|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
От какво се впечатляват Водолеите?
|
|
Автор |
Gorgeous1 (новак) |
Публикувано | 21.07.03 20:51 |
|
Може ли да ви помоля да ми дадете някоя идея как се впечатлява Водолей?Какво би му било приятно?Романтични ли са?Или по-скоро реалисти?
Вярно ли е че за тях едно приятелство е много по-ценно от страстната любов?
Кои са зодиите с които най-добре си подхожда?
"Vsichko koeto ne ni ubiva ni pravi po-silni"
| |
Тема
|
Re: От какво се впечатляват Водолеите?
[re: Gorgeous1]
|
|
Автор | Ariel (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.03 21:14 |
|
Tochno takav razgovor si vodih v sabota s edin vodolei i toi mnogo se machi da go formulira. Tvardeshe che dokato v mladostta si (20-te) se e vpechatliaval ot vsiakakvi hora koito sa mnogo dobre v tova koeto praviat, sega go vpechatliavala edintveno orginalnostta, energichnostta i lipsata na predrazsadaci.
Konkretno i po temata:)
Knives out,
Ariel
P.S. Inache toi samiat mnogo tudno se vpechatliava ot kakvoto i da e.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
chudoto (tqrsach) |
Публикувано | 21.07.03 21:50 |
|
Много трудно !!!!
Здравей. Аз съм също водолейче и честно да ти кажа май е доста трудно да се говори за това . Не знам как е за другите водолей, но аз освен съпруга си държа много и на приятелите си! Всичко, което ме ограничава в някаква рамка ми е непоносимо, предполагам и за другите е така. Не се опитвай да го обсебиш дай му пълна свобода и той ще ти покаже на какво е способен.
Привличат ме хората, които са с нестардантно мислене, които не са задръстени и не искат да погледнат по-напред от носа си
Но всеки си е различен и сам за себе си.
Дано да ти е от полза...
Има и много, много други неща обаче 
| |
|
moiata liubima e vodolei...
pravi i iznenadi
karai ia da se smee
budi nejen s neia i ia karai da se chuvstva postoianno jelana
budi razlichen
no nai veche inteligenten i originalno ostroumen
pokazvai iztunchenost i genialnost, ludost i efemerno umopomrachenie, grazia i sladka nesruchnost, dulbochina, melancholia ( moje bi..), romantika, jelanie!! da jiveesh, sila, no i slabost, nejnost, no i strast...
obojavai ia!
glezi ia!
i ia dominirai
zeluvai ia sutrin predi da se e subudila, govori i dokato spi, tia shte te chue
posle prosto i podari edna drevna mudrost na latinski i tia shte se usmihne i shte te ozari sus svetlinata si...
jenata vodolei e bezkraina....
i neveroiatna
i trudna
i vuzbujdashta
i ........
az obojavam moiata jena vodolei i tova me kara da se usmihvam postoianno kato neia!
| |
|
napravo krakata mi omeknaha  

| |
Тема
|
|
|
Автор | Vega (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.07.03 09:24 |
|
Аз съм зодия Риби,но асц. ми е Водолей а Венерата и Меркирия също са ми там.Чувствам се повече Водолейка.Мн.държа на приятелството и на свободата си.Моят съпруг ако ми ограничава пространството съм слонна да се разведа с него.Обичам нестандартните неща и съм оптимистка.Водолеите гледат напред в бъдещето.Те обичат да са уникални и аз не обичам да ме копират от към външен вид/облекло,прическа и т.н./Наслаждават се на нестандартната любов на нестандартни места.Някои ги мислят за студени,но това вече зависи от наталната им карта т.е. от разположението на Марс и Венера.
| |
Тема
|
[re: Ariel]
|
|
Автор |
Gorgeous1 (новак) |
Публикувано | 22.07.03 12:14 |
|
Оооох,твърде добре ми е познато това...наистина мъчно се впечатляват,а липсата им на предразсъдъци е пословична,както и желанието им винаги да са оригинални...
| |
Тема
|
[re: chudoto]
|
|
Автор |
Gorgeous1 (новак) |
Публикувано | 22.07.03 12:19 |
|
Много ти благодаря,аз понеже съм рибка и май доста го обсебих,и затова може би го изгубих...А как мога да го имам за приятел?Моята Венера е във Водолей и забелязвам че и аз много държа на приятелството-то преди всичко...
| |
|
Тя трябва да е много щастлива с теб....Пожелавам ви го....
| |
Тема
|
[re: Vega]
|
|
Автор |
Gorgeous1 (новак) |
Публикувано | 22.07.03 12:28 |
|
Аз също съм Рибка,но асц. ми е във Везни.,а Венерата ми е във Водолей,и аз обичам нестандартните неща,най-вече винаги съм привлечена от нестандартните хора....А за студенината,наистина има такова нещо-поне привидно.Трудно ги впечатляват страстите,по-скоро са им чужди.
Винаги успяват да гледат реално на нещата,и дори да са влюбени не си губят ума...Така си мисля поне..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|