|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
За Раците
|
|
Автор | нe pak (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.02 17:19 |
|
Може ли да ми кажете защо са толкова особени, да му се не види.
Имам приятел, зодия Рак, сега се е покрил от 15 дена и ни вест ни кост. И друг път е имало такива моменти, но не чак толкова продължителни.
Какво е това -желание да остане сам със себе си?
И , разбира се, няма никакви обяснения.
И , по принцип, ако имате някакви наблюдения, кой е основният страх на раците.
| |
Тема
|
Re: За Раците
[re: нe pak]
|
|
Автор | AH (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.02 17:23 |
|
правилно:)
така прави и една госпожа от тоя клуб:)
покрива се
| |
Тема
|
[re: AH]
|
|
Публикувано | 06.09.02 17:28 |
|
?
| |
Тема
|
|
|
Автор | AH (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.02 18:12 |
|
казах само че раците обичат да се покриват понеже са чувствителнички:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Rama (въздушна) |
Публикувано | 06.09.02 19:33 |
|
Едва ли ще те успокоя особено, но Везните правят същото - без да са Раци... При това за близо месец - ей така, щрак и ги няма. Никой не знае защо. Дори умни Водолеи като мене.
Иначе е всеизвестна рачешката свръхчувствителност, потайност, периодични лоши настроения - но това едва ли отговаря на въпроса ти. Твоят Рак е навярно единственият човек на света, който знае защо всъщност се е покрил. А може и той да не знае...
По мои лични наблюдения най-силният страх при Раците е да не изпуснат това, което са стиснали в щипката си. Не обичат да се разделят с неща, към които са привързани. Ужасява ги мисълта, че могат да останат гладни - както емоционално, така и буквално. Но като се замисля, това също май не отговаря на въпроса ти...
Чувала съм, че Раците са по-чувствителни от останалите хора към фазите на Луната..... На мен ми изглежда логично и да са по-чувствителни към всякакви транзитни влияния към рождената им Луна. Така че виж да не го е погнала някоя кофти планета по кофти начин...
| |
Тема
|
[re: Rama]
|
|
Публикувано | 06.09.02 21:24 |
|
Нищо май не отговаря на въпросите ми:))) Но, благодаря, за съпричатието.:))
Значи, аз, като един овен, направо не се побирам в кожата си. Може би пък точно затова съм с рак- за да се науча на търпение. Напоследък все това ми минава през ума- какво имам да науча с него...
Затова именно реших и да попитам в клуб, където се предполага, че хората знаят повече от това, което пише в разните вестникарски хороскопи. Не че ще си реша проблемите...Просто искам да знам повече, да го разбера по-добре...това е.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Crazy2Cancers (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.02 21:41 |
|
Виж ся, не искам да те обезкуражавам, обаче огън и вода нещо....,
хм-хм...май много не се връзват...
Карай по-кротко, не му налитай прекалено - колкото и да е трудно
за един Овен да следва подобен стил на поведение
| |
Тема
|
[re: Crazy2Cancers]
|
|
Публикувано | 06.09.02 21:43 |
|
Да де. Знам. Трудно ми е.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (лидер)) |
Публикувано | 06.09.02 22:19 |
|
аз пък останах с впечатление че в този клуб влизат отлични астролози обаче въпросът ти съдържа много малко информация.От рак до рак може да има разлика от небето до земята...важни са и другите планети за да разбереш характера му.
Например ако беше дал рожденна дата +час на раждане някой астрологпри добро желание можеше да ти помогне
| |
|
доколкото знам, най много се страхуват от готвачи....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|