Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 18.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Kazete mi neshto za jeni BLIZNACIнови  
Авторiznerwen (Нерегистриран)
Публикувано01.04.03 11:47

v momenta se opitvam da svalq edna blizna4ka, maj dosta sam hlatnal, ama mi e malko trudno, kajete mi molq kakwi s agore-dolu te, dosega ne poznavam takiwa i mi e malko trudno da iopredelq - prez 10 min e razli4na i ve4e ne znam kakwo da mislq!!!!!!!!!!!1

Тема Re: Kazete mi neshto za jeni BLIZNACIнови [re: iznerwen]  
Автор dalala ()
Публикувано01.04.03 11:50

Moonlady beshe shernala predi vreme edni harakteristiki za zodiite i tam za jenata bliznak imashe priblizitelno sledniia savet - Slushaite ia, slushaite ia... bez da ia prekasvate... dokato tia ne se vljubi vav vas..... Prosto ia slushai kakvi ti gi pliampa, nai-veroiatno ne spira

"Vav teb choveche ima bezbroi galaktiki, a ti si se zarnal samo v edna zvezda"

Тема Re: Kazete mi neshto za jeni BLIZNACIнови [re: dalala]  
Авторiznerwen (Нерегистриран)
Публикувано01.04.03 11:54

ama tova e\si e mn vqrno!

ne s espira towa momi4ence da plqmpa, a i dori da iskam ne moga da q prekasna, postoqnno iska da e centar na vnimanieto, no e dosta zabavna, umiram ot smqh s neq, a i moga da si goworq sav\sem spokojno s neq i to z atakiw aneshta za kojto s dr jeni ne bih si i pomislil da otwarqm duma. uuff - kolko oshte da 4akam>

АвторчepвeнaтaCoня (Нерегистриран)
Публикувано01.04.03 12:05

Кажи какъв е проблема. Аз съм жена близнаци и ако мога да съм полезна с някакво инфо ще бъда! Но човек не е само едната зодия, макар че тя оказва силно влияние!
Ти коя зодия си? Какво искаш от това момиче или жена? Задавал ли си подобни въпроси?Човек трябва май да е наясно със себе си после да има очаквания от другия. А и ако другия не е наясно с очакванията как да се държи с теб?
Защо всички мислят че човешките отношения са толкова прости!

Тема :)))нови [re: iznerwen]  
Автор Heизвecтeн (Enigma)
Публикувано01.04.03 12:32

Все едно аз съм я пуснал тая тема..хехе:))). Не им казвай нищо точно и конкретно..играй..те май доста го обичат това. И успех!!

Животът е интересен

АвторEdna ot tqh... (Нерегистриран)
Публикувано01.04.03 12:34

Ne znam dokolko si hlytnal, ama po-byrzo bqgai ot neq! Kazva ti go edna blizna4ka - garanciq, 4e nqma po-trudna partiq ot nas! Ama ako vse pak ti haresva da si uslojnqva6 jivota, zaredi se s mnoooo tyrpenie i dano si mazohist! Ne 4e go pravim umi6leno, ama moje tova momi4e da ti dokara insult na mladi godinki...:))
Porovi se v tozi sait:
http://free.top.bg/zodiac/
Ne sym 4ela po-qsno i to4no opisanie za Bliznacite... a i ne samo....

Тема Re: Kazete mi neshto za jeni BLIZNACI [re: iznerwen]  
Автор dalala ()
Публикувано01.04.03 12:49

Neznam kolko triabva da chakash, ama i ne ochakvai nishto - prosto da ne se razocharovash..... Edna bliznachka e prosto nepredvidima - tova e i hubava i losha strana. Ne se uchudvai, ako se navie da vijeete zaedno i sled 3-5 dena kato se priberesh ot rabota, tia prosto si e vdignala bagaga, vzela e edno taxi i se e mahnala....

"Vav teb choveche ima bezbroi galaktiki, a ti si se zarnal samo v edna zvezda"

АвторNAV (Нерегистриран)
Публикувано01.04.03 13:00

Защо не вземе да кажеш, какъв и асцендента! Това може доста да помогне. Макар, че от скромния ми опит с такава жена мога да ти кажа, че обичат да бъдат харесвани, обичат си свободата!!!

АвторKopie (Нерегистриран)
Публикувано01.04.03 19:32

badi razli4en i nepredvidim, iznenadvai ia, no ne ia ostaviai s vpe4atlenie 4e go pravi6 zaradi neia, a 4esi si prosto takav, taka ti se slu4va, Blizna4kite poludiavat po tova.

Автор7 (Нерегистриран)
Публикувано02.04.03 14:15

Но пък едно е сигурно - никога няма да скучаеш! И освен това бързо им минава лошото настроение - час, два и всичко е о.к.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.