|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Защо всички астролози подценяват Раците   |  |  | Автор | Kлep (женствена) |  | Публикувано | 17.02.03 16:34 |  |  | 

Винаги ги изкарват прилепчиви, слаби, емоционално нестабилни  и т.н. Рядко съм виждала Рак да отговаря на подобни описания. Аз самата съм Рак и имам доста по-добро мнение за себе си.

Когато Господ затваря врати, отваря порти.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Защо всички астролози подценяват Раците  [re: Kлep] |  |  | Автор | LadyT (Нерегистриран) |  | Публикувано | 17.02.03 17:31 |  |  | 

Напълно подкрепям мнението ти
   Аз също съм зодия Рак и не се смятам за емоционално нестабилна и т.н. а напротив. Много хора ме смятат за силна жена и особено на мъжете това не им харесва особено. Когато обичам, обичам истински, адски съм търпелива, може да се каже, че имам "слонско" търпение, но прекрачат ли границата господ да им е на помощ! Не понасям лигльовците и превземките, държа се свободно и явно съм прекалено контактна.
 Изобщо Раците сме едни от най-хубавите хора ( не всички разбира се, мисля, че това се отнася повече за юлските раци), но за съжаление много малко хора могат да ни оценят!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Значи не си типичен Рак  [re: Kлep] |  |  | Автор | Лeпka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 17.02.03 17:32 |  |  | 

Питай Омега ако не вярваш

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Значи не си типичен Рак  [re: Лeпka] |  |  | Автор | типичeн pak (Нерегистриран) |  | Публикувано | 17.02.03 17:39 |  |  | 

Съвсем типичен рак си е!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Защо всички астролози подценяват Раците  [re: LadyT] |  |  | Автор | DTMF (лигльо)) |  | Публикувано | 17.02.03 18:49 |  |  | 

Въх,аз съм лигльо

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Защо всички астролози подценяват Раците  [re: Kлep] |  |  | Автор | omeg@ () |  | Публикувано | 18.02.03 00:21 |  |  | 

олеее с какви астролози си се събрала само?!
     астролозите, които познавам много грижливо си подбират думичките за раците

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Значи не си типичен Рак  [re: Лeпka] |  |  | Автор | omeg@ () |  | Публикувано | 18.02.03 00:25 |  |  | 

какво да ме попита? и защо да го прави?
  на тебе мина ли ти или пак ще приключваме    знаеш ли каква е разликата между морски и речен рак? ... гледам говориш за типичен/безтипичен, та да попитам  - да не излезне сега, че и ти си с рачешки претенции?!    

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Значи не си типичен Рак  [re: omeg@] |  |  | Автор | DTMF (лигльо)) |  | Публикувано | 18.02.03 00:55 |  |  | 

речния е къде къде с по-вкусна опашка

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Защо всички астролози подценяват Раците  [re: Kлep] |  |  | Автор | tondy (Нерегистриран) |  | Публикувано | 18.02.03 02:50 |  |  | 

А ти защо не попита преди 1 седмица :) т.е. да отвориш тази тема, а точно на 17.02 :)....и толкова много отговори :) за няколко часа:))
 Аз лично не мисля, че астролозите имат лошо мнение за Раците, а само някои хора. Според мен не е работа на астролозите да имат мнение, а да помагат.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Защо всички астролози подценяват Раците  [re: Kлep] |  |  | Автор | bonboni (Нерегистриран) |  | Публикувано | 18.02.03 11:57 |  |  | 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички) |   | 
 |