|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Kazete mi neshto za jeni BLIZNACI
|
|
Автор | iznerwen (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 11:47 |
|
v momenta se opitvam da svalq edna blizna4ka, maj dosta sam hlatnal, ama mi e malko trudno, kajete mi molq kakwi s agore-dolu te, dosega ne poznavam takiwa i mi e malko trudno da iopredelq - prez 10 min e razli4na i ve4e ne znam kakwo da mislq!!!!!!!!!!!1
| |
Тема
|
Re: Kazete mi neshto za jeni BLIZNACI
[re: iznerwen]
|
|
Автор |
dalala () |
Публикувано | 01.04.03 11:50 |
|
Moonlady beshe shernala predi vreme edni harakteristiki za zodiite i tam za jenata bliznak imashe priblizitelno sledniia savet - Slushaite ia, slushaite ia... bez da ia prekasvate... dokato tia ne se vljubi vav vas..... Prosto ia slushai kakvi ti gi pliampa, nai-veroiatno ne spira
"Vav teb choveche ima bezbroi galaktiki, a ti si se zarnal samo v edna zvezda"
| |
Тема
|
[re: dalala]
|
|
Автор | iznerwen (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 11:54 |
|
ama tova e\si e mn vqrno!
ne s espira towa momi4ence da plqmpa, a i dori da iskam ne moga da q prekasna, postoqnno iska da e centar na vnimanieto, no e dosta zabavna, umiram ot smqh s neq, a i moga da si goworq sav\sem spokojno s neq i to z atakiw aneshta za kojto s dr jeni ne bih si i pomislil da otwarqm duma. uuff - kolko oshte da 4akam>
| |
Тема
|
|
|
Автор | чepвeнaтaCoня (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 12:05 |
|
Кажи какъв е проблема. Аз съм жена близнаци и ако мога да съм полезна с някакво инфо ще бъда! Но човек не е само едната зодия, макар че тя оказва силно влияние!
Ти коя зодия си? Какво искаш от това момиче или жена? Задавал ли си подобни въпроси?Човек трябва май да е наясно със себе си после да има очаквания от другия. А и ако другия не е наясно с очакванията как да се държи с теб?
Защо всички мислят че човешките отношения са толкова прости!
| |
|
Все едно аз съм я пуснал тая тема..хехе:))). Не им казвай нищо точно и конкретно..играй..те май доста го обичат това . И успех!!
Животът е интересен
| |
Тема
|
|
|
Автор | Edna ot tqh... (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 12:34 |
|
Ne znam dokolko si hlytnal, ama po-byrzo bqgai ot neq! Kazva ti go edna blizna4ka - garanciq, 4e nqma po-trudna partiq ot nas! Ama ako vse pak ti haresva da si uslojnqva6 jivota, zaredi se s mnoooo tyrpenie i dano si mazohist! Ne 4e go pravim umi6leno, ama moje tova momi4e da ti dokara insult na mladi godinki...:))
Porovi se v tozi sait:
http://free.top.bg/zodiac/
Ne sym 4ela po-qsno i to4no opisanie za Bliznacite... a i ne samo....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dalala () |
Публикувано | 01.04.03 12:49 |
|
Neznam kolko triabva da chakash, ama i ne ochakvai nishto - prosto da ne se razocharovash..... Edna bliznachka e prosto nepredvidima - tova e i hubava i losha strana. Ne se uchudvai, ako se navie da vijeete zaedno i sled 3-5 dena kato se priberesh ot rabota, tia prosto si e vdignala bagaga, vzela e edno taxi i se e mahnala....
"Vav teb choveche ima bezbroi galaktiki, a ti si se zarnal samo v edna zvezda"
| |
Тема
|
|
|
Автор | NAV (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 13:00 |
|
Защо не вземе да кажеш, какъв и асцендента! Това може доста да помогне. Макар, че от скромния ми опит с такава жена мога да ти кажа, че обичат да бъдат харесвани, обичат си свободата!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Kopie (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 19:32 |
|
badi razli4en i nepredvidim, iznenadvai ia, no ne ia ostaviai s vpe4atlenie 4e go pravi6 zaradi neia, a 4esi si prosto takav, taka ti se slu4va, Blizna4kite poludiavat po tova.
| |
Тема
|
|
|
Автор | 7 (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.03 14:15 |
|
Но пък едно е сигурно - никога няма да скучаеш! И освен това бързо им минава лошото настроение - час, два и всичко е о.к.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|