Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:54 16.11.24 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ПОМОГНЕ ТЕ МИнови  
АвторPAK (Нерегистриран)
Публикувано13.03.05 23:33

ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ХОРОСКОПИ И МНОГО БИХ ИСКАЛ АКО МОЖЕ ДА МИ СЕ НАПРАВИ ХОРОСКОП, ПО ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВКЛЮЧВА КОЙ МИ Е АСЦЕНДЕНТА И ОСТАНАЛИТЕ НЕЩА КОИТО Е ВЪЗМОЖНО ДА МИ БЪДАТ КАЗАНИ......ПО ВЪЗМОЖНОСТ ВСИЧКО
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ
С НЕТЪРПЕНИЕ ЩЕ ОЧАКВАМ ВАШИТЕ ОТГОВОРИ.

30.06.1978 година
23:45ч. , гр. Бургас
По възможност изпращайте ми ги на E-MAIL : rdimanov@abv.bg

Тема Помощнови [re: PAK]  
АвторШaнraлa (Нерегистриран)
Публикувано13.03.05 23:49

Слънце Рак, Луна в Телец, Венера в Лъв, Марс в Дева, Меркурий в Рак, Лилит в Рак:-)))))

:-))))) Ти приемаш светът като възвишена приказка за истенските отношения между хората, които завършват с замъци и друга недвижима собсвеност, вдъхваща уют и увереност, стабилност към която сантименталното ти сърце се стреми:-)))) Харесваш чувствени и отговорни мъже, които изглеждат представително и се занимават с професии свързани с адекватен на твоите очаквания социален статус:-))))) Мозъкът ти не мисли, а чувства (това е израз на Алакард, която е няма , но ми липсва)!!!! А в същото време ти се струва, че тези всички сантименталности са малко измислени и нестабилни:-)))) Знаеш, че светът се гради на много по солидни неща от тези свързани с рачешките емоции, но имено това, че ти си цялата емоции ти дава неувереност за бъдещето ти:-)))

Тема Re: ПОМОГНЕ ТЕ МИнови [re: PAK]  
АвторAcц.Лъв (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 07:53

Асцендента ти е Овен.

Луната е в Телец и попада в 2-ри дом(ооо колко ли изяждаш?)
Меркурий ти е в Рак(5 Дом)как си с паричките сега?

Венера Лъв 5-ти Дом,определено си падаш по купоните
обичаш децата ,а и те теб.
Марс Дева 6-ти Дом...как си с очичките?Да не се преуморяваш от стоене пред компа.е ,работлив си и даже един ден може да проимаш собствен бизнес.
Юпитер ти е в Рак и е в твоя 4-ти Дом ,страхотно попадение ,какъв ли е домът ти ?Сигурно е много хубав и приятен ...
Сатурн Лъв 6-ти Домтова може да значи някои затруднения в работата ,здравето.я кажи кк стоят нещата там?
Уран ти е в 7-ми,може партниора ти да е ексцентричен ,или въобще връзките ти а започват и приключват изненадващо.
Плуотон също е в 7-ми,което може да означава ,че с партниорката ти ще ви свързва карма някаква ,или пък фатални връзки,другите да кажат.
Нептун ти е в 9-ти

Тема Re: Помощ [re: Шaнraлa]  
Публикувано14.03.05 07:56

Лилит в Рак обачеее май не е много по семейното огнище.
хм...
Черната Луна в Рак предполага лоши отношения с родителите, особено с майката, но и възможност човек да остане рано сирак. Тежко детство, тежки и като че ли незаслужени в това въплъщение товари и огорчения. Отсъствие на душевен комфорт, устойчивост и защитеност, препятствия без видима причина. В детството постоянни мисли за непринадлежност към собственото си семейство. При тежка карма може да извърши предателство на някакви фундаментални принципи, пренебрежение към своите корени, оскверняване паметта на предци, жестоко отношение с родители, клетвоотстъпничество. Затова, такъв човек не трябва да се озлобява към съдбата, а да се постарае да преработи своята карма.

Лилит в Рак предразполага към стомашни заболявания, болести на лимфната система, задстомашната жлеза и генетично предавани болести. Преди да настъпят транзитите на Лилит е добре да се направи гладуване, да се прочистят кръвта и лимфата.

Възможен начин на смъртта е от удавяне или от отравяне с течности.

Преработката на това положение на Лилит е много трудна, тъй като засяга най-дълбоките и съкровени слоеве на подсъзнанието и веднага включва инстинкта за самосъхранение. Непреработената Черна Луна дава устойчиво чувство за изоставеност и самота. При напрегнати аспекти светът изглежда враждебен и заплашителен, при слаби аспекти -–хладен и безразличен, а при хармонични късмета се възприема като чиста случайност.

На първо ниво в преработването на Лилит място за Бога няма, няма и безкористна любов към света, затова дявола има къде да се разгърне и неговата сила зависи от числото на напрегнатите аспекти на Лилит. Човек постоянно се опитва да се самоутвърди в своя дом и семейство, но никога не бива удовлетворен. Той като че ли разбира, че дома му не само, че е част от света, но и е негов миниатюрен модел, а целия свят е враждебен към него. Близките и семейството се опитват да му помогнат да промени погледа си към света, но неговия отговор е само злоба, упорита съпротива, раздразнение. Понякога това е съпътствано със садистично – мазохистичен комплекс “ аз никога не съм имал истински дом и няма и да имам, а всички, които го имат са виновни пред мен”. Преработването иска съзнание за това, че песимистичната, разрушителна жизнена позиция означава служене на силите на злото и на деградацията. Необходимо е да се учи на любов към дома си, традициите, семейните отношения и да се възпитава дълг към тях, а не обратното.

Тема Re: Помощнови [re: Acц.Лъв]  
Авторoxxo (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 08:37

Много интересно тълкувание за Лилит
Можеш ли да оставиш линка...???

Тема Re: Помощнови [re: oxxo]  
АвторAcц. Лъв (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 11:54

то остана и да не мога.
всичко мога.
и без тебе мога ,само,че искам теб
отвратителна песен,що ли се сетих за нея.
за Лилит ли говорехме?
ааа да ..линка..

приятно

Тема Re: Помощнови [re: Acц. Лъв]  
Авторoxxo (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 12:07

мноооооого мерсиииииии

Тема Re: Помощнови [re: Acц.Лъв]  
АвторGabi (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 12:08

Моля ви ми кажете моят Лилит къде се намира или поне къде мога да търся информация за тази тъй наречена Черна луна. Родена съм в София на 18.03.1980 в 9,48 сутринта. Предварително ви благодаря!

Тема Re: Помощнови [re: Gabi]  
Публикувано14.03.05 12:13

Ей,Габиии
Лилит ти е в Дева
нещо и аз съм недоскив ,айде и другите да проверят но ми я изобразява в 6-тия дом на работа и здраве.
хирон ти е в телец
в астро.ком
може да си изчислиш тези неща на
Extended Chart Selection

Тема Re: Помощнови [re: oxxo]  
АвторAcц. Лъв (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 12:14

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.