|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Планетите и сексуалната ориентация
|
|
Автор | Franny Glass (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 22:27 |
|
Шангала ме наведе на мисълта да пусна тази тема. Има ли такива планетарни конфигурации, които определят хомосексуалността и сексуалните предпочитания? Аз например много си падам по женствени мъже. Интересното е, че самата аз съм си много женствена, но никога примерно не са ме привличали тип "мъжкари" и "мачовци". Последните ги харесвам за приятели (имам много такива и доста добре се разбирам с тях), но стигне ли се до нещо повече, бягам. Не ме привличат...Може би това се дължи на факта, че Венера при мен е във Водолей, а Марса ми е в Телец...Кой знае...Обаче все си падам по едни такива нежнички и префинени с капризен характер. Веднъж дори като ученичка се бях влюбила и в един хомо, но той си имаше гадже (момче, естествено...)
| |
Тема
|
Re: Планетите и сексуалната ориентация
[re: Franny Glass]
|
|
Автор | Блyдницa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 22:58 |
|
моят Марс в 5 в козирог ли предполага , харесването на по уютни мъже..такива че като те прегърнат да се усетиш погълната от тях
но пък до към 25г. харесвах точно като описваните от теб мъже
| |
|
Мойте всичките са хилариуси и приличат повече на красиви примадони отколкото на мъже.Също венера в водолей но марс в овена.Откакто чукнах 30 така нещо почнах обаче да се заглеждам по тежки плутониеви мъже с убийственни погледи и лице като на специалист от криминален отдел.че ако има и лек белег на бузата още по добре.
| |
Тема
|
Тези венери във Водолей:-))))
[re: kuiperbealt1]
|
|
Автор | Шaнraлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.01.05 00:56 |
|
Все за различни или особени образи си мечтаят:-))))) Така интересно се реализират тези Венери във Водолей, супер е!!!! Мисля, че трите вещици имат венера във водолей, а мъжете за тази венера трябва да са или женсвени и изтънчени или силни расови - особени, не традиционни, но хубави:-))))) При поставяне на преден план тези повърхностни изисквания - ориентир, е възможно да не реализирате стремежа на луните си, а това е вече е неприятно:-))))) Слушайте какво желаят луните ви, не слушайте венерите щото те са повърхностни в критериите си:-)))))
| |
Тема
|
Re: Тези венери във Водолей:-))))
[re: Шaнraлa]
|
|
Автор | Franny Glass (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.01.05 13:48 |
|
Абсолютно си прав! Страшно съм повърхностна в избора си на мъже - външната страна много ме блазни . Странното е, че иначе съм склонна към задълбаване във всички други сфери, но точно тук се плъзгам като глупачка по повърхността. Макар че е вярно и друго - аз също вече чукнах 30 и вече започнах да се оглеждам за по-стабилни мъжкари...Не че като не видя някой Аполон с невинен поглед не се изпълвам с приятни трепети, де .Луната ми е в Телец, това значи ли че трябва да си търся земен тип? От земните само Девите ме привличат. Другите са...прекалено скучни
| |
Тема
|
Вариантите са много
|
|
Автор | Шaнraлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.01.05 14:48 |
|
Толкова са много вариантите за успешна връзка, че все едно си в универсален магазин с около 1 000 000 подходящи вратовръзки в него:-)))) Но нали знаеш има добри съюзи в един аспект, които са неподходящи в друг. Така, аз мисля, че е въпрос на мечта. Помечтаваш си, правиш си модел на идеалната връзка и го поорязваш малко:-)))) приемаш определена доза компромиси, но такива които няма да ти развалят удоволствието и тръпката, но повярвай няма да те карат да се чувстваш като тийн:-))))) Нещо средно е между телец и близнак, между Козирог и Водолей, между Дева и Лъв, ако е везна няма да има характер и ще си го мачкаш като маргарин:-))))) (има и изключения)
| |
|
Мисля, че включването ми в темата е повече от наложително, тъй като съм пряко заинтерусаван. Аз съм Водолей, а луната ми, Franny, също като твоята е в Телец. Със 100% сигурност мога да твърдя, че повърхностните избори идват НЕ от Венерата във Водолей, а от Луната в най-първичния земен знак. Водолеят е един от най-възвишените и хуманни знаци (не се хваля, всичко го знаят ). Той не се вълнува от "фасадата", напротив - бърка доста на дълбоко.
Също мисля, че съветът, даден ти от съществото, което се вълнува от собствения си брат , е абсолютно неподходящ и до голяма степен подвеждащ! Ще ти кажа защо. В книгата на Грант Леви "Астрология за всички" авторът изрично подчертава, че хората с луна в Телец, колкото и трудно да е, трябва да се стремят да потискат нейните тласкания и желания, тъй като вътрешните нужди на конкретния индивид се изразяват в стремеж
към материална обезпеченост, обществено признание (да гледаш винаги чуждото одобрение, което - да си кажем честно, е повърхностно), с други думи за Телеца "фасадата" е къде-къде по-важна и определяща отколкото за Водолея. Истината си е истина - Именно първата земна зодия се вълнува от първични и повърхностни неща. Естествено, далеч съм от желанието да обиждам, който и да е със слънце в Телец. Повярвай ми, Franny, казвам ти го от личен опит - луна в Телец не е лесна работа. Общо взето всички с подобна конфигурация сме обречени понякога да се ядосваме сами на себе си заради избора си. В този ред на мисли, първичните мъжаги, които напоследък те вълнуват, според мен, са предопределени от Луната ти. А изнежените мъжленца - логично е- от Венерата във Водолей, тъй като освен всичко друго предпоследния знак от зодиака символизира нестандартното и разчупването на установените порядки и догми. Какво мислиш по въпроса ?
| |
Тема
|
Re: Планетите и сексуалната ориентация
|
|
Автор |
a_za () |
Публикувано | 21.01.05 16:39 |
|
Охх за мъже ли да си говорим :) Аз обичам вискоите и едри мъже ..за мен мъжът трябва да излъчва мъжественост и сила да не е женствен ,,с един вид мъжище здраво и силно като ме прегърне да се скрия в прегръдката му и да се гушкам в него като в мечок иначе ниските и славички мъже хич не може да ме привлечет ,,,но я виж как си падам по някои здрав едър мъж не казвам, че трябва да е като тебело бичме, а просто да си носи мъжкото силно излъчване :))
| |
|
може да се поспори дали е най добрата идея да подтискаш стремежите на луната си, дори само защото това е един от най сигурните начини да поемеш по пътя на вътрешното неудовлетворение. Така че лично от мен въпросният Грант Леви може дгд За всичко си има хора и в стремежът на една луна в телец за обезпеченост и сигурност *под каквато и да било форма* няма нищо лошо или срамно, което човек да отрича и да се опитва да подтиска. Да не говорим, че общественото признание е под сатурн и няма нищо общо с луна в телец.
Истината си е истина: това, което ти определяш като първично и повърхностно за теб самия, не е задължително да е първично и повърхностно за хората около теб. Да не говорим, че първичността е по марс, а повърхностно може да бъде причислена към елемента въздух.
Отделно, че проявленията на венера във водолей много се различават според това дали говорим за натална карта на мъж или жена, да не говорим за дома и аспектите. Плюс, че когато търсим образа на мъжа, към който една жена се стреми се гледат слънцето и марс, а не венера и луна.
П.С. Би било много любезно от твоя страна, ако се въздържиш от употребата на ирония, сарказъм и лични нападки, когато комуникираш с Шангала. Ако толкова те дразни, имаш правото просто да не го четеш. Същия призив отправям и към Шангала. Ненужно е да превръщаме клуба в бойно поле на две опозиционни слънца
| |
Тема
|
Re: Тези венери във Водолей:-))))
[re: ~VODOLEl~]
|
|
Автор | HAЛЪM (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.01.05 20:54 |
|
СЪГЛАСЯВАМ СЕ НАПЪЛНО С ТЕБЕ ЗА ТОВА
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|