Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:52 11.05.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Какви са според вас...нови  
Автор dalala ()
Публикувано25.03.03 18:04

... признаците за съществуване на кармична събда между двама души, в любовно отношение? Съвпади на планети ..... и разни такива

"Vav teb choveche ima bezbroi galaktiki, a ti si se zarnal samo v edna zvezda"

Тема Re: Какви са според вас...нови [re: dalala]  
Автор dalala ()
Публикувано26.03.03 12:10

Eeeee na moiat vapros niam li da otgovrite neshtichko...... prostete, ako ne e zadaden mnogo tochno....

Автор Hямa мe. (хич ме няма)
Публикувано26.03.03 12:48

Има... обаче, то почти всичко в хороскопа има смисъл И на признаците за съществуване на кармична събда между двама души, в любовно отношение , та... Месеци ще ми трябват, за да го обясня...

На който му трябвам - ще ме намери,
на който не трябвам - няма и да ме търси.

Автор kiss (Titla)
Публикувано26.03.03 12:50

Не вярвям в тези неща, макар че имам отговор. Арабската астрология се занимава с тези неща и не само тя всъщност. Ако си чувала за неподвижните звезди и знаеш тяхните разположения върху звездната карта може да си направиш прогноза. За какво става въпрос: Ако на едно от влюбените гълъбчета неподвижна звезда е в съвпад с неподвижна звезда на другото значи има нещо. Още повече, че между някои хора може да няма никаква хармония като характери, но ето те живеят заедно. Тогава често се оказвало, че имали неподвижни звездички на едно и също място.
Арабите говорят за същото. Разположенията на точките на Локус фортуна и другата на духа ли беше, говорят за кърмични комбинации.
Г-н Съливан е написал доста книги по въпроса за кърмичната астрология на базата на лунните възли в хороскопа. Така, че стига да вярваш и има много неща за четене и пресмятане.

Тема Re: Какви са според вас...нови [re: kiss]  
АвторGA (Нерегистриран)
Публикувано26.03.03 13:08

Нещо май не схващам, е как няма да са в съвпад неподвижните звезди като са НЕПОДВИЖНИ . Така де... не знам за какво иде реч.
За кармична връзка може да се съди по лунните възли, сатурн и плутон

Тема Re: Какви са според вас...нови [re: GA]  
Авторнaчинaeщa (Нерегистриран)
Публикувано26.03.03 13:20

Бях чела нещо за съвпад на Слънце и Плутон

Тема Re: Какви са според вас...нови [re: kiss]  
Автор dalala ()
Публикувано26.03.03 13:42

Ima li niakakav site sa chetene za nepodvijnite zvezdi i kak da opredelia tiahnoto raplojenie v/u zvezd karta? i точките на Локус фортуна и другата на духа ли беше....... interesno zvuchat tezi tochki, savsem nepoznati kato poniatie....

Тема Re: Какви са според вас...нови [re: Hямa мe.]  
Автор dalala ()
Публикувано26.03.03 13:47

Ami vsashtnost vaprosat mi doide v akala ot edna stara tema i tam niakoi beshe pisal primerno savpad na severen vazel na edinia s descendent na dr kato priznak, ama za ostataka ot priznatzite imashe...... i niama sega da izbroiavam vsichkite....i mi stana interesno da naucha pone oshte 3-4 ot vsichki bezbroini priznatzi....

Автор cмaparд (новак)
Публикувано27.03.03 00:13

съвпад между ЮЖЕН възел и лична планета дава тясна кармична връзка, в такива случаи аспекти на плутон и сатурн с други планети действат много по силно и характеризират задачата не днешната среща.

съвпад между ЮЖЕН възел и сатурн, уран, нептун или плутон дава изкупителна връзка, която е много често едностранна.

съвпад между СЕВЕРЕН възел и лична планета дава връзка с човек, който ти е назначен като пътеводител в даден момент, помага ти да си тръгнеш по пътя.

съвпад между СЕВЕРЕН възел и сатурн, уран, нептун или плутон дава връзка с човек, който играе много важна, дълга, в много случаи трагична роля ...

съвпади между възлите северен с южен и с асцендент, десцендент и мц, са много силни връзки, учат се взаимно какво да правят или да не правят в този живот ... ако не искат да учат, то връзката трае много дълго!

....

Тема Re: Незнам за к'во иде реч.нови [re: GA]  
Автор kiss (Titla)
Публикувано27.03.03 12:19

За това иде реч, че ако например планетата Уран е в съвпад с т. нар. щастлива звезда на единия, а на другия на същото място е Меркурий тогава между тях има кърмична връзка свързана с нервното им телесно състояние. Нещо като да се дразнят до побъркване и не само да изпитват мазохистично удоволствие от това, ми и да печелят от този разрив на база общество и положение.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.