|
Тема
|
Докога с тази злоба, г-н Първанов?
|
|
Автор |
Meйджъp™ (тайфун) |
Публикувано | 08.11.01 18:41 |
|
Не ви ли омръзна непрекъснато да сипете обвинения (най-често безпочвени, основани на елементарната злоба и завист) към опонентите си?! Давате ли си сметка, че така си бутате автогол след автогол?! И въобще вярвате ли, че някой друг освен крайно лумпенизираните и забутани граждани ще гласуват за вас?
Благодаря за вниманието!
"Да бъдем толерантни с останалите - нека пишем на кирилица!"
| |
Тема
|
Re: Докога с тази злоба, г-н Първанов?
[re: Meйджъp™]
|
|
Автор |
бyбoлeчka (непознат) |
Публикувано | 08.11.01 23:34 |
|
Ами аз съм на 24 години, много съм си нормална, не-лумпенизирана....нито загубена.
И няма да съм единствената такава, която ще гласува за г-н Първанов, така че такива обобщения са излишни.

| |
Тема
|
|
|
Автор |
Иcтopиka (РУСКИ ШПИОНИН) |
Публикувано | 09.11.01 01:40 |
|
ами той Стоянов се държа като циганка.Задава тъпи въпроси-тъпи ,тъпи ,та чак седерастеят и после ги замазва.Първанов беше с две класи над него.
Петьо коня сам се закопа   
| |
Тема
|
Re: Като си говорим за злоба
|
|
Автор |
Charles (пустинен плъх) |
Публикувано | 09.11.01 12:09 |
|
май бъркаш понятията. "Лумпенизирани" и "забутани" граждани не се връзва много с един човек, който мисли доброто на другите. Просто един такъв човек не ги употребява за другите хора.
ДА ЖИВЕЯТ СИНИТЕ КОМУНИСТИ-ПЪРВИ БРАТЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНСТИ!  
| |
Тема
|
|
|
Автор | Majorque (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.11.01 14:00 |
|
Г-н Мейджър май не се е събудил от съня, който е засънувал още от 1990-та година...
Каква омраза, какви пет лева ви гонят??
Г-н Първанов е най-толерантният кандидат за президент от тази кампания.
Ако човек не иска да се срещне очи в очи с истината, значи има сериозен проблем, г-н Мейджър. Звучите нелепо и архаично.
| |
|
|
|
|