Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:51 17.06.25 
Природни науки
   >> Астрономия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Много ми е интересно .......нови  
Автор Benita (....)
Публикувано03.09.03 12:05

какво мислят хората интересуващи се от астрономия за астрологията??????

Тема Re: Много ми е интересно .......нови [re: Benita]  
Автор stargazer (астро-маниак)
Публикувано03.09.03 13:11

Nishto seriozno. Chista zaguba na vreme.

Гледайте звездите...

Тема Re: Много ми е интересно ....... [re: Benita]  
АвторPhoenix (Нерегистриран)
Публикувано03.09.03 13:33

Аз лично не вярвам на астрологията - просто не се вързва едното с другото... Но имам приятел, който се занимава сериозно и съм виждал, че и при нея съществува научен подход т.е. не е пълна измислица, когато е качествена и понякога може да бъде интересна. Понякога дори съм виждал доказателства, че астрологията "работи", но все пак просто не виждам връзката... и не се вързвам

Тема Re: Много ми е интересно .......нови [re: Phoenix]  
АвторMapkишkи (Нерегистриран)
Публикувано03.09.03 16:50

Бе то и друг път е ставало дума как работи астрологията - как например след катасрофа се погребват хора с различни зодии и хороскопи за деня, но сполетяла ги една и съща участ, пък Бобо беше казал нещо за сиамските близнаци...

Тема смятат я за тъпанови [re: Benita]  
Авторzaphod (Нерегистриран)
Публикувано03.09.03 19:34

не поради някакви засукани астрономически доводи, а защото тия дето се интересуват от астрономия са хора с малко или много мозък, а това е много противопоказно за приемането на астрологията на сериозно.
а между другото сигурно почти всеки е имал случай когато попада на потресаващи попадения на хороскопа, в това число и аз. много хора тогава обръщат мнението си, но аз си оставам фундаментален враг на всяка окултна и мистична идея. дистанцирам се дори от тия които казват "трябва да има логично обяснение" и започват да градят хипотези "обясняващи" "фактите" в полза на подобни идеи.

Автор Pixel (Вогон)
Публикувано03.09.03 19:55

първо да си оправят календара, че нещо им се разминава с цял месец от астрономическия. Според астролозите днес Слънцето се намира в Дева, само че всеки неверник може да си вдигне главата и да види, че то е в Лъв. И ще си остане там до към 20 септември.

---------------------------------------------------
God is Real unless declared Integer!

Тема Re: Много ми е интересно .......нови [re: Pixel]  
Автор Phoenix (ГоривенМатериал)
Публикувано04.09.03 00:15

А това си има съвсем научно обяснение... нали се сещате - да не обяснявам сега.
Само да не си помисли някой, че съм някакъв почитател на астрологията - не съм...

АвторAstronomer (Нерегистриран)
Публикувано04.09.03 11:19

Pylna glupost, osnovavasta se glavno na maloumieto na "vjarvastite".

Автор Vladi (Фафлояд!)
Публикувано04.09.03 11:23

все лоши работи :-)
и с право :-)))

Coming Back To Life (by Pink Floyd :-)

Автор Byd™ ((Nyakoj))
Публикувано04.09.03 12:20

Аз мисля, че докато има хора, които са навити да плащат за такива неща няма нищо лошо да има такива, които да им ги вземат (т.е. да се занимават с астрология).
Иначе астрологията е еднакво далече както от науките, така и от всякакъв практически смисъл...

.

The Armenian Priest wishes You a lot of good health...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.