Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:33 15.07.25 
Религия и мистика
   >> Астрология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Kajete kak ?нови  
АвторSOS (Нерегистриран)
Публикувано13.03.03 16:41

Kak se opredelq po horoskopa pove4e ot 2 braka,i harakteristikite na vtpriq suprug?

Тема Re: Kajete kak ?нови [re: SOS]  
Автор Mesmerisa (нюейджърка)
Публикувано14.03.03 11:41

Честно казано никога досега не съм се занимавала с темата брак, може би просто защото не ме е интересувало. Но по принцип е логично да се гледа какво има в 7 дом - знака на върха на десцендента, къде се намира управителят му, какви аспекти прави, има ли планети в 7 дом, ако има кои са и колко са...такива работи... Предполагам, че за повече бракове биха могли да говорят повечко планети там, особено Луната... Чувала съм също, че подвижен знак на върха на десцендента също може да предвещава повече брачни церемонии, но лично на мен това не ми изглежда напълно достатъчно.
Вторият брачен партньор съм чувала, че се свързва с 9 дом - но нито съм сигурна, че е така, нито разбирам логиката...

Авторmmm (Нерегистриран)
Публикувано14.03.03 17:07

количеството планети в седми дом не показва броя на браковете
двоинствените знаци на върха на седми дом- риби, стрелец и т.н определят повече бракове както и планетата меркурий в седми дом (факторите трябва да са няколко)
аспекти на управителя с планети в двойнствени знаци (поне две)
девети дом описва само характера на партньора (за трети брак - 11 дом), но не се взема под внимание при предсказване на събития и т.н

Тема Re: Kajete kak ?нови [re: mmm]  
Автор DTMF (лигльо))
Публикувано14.03.03 17:44

А аз подочух че при мъже се гледа дали луната е в двоен знак и дали прави аспекти с планети в други двойни знаци.
Sъщо i seweren wyzel w 7-mi dom

Редактирано от DTMF на 14.03.03 17:45.

АвторWZ (Нерегистриран)
Публикувано15.03.03 20:31

e,ako vidite i parvo kakvo govorjat kardinalnite signifikatori za 4oveka vaob6e,moje i da se prodalji sas 7-mi dom

Автор cмaparд (непознат)
Публикувано17.03.03 13:32

обикновено въпроса е, как се определят повече от 1 брак, ти питаш как се определят повече от 2 брака?

7и или 8и дом с планети наранени от юпитер и уран или юпитер и уран лично там дават повече от 1 брак, лош аспект между сатурн и уран също дава много често 2и брак

9и дом символизира 2ия брак ... ако и там е същата картинка, то ест няма някой по стабилен сатурн, то тогава ...

11и дом е 3ия брак!

Сатурн в един от следващите брачни домове предпазват от развод! Сатурн в 9и предпазва брака в 7и да се развали и т.н.

По интересно е защо човек се жени ... положението на владетелите на тези домове дават отговора ... а пък ако владетелете на 7и, 9и и т.н. са свързани помежду си, то повтаряш една и съща грешка и пак и пак и пак ...

Тема Re: Kajete kak ?нови [re: cмaparд]  
Автор dalala ()
Публикувано17.03.03 13:57

Kak bi talkuval Uran, Mars i Venera v 9ti dom, i lipsa na planeti v 7mi dom?

"Vav teb choveche ima bezbroi galaktiki, a ti si se zarnal samo v edna zvezda"

Тема Re: Kajete kak ?нови [re: cмaparд]  
Автор DTMF (лигльо))
Публикувано17.03.03 14:01

А кога има указание за безбрачие?

Тема Re: Kajete kak ?нови [re: dalala]  
Автор cмaparд (непознат)
Публикувано17.03.03 14:25

липсата на планети, не е липса ... личната програмата се задава от асцендента:десцендента и владетелите ... всичко друго, което описах са само показатели, по които може да се познаят повече от 2 брака

Тема Re: Kajete kak ?нови [re: DTMF]  
Автор cмaparд (непознат)
Публикувано17.03.03 14:40

не бих казала, че е указание ... всичко зависи от това, дали имаме причина да сключваме договори, да се обвързваме с други хора ... хора се женят по различни причини според програмата на асцендента:десцендента ... някои имат нужда от нещо и се женят, други смятат, че нямат нужда от никой и нищо и не се женят, трети се женят, защото така трябва независимо дали искат или не искат ...

безбрачие съм виждала при много сълен независим 1ви квадрант, с липса на нужда от някого и нещо, като при силни уранови констелации в 1и квадрант и нептунови в 3и квадрант ... както и при нарушено съотношение между 2и и 8и дом, когато не искаш да делиш нищо и с никого ...

темата е по сложна отколкото да преброиш повече бракове при хора, които винаги имат нужда от някого за да са жизненоспособни

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.