Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:12 27.07.25 
Природни науки
   >> Астрономия
*Кратък преглед

Тема Любители от Софиянови  
Автор Ross ()
Публикувано13.06.00 13:09

Има ли любители от София тука? И знае ли някой дали към ААС има нещо като клуб който да организира наблюдения през уикендите?

Тема Любители от Софиянови [re: Ross]  
Автор Маркишки ()
Публикувано14.06.00 14:11

Зная че ААС правят демонстрационни наблюдения с Конус 500мм (f/4.5), но не знам кога и къде. Аз не съм от София, но по-добре ги питайте. Преди поканваха и лектори, но сега вече незнам.

Тема Любители от София [re: Ross]  
Автор знаещ ()
Публикувано16.06.00 10:44

Наблюдения имаше всеки петък е стига да е ясно Иначе има любители ама триабва да ги знаеш За лектори не знам но ако ги водят Генков и Бончева може да си предсатвя Е поздрави за ентусиастите астрономи

Автор DUH ()
Публикувано14.07.00 14:22

A ima...no i az ne znam nishto........ Ako stane neshto..obajdaite se...Shte doida

Автор Nick ()
Публикувано04.08.00 01:03

Може би около 100 пъти съм звънял по телефона в ААС и само два пъти успях да намеря някой там. А сигурно също толкова пъти съм ходил до там но никога никой не съм намирал. Втория път като се свързах по телефона ми казаха ми че правят демонстрации пред НДК и тогава щяло да има. Но като отидох там нямаше никой. Два пъти обиколих НДК като погледнах във всяка възможна "дупка". Просто не мога да ги разбера тези хора кога се събират.

Тема Sega sa v pochim1eqlbskka_+@3443!&*%#нови [re: Nick]  
Автор Android ()
Публикувано05.08.00 09:09

Kogato slynceto zaleze....i otpuskite se zadavqt v hod..............

Тема Отг: Любители от Софиянови [re: Ross]  
АвторJack (Нерегистриран)
Публикувано19.09.00 11:02

Ponezhe stana vapros za AAS, kato nein chlen iskam da se izvinja, che njakoi astrofenove sa se razkarvali do kluba. I vse pak, vseki ot nas /15-20 choveka/ si ima kupishta problemi i ot vreme na vreme mozhe da pogledne i kam nebeto. Demonstracii naistina se pravjat, veche vav vtornik, no trjabva predvaritelno da se ugovorjat, i razbira se, da njama oblachnost. Tel. e 981-13-27, vecher sled 19 chasa. Pishete i na e-maila: aas@bgcict.acad.bg. Ako si ostavite koordinatite, pri nabljudenie shte vi potarsim.

Тема Отг: Любители от Софиянови [re: Ross]  
АвторСтас (Нерегистриран)
Публикувано20.09.00 00:04

Ей това им е имейла: aas@bgcict.acad.bg

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.