Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:59 15.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема От какво се впечатляват Водолеите?нови  
Автор Gorgeous1 (новак)
Публикувано21.07.03 20:51

Може ли да ви помоля да ми дадете някоя идея как се впечатлява Водолей?Какво би му било приятно?Романтични ли са?Или по-скоро реалисти?
Вярно ли е че за тях едно приятелство е много по-ценно от страстната любов?
Кои са зодиите с които най-добре си подхожда?

"Vsichko koeto ne ni ubiva ni pravi po-silni"

Тема Re: От какво се впечатляват Водолеите?нови [re: Gorgeous1]  
АвторAriel (Нерегистриран)
Публикувано21.07.03 21:14

Tochno takav razgovor si vodih v sabota s edin vodolei i toi mnogo se machi da go formulira. Tvardeshe che dokato v mladostta si (20-te) se e vpechatliaval ot vsiakakvi hora koito sa mnogo dobre v tova koeto praviat, sega go vpechatliavala edintveno orginalnostta, energichnostta i lipsata na predrazsadaci.

Konkretno i po temata:)

Knives out,

Ariel

P.S. Inache toi samiat mnogo tudno se vpechatliava ot kakvoto i da e.

Автор chudoto (tqrsach)
Публикувано21.07.03 21:50

Много трудно !!!!

Здравей. Аз съм също водолейче и честно да ти кажа май е доста трудно да се говори за това . Не знам как е за другите водолей, но аз освен съпруга си държа много и на приятелите си! Всичко, което ме ограничава в някаква рамка ми е непоносимо, предполагам и за другите е така. Не се опитвай да го обсебиш дай му пълна свобода и той ще ти покаже на какво е способен.
Привличат ме хората, които са с нестардантно мислене, които не са задръстени и не искат да погледнат по-напред от носа си

Но всеки си е различен и сам за себе си.
Дано да ти е от полза...
Има и много, много други неща обаче

Автор totally_lost (vampir)
Публикувано21.07.03 23:00

moiata liubima e vodolei...

pravi i iznenadi
karai ia da se smee
budi nejen s neia i ia karai da se chuvstva postoianno jelana
budi razlichen
no nai veche inteligenten i originalno ostroumen
pokazvai iztunchenost i genialnost, ludost i efemerno umopomrachenie, grazia i sladka nesruchnost, dulbochina, melancholia ( moje bi..), romantika, jelanie!! da jiveesh, sila, no i slabost, nejnost, no i strast...
obojavai ia!
glezi ia!
i ia dominirai

zeluvai ia sutrin predi da se e subudila, govori i dokato spi, tia shte te chue
posle prosto i podari edna drevna mudrost na latinski i tia shte se usmihne i shte te ozari sus svetlinata si...

jenata vodolei e bezkraina....
i neveroiatna
i trudna
i vuzbujdashta

i ........
az obojavam moiata jena vodolei i tova me kara da se usmihvam postoianno kato neia!

Тема Re: От какво се впечатляват Водолеите?нови [re: totally_lost]  
Автор chudoto (tqrsach)
Публикувано22.07.03 08:45

napravo krakata mi omeknaha

АвторVega (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 09:24

Аз съм зодия Риби,но асц. ми е Водолей а Венерата и Меркирия също са ми там.Чувствам се повече Водолейка.Мн.държа на приятелството и на свободата си.Моят съпруг ако ми ограничава пространството съм слонна да се разведа с него.Обичам нестандартните неща и съм оптимистка.Водолеите гледат напред в бъдещето.Те обичат да са уникални и аз не обичам да ме копират от към външен вид/облекло,прическа и т.н./Наслаждават се на нестандартната любов на нестандартни места.Някои ги мислят за студени,но това вече зависи от наталната им карта т.е. от разположението на Марс и Венера.

Тема Re: От какво се впечатляват Водолеите?нови [re: Ariel]  
Автор Gorgeous1 (новак)
Публикувано22.07.03 12:14

Оооох,твърде добре ми е познато това...наистина мъчно се впечатляват,а липсата им на предразсъдъци е пословична,както и желанието им винаги да са оригинални...

Тема Re: От какво се впечатляват Водолеите? [re: chudoto]  
Автор Gorgeous1 (новак)
Публикувано22.07.03 12:19

Много ти благодаря,аз понеже съм рибка и май доста го обсебих,и затова може би го изгубих...А как мога да го имам за приятел?Моята Венера е във Водолей и забелязвам че и аз много държа на приятелството-то преди всичко...

Тема Re: От какво се впечатляват Водолеите? [re: totally_lost]  
Автор Gorgeous1 (новак)
Публикувано22.07.03 12:21

Тя трябва да е много щастлива с теб....Пожелавам ви го....

Тема Re: От какво се впечатляват Водолеите?нови [re: Vega]  
Автор Gorgeous1 (новак)
Публикувано22.07.03 12:28

Аз също съм Рибка,но асц. ми е във Везни.,а Венерата ми е във Водолей,и аз обичам нестандартните неща,най-вече винаги съм привлечена от нестандартните хора....А за студенината,наистина има такова нещо-поне привидно.Трудно ги впечатляват страстите,по-скоро са им чужди.
Винаги успяват да гледат реално на нещата,и дори да са влюбени не си губят ума...Така си мисля поне..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.