|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Кои от 12-те
|
|
Автор |
фaтa놙 (dark) |
Публикувано | 05.04.05 22:09 |
|
зодии имат най-високо сексуална връзка по-междуси !?
| |
Тема
|
Re: Кои от 12-те
[re: фaтa놙]
|
|
Автор | Lillie (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.05 23:11 |
|
извинявай, би ли си предефинирал въпроса, за съвместимост между отделните зодиакални знаци ли става реч? иначе за мен Телец-Скорпион, но не бих искала твърдението ми да се превърне в обект на спор, всеки има право на лична позиция и предпочитания, нали? ;-)
| |
Тема
|
[re: Lillie]
|
|
Автор |
фaтaл™ (dark) |
Публикувано | 06.04.05 01:04 |
|
мдаа определено за това иде реч...аз мисля че скорпион и близнаци, ..говоря за сексуална съвместимост:)!
| |
|
още една такава подобна тема и ще си направя ритуално виртуално харакири
Може ли само да вметна че зодиите сами по себе си нямат "връзки" - ни сексуални, ни каквито и да било други. Хора, със слънце в определен зодиакален знак имат връзки помежду си - сексуални и каквито си щеш други.
Като степента на сексуално привличане между хората зависи точно толкова от знака в който се намира слънцето им, колкото и от знаците в които се намират останалите им планети, незабравяйки асцендентите, десцендентите, аспектите и прочие екстрички.
С две думи: астрологически погледнато темата ти е безмислена; ако просто си искал/а да спамнеш малко клуба и да се похвалиш колко добър любовник със слънце в скорпион или близнаци *според какъвто е случая при теб конкретно* си си намерил/а - това е вече друг въпрос
Иначе ако ще си говорим празни приказки: аз отдавам предпочитанията си на рак-водолей: колкото малко общо да имат извън леглото, толкова в него пък да са фурии 
*Най-лошият начин да ти липсва някой е да си с него и да знаеш, че никога няма да е твой*
| |
|
Ужас ... ужас ако говорим за сексуална връзка, то аз с телец и близнаци въобще не си пасвам Виж скорпион и рак е друго нещо
| |
Тема
|
[re: lzida]
|
|
Автор | Lillie (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.04.05 20:25 |
|
...въпрос на лични предпочитания 
| |
Тема
|
[re: lzida]
|
|
Автор |
фaтaл™ (dark) |
Публикувано | 07.04.05 01:23 |
|
мдаа скорпион и рак..си ги бива:) 
| |
Тема
|
[re: фaтaл™]
|
|
Автор | kleo_vn (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.05 19:35 |
|
според мене една от най-добрите комбинации са между лъв и водолей,и между рак и лъв;)
| |
Тема
|
[re: kleo_vn]
|
|
Автор | veneta (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.05 19:52 |
|
i az sam za lav i vodolei
| |
Тема
|
[re: veneta]
|
|
Автор |
Aля (устремена) |
Публикувано | 18.04.05 21:35 |
|
Ами то по тази логика всички опозиционни знаци можем да хванем и да ги изредим, пък всеки ще си държи на тази комбинация, в която участва. Или изобщо на някаква си комбинация, в която участва. Тук обективно мнение се съмнявам, че изобщо може да има
Ако все пак ви интересува още едно субективно - Телец/Скорпион.
Мобилизация
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|