Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:16 18.06.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Тема Искам да направя кариеранови  
Автордeвицa (Нерегистриран)
Публикувано20.01.05 22:00

Здравейте всички запалени любители на астрологията. Аз като типичен представител на зодия дева все не мога да стоя на едно място и в момента съм на кръстопът относно възможностите ми за развитие на бъдеща кариера... Та бих искала да попитам някой сведущ по въпроса- предвид рожденните ми данни (08. 09. 1981.,21:30, София), накъде да се насоча: България, чужбина и изобщо кое ще е най- успешното за мен поприще?

Тема Re: Искам да направя кариеранови [re: дeвицa]  
Автор ~VODOLEl~ (непознат )
Публикувано20.01.05 22:17

Според мен най-подходящото поприще за девата е един богат мъж

Тема Re: Искам да направя кариеранови [re: ~VODOLEl~]  
Публикувано20.01.05 22:23

Ами, замисляла съм се и върху това, но трудно се намира мъж, който да може да бъде перфектен във всичко...Благодаря, все пак

Тема Re: Искам да направя кариеранови [re: дeвицa]  
Автор *pearl (в короната)
Публикувано20.01.05 23:04

не разбирам от астрология нищо че се бутам тук да пиша мнения. от моя досегашен опит - девите са добри изпълнители но не стават за шефове и да правят кариера.

все пак думата е на астролозите. слънчевия знак не е единственото значимо нещо в хороскопа .

няма перфектни хора - било то мъже или жени - има търпими мъже и приспособяеми се жени . мъжете очакват жените да се приспособят към тях , особено финансово стабилните мъже.

Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .

Редактирано от *pearl на 20.01.05 23:23.

Тема Re: Искам да направя кариера [re: дeвицa]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано22.01.05 14:01

внеси данните да речем на ввв.астро.ком и кажи кое къде се намира,че нямам време и комп наблизо да го правя аз))(понеже също съм много зает)...и може да ти кажа няколко общи приказкки по картата

Тема Re: Искам да направя кариеранови [re: xxx]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано22.01.05 23:39

освен че си дева и дома на девата (6-ти ) ти е пълен с планети,очаква се работа работа и пак работа. Кой беше казал че за успеха трябват 2 процента талант и 98 процента работа?

луната в козирог има нужда от издигане в кариерата,в 9-ти дом има шанс да направи дом в чужбина.

транзитния юпитер преминава през 6-ти дом където са натални юпитер и сатурн и пак означава работа,работа и пак работа))) толкова да си заета че да не ти остава време за нищо друго,при транзита върху сатурн може да доведе до издигане в кариерата в близката една година))

тр сатурн минава през 4-ти дом което може да значи тежест в дома или собствената родина..

Ми аз все работа виждам)) да речем като секретарка на някой шеф или нещо друго в сферата на услугите,подобно на сервит/орка в заведение която кара по 2 смени или работи на 2 места и няма време за нищо друго)))

Тема Благодаря за отговоритенови [re: дeвицa]  
Публикувано23.01.05 18:32

това за сервитьорката нещо не ме изпълни с радост, аз доскоро това правих и дано да съм го приключила завинаги...

Все пак, благодаря за вниманието. Поне ме успокоихте, че с каквото и да се захвана, май няма да скучая
Всъщност тайната ми мечта е журналистиката. Дали имам талант и потенциал за тази сфера?

Тема Re: Благодаря за отговоритенови [re: дeвицa]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано23.01.05 22:44

Хехе ,значи съм уцелил без да искам макар и да ти казах само някой основни неща))

Нищо не ти пречи да се захванеш и с журналистика,по принцип би трябвало да е по 3-ти и 9-ти дом или близнаци-стрелец,като меркурий е планетата на журналистите,ако е в 6-ти пак и в дева е в екзалтация което е добре за журналистика..що да не)). Виж какво имаш там в 9-ти... по памет -май имаше луна в 9-ти

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.