Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:40 06.05.26 
Природни науки
   >> Астрономия
*Кратък преглед

Тема Най-учтиво моля за обяснениенови  
Автор Eжko_ (_бодлидрешко)
Публикувано02.11.06 15:54

многоуважаевият от мен модератор bObbO, да обясни пред всички каква бе причината да заключи ето тая тема:

По моему, тя не протеворечи на правилника, още по-вече, че е в отговор именно на призива, обявен в самия Правилник на клуб Астрономия: ". . . дали да не започнем оттук? " :

" ...погледнете нагоре... нощ е... звезди... красота... ред, тишина и хармония... Не че сами по себе си звездите не са създадени от хаоса и дивата енергия... но са успели да намерят равновесно състояние помежду си... поне за този кратък миг от вечността... Там няма модератор... а ред има... и ние се опитваме да го опознаем .. дали да не започнем оттук? "

(Цитатът се намира в края на Правилника: )

Е, аз започнах с няколко отправни точки, като повод за размисъл. Ако наистина няма интерес, темата ще отиде "в забвение" и както се казва, ще се самозаключи. Ако не, каква е тогава причината да бъде заключена ?

Поздрав най-сърдечен към теб, bObbO и към всички форумц.

Наско

П.П. Моля, настоящият въпрос-тема не става повод за вкарване на емоции (страсти) в Клуб Астрономия.

. . .

Господ е мое упование

Редактирано от Eжko_ на 02.11.06 15:59.

Тема Re: Най-учтиво моля за обяснениенови [re: Eжko_]  
Автор bObbOМодератор (минаващ)
Публикувано02.11.06 19:16

Не знам защо мислиш, че цитата в синьо насочва към религиозни теми в клуб Астрономия. Не, не насочва. Този точно цитат беше вмъкнат в служебната тема във времена, когато емоциите в клуба бяха с малко по-висок от нормалното градус и целта на този цитат беше да поуспокои духовете - да не се караме, а да си гледаме звездите. Без нищо общо с религията. (Copy-paste-нати) текстове за Божиите дела нямат място тук. Има по-подходящи клубове. И, между другото, религиозните теми са една от причините за подобни емоции.

Тема Re: Най-учтиво моля за обяснениенови [re: bObbO]  
Публикувано03.11.06 14:02

Благодаря за учтивия отговор

Междувпрочем, bObbO, и народната мъдрост е осъзнала, че истината боли. Но защо мнозина зорлем затвярат очите си и затулват ушите си, жигосвайки съвестите си, не искайки да я приемат. По своя воля. И Я разпъват ли, разпъват. Затова Тя пак е там, на Кръста.

И преди някой да е ревнал, че съм поредният, заблуден сектант, ще кажа предварително: не, не съм сектант, опитвам се да бъда православен, измежду "православни".

Господ е мое упование

Авторg (Нерегистриран)
Публикувано03.11.06 14:14

И твойта не е лесна........

Тема abe moje i da ne si sektant.. [re: Eжko_]  
АвторES (Нерегистриран)
Публикувано03.11.06 14:29

.. no che se religiozen fanatik i pravoslaven mujahidin e syvsem vidno. Syglasen sym s tebe edinstveno che moderatora e kofti parche.

Тема Re: abe moje i da ne si sektant..нови [re: ES]  
Публикувано03.11.06 15:10

"""Syglasen sym s tebe edinstveno che moderatora e kofti parche.
"""

Съгласявайте се със себе си, защото такова нещо за модератора не съм казвал никога. И не само за него. така че, не ми влагайте думи в устата, които са единствено във Вашето въображение.

Господ е мое упование

Тема Re: Най-учтиво моля за обяснениенови [re: g]  
Публикувано03.11.06 15:34

Господ е мое упование

Тема Re: abe moje i da ne si sektant..нови [re: Eжko_]  
АвторES (Нерегистриран)
Публикувано03.11.06 17:05

Moje da ne ste kazval, ama e verno, taka che pochnete da govorite istinite, nai-nakraia. Shtoto kakvo she kajat za vas drugarite vi ot "Talibanite na Hrista", ako prodyljavate da si premylchavate, a?

Souls of Demons, I command you to fly
Right up from Hell, into the Sky..

Автор bObbOМодератор (член)
Публикувано30.03.08 16:45

Затварям я тая тема поради ежедневния нон-стоп спам.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.