кои от 12-тенови [re: фaтa놙]  
Автор lzida ()
Публикувано06.04.05 13:50

Ужас ... ужас ако говорим за сексуална връзка, то аз с телец и близнаци въобще не си пасвам Виж скорпион и рак е друго нещо

Тема Re: Кои от 12-тенови [re: lzida]  
АвторLillie (Нерегистриран)
Публикувано06.04.05 20:25

...въпрос на лични предпочитания

Тема Re: Кои от 12-тенови [re: lzida]  
Автор фaтaл™ (dark)
Публикувано07.04.05 01:23

мдаа скорпион и рак..си ги бива:)

Тема Re: Кои от 12-тенови [re: фaтaл™]  
Авторkleo_vn (Нерегистриран)
Публикувано18.04.05 19:35

според мене една от най-добрите комбинации са между лъв и водолей,и между рак и лъв;)

Тема Re: Кои от 12-тенови [re: kleo_vn]  
Авторveneta (Нерегистриран)
Публикувано18.04.05 19:52

i az sam za lav i vodolei

Тема Re: Кои от 12-тенови [re: veneta]  
Автор Aля (устремена)
Публикувано18.04.05 21:35

Ами то по тази логика всички опозиционни знаци можем да хванем и да ги изредим, пък всеки ще си държи на тази комбинация, в която участва. Или изобщо на някаква си комбинация, в която участва. Тук обективно мнение се съмнявам, че изобщо може да има
Ако все пак ви интересува още едно субективно - Телец/Скорпион.

Мобилизация

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.