Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:48 18.06.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Тема Плутоннови  
АвторVodolei (Нерегистриран)
Публикувано19.01.05 00:11

Здравейте. Искам да попитам просветените тук как да тълкувам Плутон в
12-ти дом. Казаха ми, че сигнализирал евентуално влизане в затвора. Има ли такова нещо?

Тема Re: Плутоннови [re: Vodolei]  
Автор vilialice (непознат )
Публикувано19.01.05 12:38

Здравей, плутон - в дванадести дом! Дванадесети дом е дом на затворените пространства това е сигурно - за това се говори за болница, лудница, затвор, но в крайна сметка това не е чак толкова трагично.
Това може просто да означава, че човекът ще си пада домошар, а това не е толкова страшно не мислиш ли? И на края плутон в дванадесети дом е близо до асцендента, нещо което му дава голяма сила и дълбочина. Или поне това е моята гледна точка!!! Надявам се да бях достатъчно ясна!

Тема Re: Плутоннови [re: vilialice]  
АвторVodolei (Нерегистриран)
Публикувано19.01.05 15:11

Благодаря ти за оптимистичното 'включване'
Моят Плутон е в 12-ти дом, но за сметка на това е в знака на асцендента ми - Скорпион. А съм чувал, че е много добре управителят на асцендента (Плутон) да е в съвпад със знака на асц. Въпреки това обаче астро.ком ми казва, че е в 12-ти дом. Странно...

Тема Re: Плутоннови [re: Vodolei]  
Публикувано19.01.05 15:16

кое е странно???

Автор ohlalaa (неотразима)
Публикувано19.01.05 17:02

И моя Плутон е в 12 дом везни /асцендента също е везни/ и в взаимна рецепция с Венера от 1-ви дом.... но до момента не се бях интересувала от значението за евентуални проблеми със затвор и хора на реда....какво би могло да задейства подобен проблем???

Тема Re: Плутоннови [re: ohlalaa]  
Публикувано19.01.05 17:12

Ако трябва да съм искренна смятам, че ако извършите убийство е много вероятно да се намерите в затвора или пък да "задействате подобен проблем"! А ако не искате да сте там, просто не правете престъпления!!!

Автор ohlalaa (неотразима)
Публикувано20.01.05 09:18

хахаха
не точно това имах предвид
нямам намерение да правя престъпления, така че от тази гледна точка съм застрахована
но човека до мен среща визови неуредици и понеже аз ги съпреживявам, си мислех, че сигурно има нещо и в мойта карта...ако разбера кой транзит ни тормози, ще мога да преценя кога ще престане гадината

Тема Pozvoli mi da te naeba!!!нови [re: Vodolei]  
АвторDjoni Bravo (Нерегистриран)
Публикувано21.01.05 10:46

Moga li da te naeba otzad i da svar6a v ustnata ti kuhina? otgovora e v plutonij v zadniat ti dvor na dom 12? vizdam po planetiteti i po trigunata ti otzad, 4e za teb e udovolstvie;-////

Тема Re: Pozvoli mi da te naeba!!! [re: Djoni Bravo]  
Автор ~VODOLEl~ (непознат )
Публикувано21.01.05 16:26

Шангала, поне имай смелостта да застанеш със собственото си име зад това, което казваш. Или те е страх другите в клуба да не разберат колко жалка жаба си? Пробвай да го сложиш отзад на брат си или... на баща си, ако те устройва.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.