Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:06 09.12.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Сериозен съм....нови  
Автор ПЪTниk (ПЪТник)
Публикувано18.04.03 23:20

Здравейте!
Моля ви, зная какво ви моля, благодаря предварително.
Бих желал да получа хороскопа, дори и значително ограничен на родената в Свищов, 20h, 06.07 , 1968г.
До скоро ...може би!

Редактирано от ПЪTниk на 18.04.03 23:20.

Тема Re: Сериозен съм....нови [re: ПЪTниk]  
Автор §3773 (непознат)
Публикувано18.04.03 23:55

Ti ot Svistov li si?? Imam golemi vrazki v tozi grad, osobeno sas zenite rodeni 1968-ma.....
Ste ti pomogna , no ste mi trabva malko vreme. Moga da ti dam natalna karta, bez moga da ia talkuvam. No tova mozesh i sam da go storish ot astrologichnite saitove. Az naprimer gi svaliam dannite ot www.hotmail.com. Struvat mi se dosta tochni tam prognozite, za drugo ..ste vidim, ste kazesh.

Тема Re: Сериозен съм.... [re: §3773]  
Автор ПЪTниk (ПЪТник)
Публикувано18.04.03 23:59

Туук имам познати и приятели и много им вярвам.
Най - добре помести тук информацията за обсъждане, за да можем да получим обширното мнение?
Благодаря ти!

Автор DTMF (лъжльо)))
Публикувано19.04.03 00:56

Рак като рак)),чувствителни едни такива,за нея партньорствата са едно от най-важните неща,умна е)),пада си по силните чувства.Сериозно го дава..
Обича романтични и скъпи подаръчета

Тема Re: Сериозен съм....нови [re: DTMF]  
Автор ПЪTниk (ПЪТник)
Публикувано19.04.03 13:08

Много е готина, вярно. Но, но нещо повече ми трябва, да не сгреша нещо.
Интересува ме онова там съседство на звездите...за нея де?
Ти няма ли да и направиш хороскоп?
Много се надявам на АН, но тя я няма тук сега.
Поздрави.

Автор cмaparд (ценен)
Публикувано19.04.03 14:36

явно не ти е за първи път да искаш хороскопи, но може ли да те попитам, за какво ти е тази информация и всъщност каква информация искаш?

коя е тази жена за теб и ако става въпрос за любовна връзка, то не смяташ ли, че твоя хороскоп по би дал отговор на независимо какъв въпрос? ти всъщност никакъв въпрос не си задал ...

ако има астролози тук, които смятат, че е етично и сериозно да ти "гадаят" на чужд хороскоп по този начин, нека го направят ...

Тема Re: Сериозен съм....нови [re: cмaparд]  
Автор ПЪTниk (ПЪТник)
Публикувано19.04.03 19:58

Нали разбра че съм ясновидец. Какви въпроси? Каква любовна връзка. Ние ясновидците нямаме любовни връзки. ние сме съвършениАстролозите само на собствения хороскоп ли "гадаят"?
Но ще ти отговоря: Силата се изчислява като сбор от сили!
Силите на астролозите са си сили, онова с етиката ние го измислихме.
Тази жена ми е приятелка

Автор cмaparд (ценен)
Публикувано19.04.03 21:28

говориш все едно не знаеш за какво става дума ... ти сам каза, че си има закони и правила, по които действаш. защо не приемеш, че ако става дума за истински астролози, да не говорим, че в този клуб улових и няколко ясновидци, което явно не допускаш да е възможно, та така ... ако става дума за истински астролози, те също имат неща, които им се дава да говорят и неща, които не бива да говорят?

едно от правилата е, че на човек, който не знае какво иска да знае или не ще да каже, какво иска да знае, не се отговаря, току виж си му казал нещо, което не е искал да знае, то е логично, защото е просто губене на време.

има и едно такова правило, че ако някой не иска да му се прави хороскоп, то един астролог няма да седне да се натиска.

също така ако се говори по хороскоп на човек, който не присъства, се говори само на строго определени теми според "връзката" и взаимоотношенията с отсъстващия. предполагам, че няма да ти е много приятно ако приятелката ти вземе твоите данни и отиде при някой астролог и поиска да знае неща от живота ти, които нямат нищо общо с вашата връзка. как би реагирал?

за съвсем друго говорим, ако става въпрос за коментари и разработка на хороскопи сред астролози, те си знаят възможностите, границите, говорят "езика" и знаят как да използват информацията.

ако въпроса ти е, дали да си с тази приятелка или не, то отговора не е в нейния хороскоп, а в твоя! ако искаш да знаеш какво може да излезе от вас двамата, то отговора е и в двата хороскопа ... не само в нейния.

Автор faflichka (manqchka)
Публикувано19.04.03 23:11

Ti da ne si onq ot Lafcheto...deto izchezna bezsledno po putishtata na Dir.bg:))))))))))))))

Тема Re: Сериозен съм....нови [re: cмaparд]  
Авторлъжлa (Нерегистриран)
Публикувано20.04.03 00:07

който трупа познание,трупа тъга!бъди щастлива?!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.