|  | | 

| 

|  |  | 

След, тъмната материя и енергия , сега пък астрономите , предполагат и нещо още по екзотично , абе те май само на фантазиране са го ударили, жалко за науката.

|  |  |  
             |  |  | 

Няма ли да спрете да го цитирате тоя надъхан сайт?!?

|  |  |  
             |  |  | 

Еми  в крайна сметка , затова е и форумът по астрономия , за да се бистрят астрономически новини, явления,открития, па било то и от съмнителни източници. Като се възмущаваш, направи си рекламациите на сайта. Аз какво съм ти виновен.

|  |  |  
             |  |  | 

Заглавието е интересно:

Вселената с огромна скорост се носи към нещо неизвестно

Ха...ха...ха!

За непросветените иди-яла, ама астрономи да говорят по този начин за вселената, като за част от нещо, означава само едно - сбъркани са им понятията. И такива астрономи ще движат науката напред - Боже мили...

Никога не казвай никога!

|  |  |  
             |  |  | 

За непросветените иди-яла, ама астрономи да говорят по този начин за вселената, като за част от нещо, означава само едно - сбъркани са им понятията. И такива астрономи ще движат науката напред - Боже мили...

Ами нали виждаш че не само в науката но и навсякъде се опорочава .

|  |  |  
             |  |  | 

Хубаво щеше да е да узаем имената на тези "висококвалифицирани специалисти от НАСА" (които как така все се случва да са анонимни), както и да прочетем какво са казали или написали.

|  |  |  
             |  |  | 

Ами  питай  в  сайта , защо  е  така. Аз  какво  съм  виновен , не  казвам  че  това  е  така , нали

|  |  |  
             |  |  | 

Информацията трябва да е по-конкретна и аз така мисля

|  |  |  |  

|   | 
 |