|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Няколко въпроса?   |  |  | Автор | нaчинaeщa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.03.03 09:04 |  |  | 

1. Какво означава "заключени домове" ? Какво е тяхното значение и на планетите в тези домове? Защо не всяка карта има такива домове? Как се получават?

2. Какво означава "ъглови домове"?

3. Какво означава "активни домове"?

4. Как да определя солрания асцендент в кой дом е? Ако е възмжно по лесно разбираеми указания?

Благодаря на тези, които ще отговорят

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няколко въпроса?  [re: нaчинaeщa] |  |  | Автор | DTMF (лигльо)) |  | Публикувано | 20.03.03 14:05 |  |  | 

Къде пише за заключени домове???

Соларния асц. си го показва ЗЕТ5

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няколко въпроса?  [re: DTMF] |  |  | Автор | нaчинaeщa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.03.03 14:15 |  |  | 

Ми чета си една книжка на Апостол Апостолов. Там пише.
 Ако знаеш нещо по тия ми въпроси отговори ми. Аз търся из сайтовете ама е сложно за начинаеща като мен. Трябват ми прости обяснения на нещата, докато постигна ниво.
 Не я намерих зет 5.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няколко въпроса?  [re: нaчинaeщa] |  |  | Автор | DTMF (лигльо)) |  | Публикувано | 20.03.03 14:21 |  |  | 

И аз съм начинаещ,много бързо схващам ;))само че и на мен няма кой да ми обясни а и нямам време да чета

отиваш на www.astrosite.org i някъде вляво долу щракаш на връзки,после ще видиш ЗЕТ който е пета версия и като изключим няколко малко бъга си е доста добра програма.Колкото повече четеш толкова повече почваш да схващаш как работи

А да,ъгловите са 1-ви,4-ти,7-ми и 10.
 Активните предполагам че са пълните
  Редактирано от DTMF на 20.03.03 14:25. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няколко въпроса?  [re: DTMF] |  |  | Автор | нaчинaeщa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.03.03 14:35 |  |  | 

Мерси
   Всъщност мисля че имам отговори на въпросите, но питам, за да свиря дали съм разбрала правилно.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няколко въпроса?  [re: DTMF] |  |  | Автор | dalala () |  | Публикувано | 20.03.03 16:57 |  |  | 

super site, dai oshte neshto takova

"Vav teb choveche ima bezbroi galaktiki, a ti si se zarnal samo v edna zvezda"

|  |  |  
             |  |  | 

За бога, моля те - НЕ ЧЕТИ Апостол Апостолов!!!!

Дори Люмиер е по-приемлив, .....въпреки че и на него не съм му фенка.....
 Всичко друго чети, само не и това!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няколко въпроса?  [re: dalala] |  |  | Автор | DTMF (лигльо)) |  | Публикувано | 20.03.03 17:37 |  |  | 

Ето още един български-

Намират се някои статии там ..и като ги четеш почваш да схващаш как професионалните астролози тълкуват

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няколко въпроса?  [re: DTMF] |  |  | Автор | dalala () |  | Публикувано | 20.03.03 17:52 |  |  | 

В предишния сайт, к беше дал, мн ми стана интересно за лунните възли, ама свързвайки го с инфото, к дава astro.com, не съм сигурна точно кое е южния възел - True Node li e? Аз него гледам.......

"Vav teb choveche ima bezbroi galaktiki, a ti si se zarnal samo v edna zvezda"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Няколко въпроса?  [re: dalala] |  |  | Автор | DTMF (лигльо)) |  | Публикувано | 20.03.03 18:07 |  |  | 

n.node=rahu=severen vyzel

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |