|
|
|
|
|
След, тъмната материя и енергия , сега пък астрономите , предполагат и нещо още по екзотично , абе те май само на фантазиране са го ударили, жалко за науката.
| |
|
|
|
Няма ли да спрете да го цитирате тоя надъхан сайт?!?
| |
|
|
|
Еми в крайна сметка , затова е и форумът по астрономия , за да се бистрят астрономически новини, явления,открития, па било то и от съмнителни източници. Като се възмущаваш, направи си рекламациите на сайта. Аз какво съм ти виновен.
| |
|
|
|
Заглавието е интересно:
Вселената с огромна скорост се носи към нещо неизвестно
Ха...ха...ха!
За непросветените иди-яла, ама астрономи да говорят по този начин за вселената, като за част от нещо, означава само едно - сбъркани са им понятията. И такива астрономи ще движат науката напред - Боже мили...
Никога не казвай никога!
| |
|
|
|
За непросветените иди-яла, ама астрономи да говорят по този начин за вселената, като за част от нещо, означава само едно - сбъркани са им понятията. И такива астрономи ще движат науката напред - Боже мили...
Ами нали виждаш че не само в науката но и навсякъде се опорочава .
| |
|
|
|
Хубаво щеше да е да узаем имената на тези "висококвалифицирани специалисти от НАСА" (които как така все се случва да са анонимни), както и да прочетем какво са казали или написали.
| |
|
|
|
Ами питай в сайта , защо е така. Аз какво съм виновен , не казвам че това е така , нали
| |
|
|
|
Информацията трябва да е по-конкретна и аз така мисля
| |
|
|
|
|