Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:32 09.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Рожден ден - подгласник :)нови  
АвторSuper Nova (Нерегистриран)
Публикувано01.09.03 12:07

Как ви звучи идеята всяка година да си имате "втори рожден ден"?..

Мислех си един път, че би било забавно на нова година, както си теглиш късмети, да си изтеглиш и една дата на рожден ден за през следващата година- пак като късмет един вид... Да обявиш на всички, че ще си го празнуваш тогава, а като цяло-ще си имаш тази допълнителна "вибрация"...Може би като насочиш мислите си натам, ще активизираш така и така съществуващото в теб от тази зодия, дата и всичко там.. и... мислейки за нея, съобщавайки я, неизбежно ще развиеш качествата й, ще я опознаеш, ще бъдеш малко по-различен...
И по този начин, всяка година ще разработваш по още нещо в себе си..Къде на майтап, къде наистина:)

...Освен, че би ми било много забавно като ме питат "Кога имаш рожден ден", и аз примерно " Ами тази година е ...":)
Може би това ми е най-забавно в цялата работа- да предизвиквам закостенялото мислене на хората, че с някои неща не се играе..Да им покажа с примера си, че с всичко може се играе, и всичко може да бъде променено, всичко може да има и забавна гледна точка...
Още един начин да разчупиш и собственото и хорското мислене...нещо, което много обичам!:))))

На вас как ви звучи това?
Бихте ли поиграли?...с мен

Тема Страхотно!нови [re: Super Nova]  
Автор Пипилoтa Bиkтyaлия (Дългото Чорапче)
Публикувано01.09.03 12:18

Много ме кефи идеята, смятам да я разпостраня, ако позволяваш... Дори и хората, с които общувам, да не захапят на философския контекст, какво по-хубаво от двойно повече поводи да се виждаме и да празнуваме... и да се сещаме един за друг...

Life is a Gemini!

Тема Re: Страхотно!нови [re: Пипилoтa Bиkтyaлия]  
Публикувано01.09.03 12:39

Nali?:)...Ex, tche Pipi ako ne me podkrepi, koi drug?
E, Tomi i Anika chte pogeldnat podozritelno i chte kajat "Mama i tatko niama da pozvoliat"..No posle, kato se setiat, tche chte polutchat dvoino povetche podaratzi ot skrina na Pipi, i na neinia i na tehnite rojdenni dni chte se zaradvat i ..moje i da ne kavzvat na mama i tatko, a prosto da go napraviat, makar i tainitchko...

Life is a... family tree!

Bre, tva pa kolko dvusmisleno izleze...!

Тема Re: Рожден ден - подгласник :)нови [re: Super Nova]  
Автор Benita (....)
Публикувано01.09.03 12:57

Ха ха ха :>>>
Това наистина звучи много яко:>>>
ама като ще се тегли на НГ от шапка :>>>> то сигурно трябва да има още една - да си изтеглиш и час
че тук без асцендент ...... няма да им звучи достоверно на хората

Тема Re: Страхотно!нови [re: Super Nova]  
Автор Пипилoтa Bиkтyaлия (Дългото Чорапче)
Публикувано01.09.03 13:00

Аз така си мисля, както е подхванала тая година, дали не е време да я изпратя някъде към края на септември, като потегли Марс... по живо по здраво... и после на чистичко...

Life is a Gemini!

Автор omeg@ ()
Публикувано01.09.03 13:07

идеята малко ме затруднява, признавам си - помагайте моля ... като си имаме и "втори рожден ден" той все втори ли ще си остава, като Бергер навремето вечния втори ... иии ааако го вземем за първи значи можем и съвсем без оня първичния първи (улалаа) ... тогава сигурно можем и да си поспестим по някой и да си имаме година много рожденни дни ... ок спирам че да видим има ли изобщо разбиране, кой ли е луд да си пести дните

Автор geminiled (via combusta)
Публикувано01.09.03 14:26

Хехех... аз си ги имам 4 такива РД-та всяка година!
2 основни и двете опозиции :)))
Голям купон е, а и всеки път получвам подаръци!

Нищо, де, ще си ги направя 6 следващата година...

~ Ребята! Давайте жить дружно... ~
Кот Леополд

Тема Re: Рожден ден - подгласник :)нови [re: Benita]  
Публикувано01.09.03 14:44

Mi da, chto da ne?! parvo teglich mesetza, posle datata, posle tchasat...No mai chte se razmiat nechtata, ako zadalbaem povetche ot osnovna i astzendent? Hm

Moje kadia nova godina vseki, koito e navit da go napravi da kaje kakvo si e izteglil i chte zapichem rezultatite v niakoi fail tuka:) Pone chte e veselo!
Chte obmeniame opit za novata ni zodia s niakoi, koito dosega ia e imal i mu e osnovna..Chte si imam drupi za obmiana na tchelen opit..Konsultatzionni tchasove s niakoi "ot parva raka" ...posle vlizach malko po malko v roliata, pone ot vreme na vreme..Malko teatralnost v ejednevieto vinagi e dobre dochla, pone pri men:)

Vajnoto e da se podkrepiame niakak v natchinanieto, zachtoto obchtestevnoto mnenie e kontra, ne tche me iznenadva tova, de..:)
Az vetche opitah da go predloja na moite priateli, i triabva da vi kaja, tche me pogeldnaha dosta stranno i nerazbirachto..:) I kakvo ne sam bila haresvala na segachnia mi rojden den; pak ne e tva ideiata, spored men..!

Автор lale (витошко)
Публикувано01.09.03 15:17

Съвсем доброволно и без новогодишни късмети, след гласуване в тесен кръг преди време ми избраха... втори рожден ден :))

И, както казваш, къде на майтап, къде наистина...

Тема Re: що не си кажеш направо :)нови [re: Super Nova]  
Автор tondy ()
Публикувано01.09.03 23:10

какъв 2и рожден ден ще ми се падне на Нова Година

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.