Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:20 21.05.26 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема edin suvet za sichkiнови  
Автор don_Pablo (godfather)
Публикувано11.07.03 15:51

zapomnete-nikoga ama nikoga ne se ebavaite sus skorpion.shte vi go vurne tupkano.nmie zabaviame no ne zabraviame

AZ NIKOGA NE GUBIA

Тема Re: edin suvet za sichkiнови [re: don_Pablo]  
Автор* (Нерегистриран)
Публикувано11.07.03 16:36

Това всички го знаем.
Ь някои го "практикуват".

Тема udade li mus a vazmojnostнови [re: *]  
Автор Pretorian (centurion)
Публикувано11.07.03 18:46

shti ebe maiakta totalno i shta boli mnogo.riadko nekoi sa izmukva

ebi doakt e vreme

Тема Re: udade li mus a vazmojnost [re: Pretorian]  
АвторSCars (Нерегистриран)
Публикувано11.07.03 21:39

а така!да няма после абе ти що така,оу,ау и т.н.!такива били онакива!
предпредени сте!

абе,Доне,ми ако има мазохисти?
сея кефа ли шъ им праим?

Тема Ne ste chak tolkova velikiнови [re: don_Pablo]  
АвторM-da (Нерегистриран)
Публикувано13.07.03 07:11

Ste padna ot smiah, che Skorpionite se opitvat da jiliat e viarno, no az im namiram chakata na vsichki Skorpionizastoto i te si imat slabi mesta
xa-xa

Тема Re: Ne ste chak tolkova velikiнови [re: M-da]  
Авторva (Нерегистриран)
Публикувано14.07.03 08:58

izdai niakoia malka taina !Niakoe slabo mestence,PLZ!Naistina 6te mi tribva niakoi suvet, 4e sum se zahvanala s takuv tip i ......mnogo e sladuk ama ne6to ne moga da my hvana slabite mesta.. Ot kakvo bi se vpe4atlil?Help plz!

Тема Re: udade li mus a vazmojnostнови [re: Pretorian]  
Автор* (Нерегистриран)
Публикувано14.07.03 09:15

Защо ме плашиш с това, което най-много харесвам ? ))))

Тема zavisi pak o chvoekaнови [re: M-da]  
Автор Sharlok Holms ()
Публикувано14.07.03 14:56

az akjo si naumeia-si obrexchena beibi.ne pitai kak i zashto-edinstvenoto mi slabo miasto e che niama takova

kefat li va kotetata aaaaaaa

Тема Re: zavisi pak o chvoekaнови [re: Sharlok Holms]  
Авторva (Нерегистриран)
Публикувано14.07.03 15:55

ne moje da niama6-vseki ima. Dori da go prikriva6.Ili pone vseki moje da bude vpe4atlen....i zaplenen ot niakogo!Kakvo,iska6 da mi kaje6, 4e ne moje6 da se vliybi6?!A liybovta e dosta goliama slabost ne misli6 li?Tova e 4yvstvo koeto vseki izpitva rano ili kusno i to go pravi slab spriamo 4oveka kum koito go izpitva-tova mi be6e misulta-kak moje da nakara6 edin skorpion da se vliybi. Kato niamam predvid da se promenia6 ili da se pravi6 na kakuvto ne si i t.n. a prosto kakvo moje da go vpe4atli i da my privle4e vnimanieto...

Тема Re: zavisi pak o chvoekaнови [re: va]  
АвторSunny (Нерегистриран)
Публикувано14.07.03 23:21

Shte kaja neshto po tozi vapros, bez da smqtam, che e pravilo ili neshto takova. To e prosto izwod, koito sama sam si naprawila ot opita, koito imam sas skorpionite: te izbirat strashno mnogo i edinstweno te reshavat dali choweka sreshtu tqh zaslujawa da bade obichan ot tqh ili ne. Te tarsqt unikalni lichnosti, koito da otgowarqt na iziskwaniqta im (a te imat mnogo iziskwaniq - zatowa rqdko se wlubwat naistina). I kogato reshat, togawa se ostawqt sami da badat powlecheni ot emociite si! No sami! No towa, pak powtarqm, e samo moq opit i woabshte ne twardq, che otgowarq za wsichki skorpioni. Kasmet, wse pak!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.