|
Тема
|
Плутон
|
|
Автор | Vodolei (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.01.05 00:11 |
|
Здравейте. Искам да попитам просветените тук как да тълкувам Плутон в
12-ти дом. Казаха ми, че сигнализирал евентуално влизане в затвора. Има ли такова нещо?
| |
|
Здравей, плутон - в дванадести дом! Дванадесети дом е дом на затворените пространства това е сигурно - за това се говори за болница, лудница, затвор, но в крайна сметка това не е чак толкова трагично.
Това може просто да означава, че човекът ще си пада домошар, а това не е толкова страшно не мислиш ли? И на края плутон в дванадесети дом е близо до асцендента, нещо което му дава голяма сила и дълбочина. Или поне това е моята гледна точка!!! Надявам се да бях достатъчно ясна!
| |
Тема
|
Re: Плутон
[re: vilialice]
|
|
Автор | Vodolei (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.01.05 15:11 |
|
Благодаря ти за оптимистичното 'включване'
Моят Плутон е в 12-ти дом, но за сметка на това е в знака на асцендента ми - Скорпион. А съм чувал, че е много добре управителят на асцендента (Плутон) да е в съвпад със знака на асц. Въпреки това обаче астро.ком ми казва, че е в 12-ти дом. Странно...
| |
|
кое е странно???
| |
|
И моя Плутон е в 12 дом везни /асцендента също е везни/ и в взаимна рецепция с Венера от 1-ви дом.... но до момента не се бях интересувала от значението за евентуални проблеми със затвор и хора на реда....какво би могло да задейства подобен проблем???

| |
|
Ако трябва да съм искренна смятам, че ако извършите убийство е много вероятно да се намерите в затвора или пък да "задействате подобен проблем"! А ако не искате да сте там, просто не правете престъпления!!!  
| |
|
хахаха
не точно това имах предвид
нямам намерение да правя престъпления, така че от тази гледна точка съм застрахована
но човека до мен среща визови неуредици и понеже аз ги съпреживявам, си мислех, че сигурно има нещо и в мойта карта...ако разбера кой транзит ни тормози, ще мога да преценя кога ще престане гадината 
| |
Тема
|
Pozvoli mi da te naeba!!!
[re: Vodolei]
|
|
Автор | Djoni Bravo (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.01.05 10:46 |
|
Moga li da te naeba otzad i da svar6a v ustnata ti kuhina? otgovora e v plutonij v zadniat ti dvor na dom 12? vizdam po planetiteti i po trigunata ti otzad, 4e za teb e udovolstvie;-////
| |
|
Шангала, поне имай смелостта да застанеш със собственото си име зад това, което казваш. Или те е страх другите в клуба да не разберат колко жалка жаба си ? Пробвай да го сложиш отзад на брат си или... на баща си, ако те устройва .
| |
|
|
|
|