|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Astrologia
|
|
Автор |
Boyko () |
Публикувано | 22.03.00 17:01 |
|
Kakvo mislite za astrologiata? Priemate li ya i ako ne, zashto? /I ako da, syshto zashto?/
| |
|
amiiiiiii..... ne e li ocevidno ce ne trebva da se priema!
ce e glupost, izmama, ili v nai dobria slucai sega!
az nema kakvo da dokazvam! neka dokazvat tia koito ia priemat za istina!
| |
|
Зодиите са съзвездията през които минава Слънцето (еклиптиката) ... а те са 13. Няма да продължавам :)
| |
|
Четох една книжка " Планетите на любовта "
Правих опити с нея - невероятно, но когато чета на някой не неговата характеристика - веднага се усещаше че не е за него - човека сам си казваше че това не е той.
От 15 души около 10 характеристики бяха абсолютно верни . Просто невероятно беше. Другите - горе - долу.
Има вероятност по някакъв начин времето на раждане да има значение за характера. И ако е така, естесатвено астрологията е науката която ще улови тази особеност. Склонен съм да вярвам поне в зависимостта от годишните времена. Но тази книга ме впечатли твърде много.
| |
|
nekoi pat tozi koito verva na horoskopa, da vzeme da procete horoskopote razbarkano! da vidim ne si li pasvat pak! :-)
| |
|
Абе ти четеш ли к'во ти пиша ?
Нали това направих с тая книга ! при другите - се обърква ама при тази - изненада ме.
| |
Тема
|
Astrologia
[re: Boyko]
|
|
Автор |
bobo () |
Публикувано | 23.03.00 22:25 |
|
Когато запитах "знаещите" от клуба "Астрология" защо, след като на рождения ми ден Слънцето е в едно съзвездие аз съм в друга зодия се оказа, че зодиите не са това което са... Както се казваше в един филм. От девет кладенеца вода извадиха, само нищо не казаха за прецесията.
| |
Тема
|
Върху грешни факти не се гради истинска наука
[re: Drug Vasko]
|
|
Автор |
Krank () |
Публикувано | 24.03.00 00:36 |
|
Не е толкова чудно, че съвпадат. Характеристиките обикновено са така написани, че да покриват по-голям диапазон от вероятни личности. Винаги са мъгляви, така че който вярва да може да открие в тях истините, а този който не вярва да забележи само лъжите. След като половината е налучкана истина какви са, наполовина верни или наполовина лъжливи ? :)
| |
Тема
|
Върху грешни факти не се гради истинска наука
|
|
Автор |
Drug Vasko () |
Публикувано | 24.03.00 06:20 |
|
И това го знам. Не се променя положението.
| |
Тема
|
Astrologia АЗ СЪМ ЗА!!!
|
|
Автор |
PYTHON () |
Публикувано | 24.03.00 12:08 |
|
ДЪЛГА ТЕМА ! МНОГООООООООООО ДЪЛГА!
ХУБАВА , СЕРИОЗНА !
ПРОЧЕТЕТЕ КЛАСИЧЕСКИ ТРУДОВЕ ПО АСТРОЛОГИЯ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ! ТЕ ПРОСТО СА НЕЩО ВЕЛИКОЛЕПНО.
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС ПРОФЕСИОНАЛНАТА АСТРОЛОГИЯ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ!
АСТРОЛОГИЯТА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА КОЕТО СЕ ПИШЕ В МЕДИИТЕ! АМА НИЩООООО!
ХОРА КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЪБЕРАТ 2+2 ПРАВЯТ ХОРОСКОПИ
УЖАС!
ПРОЧЕТАТ 1-2 КНИЖКИ И ГОРДО КАЗВАТ АЗ СЪМ АСТРОЛОГ!
ШАРЛАТАНИ!!!
МОЯ СЪВЕТ Е ПРОЧЕТЕ, НАПРАВЕТЕ СИ ХОРАСКОП НА ВАС
ПОМИСЛЕТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|