|
|
|
Тема
|
Най-учтиво моля за обяснение
|
|
| Автор |
Eжko_ (_бодлидрешко) |
| Публикувано | 02.11.06 15:54 |
|
|
многоуважаевият от мен модератор bObbO, да обясни пред всички каква бе причината да заключи ето тая тема:
По моему, тя не протеворечи на правилника, още по-вече, че е в отговор именно на призива, обявен в самия Правилник на клуб Астрономия: ". . . дали да не започнем оттук? " :
" ...погледнете нагоре... нощ е... звезди... красота... ред, тишина и хармония... Не че сами по себе си звездите не са създадени от хаоса и дивата енергия... но са успели да намерят равновесно състояние помежду си... поне за този кратък миг от вечността... Там няма модератор... а ред има... и ние се опитваме да го опознаем .. дали да не започнем оттук? "
(Цитатът се намира в края на Правилника: )
Е, аз започнах с няколко отправни точки, като повод за размисъл. Ако наистина няма интерес, темата ще отиде "в забвение" и както се казва, ще се самозаключи. Ако не, каква е тогава причината да бъде заключена ?
Поздрав най-сърдечен към теб, bObbO и към всички форумц.
Наско
П.П. Моля, настоящият въпрос-тема не става повод за вкарване на емоции (страсти) в Клуб Астрономия.
. . .
“Господ е мое упование”
Редактирано от Eжko_ на 02.11.06 15:59.
| |
|
Тема
|
Re: Най-учтиво моля за обяснение
[re: Eжko_]
|
|
| Автор |
bObbO (минаващ) |
| Публикувано | 02.11.06 19:16 |
|
|
Не знам защо мислиш, че цитата в синьо насочва към религиозни теми в клуб Астрономия. Не, не насочва. Този точно цитат беше вмъкнат в служебната тема във времена, когато емоциите в клуба бяха с малко по-висок от нормалното градус и целта на този цитат беше да поуспокои духовете - да не се караме, а да си гледаме звездите. Без нищо общо с религията. (Copy-paste-нати) текстове за Божиите дела нямат място тук. Има по-подходящи клубове. И, между другото, религиозните теми са една от причините за подобни емоции.
| |
|
Тема
|
[re: bObbO]
|
|
| Автор |
Eжko_ (_бодлидрешко) |
| Публикувано | 03.11.06 14:02 |
|
|
Благодаря за учтивия отговор
Междувпрочем, bObbO, и народната мъдрост е осъзнала, че истината боли. Но защо мнозина зорлем затвярат очите си и затулват ушите си, жигосвайки съвестите си, не искайки да я приемат. По своя воля. И Я разпъват ли, разпъват. Затова Тя пак е там, на Кръста.
И преди някой да е ревнал, че съм поредният, заблуден сектант, ще кажа предварително: не, не съм сектант, опитвам се да бъда православен, измежду "православни".
“Господ е мое упование”
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | g (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.11.06 14:14 |
|
|
И твойта не е лесна........
| |
|
Тема
|
abe moje i da ne si sektant..
|
|
| Автор | ES (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.11.06 14:29 |
|
|
.. no che se religiozen fanatik i pravoslaven mujahidin e syvsem vidno. Syglasen sym s tebe edinstveno che moderatora e kofti parche.
| |
|
Тема
|
Re: abe moje i da ne si sektant..
[re: ES]
|
|
| Автор |
Eжko_ (_бодлидрешко) |
| Публикувано | 03.11.06 15:10 |
|
|
"""Syglasen sym s tebe edinstveno che moderatora e kofti parche.
"""
Съгласявайте се със себе си, защото такова нещо за модератора не съм казвал никога. И не само за него. така че, не ми влагайте думи в устата, които са единствено във Вашето въображение.
“Господ е мое упование”
| |
|
Тема
|
[re: g]
|
|
| Автор |
Eжko_ (_бодлидрешко) |
| Публикувано | 03.11.06 15:34 |
|
|
“Господ е мое упование”
| |
|
Тема
|
Re: abe moje i da ne si sektant..
|
|
| Автор | ES (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.11.06 17:05 |
|
|
Moje da ne ste kazval, ama e verno, taka che pochnete da govorite istinite, nai-nakraia. Shtoto kakvo she kajat za vas drugarite vi ot "Talibanite na Hrista", ako prodyljavate da si premylchavate, a?
Souls of Demons, I command you to fly
Right up from Hell, into the Sky..
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bObbO (член) |
| Публикувано | 30.03.08 16:45 |
|
|
Затварям я тая тема поради ежедневния нон-стоп спам.
| |
|
|
|
|