|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Задачи за кандидат-студенти
|
|
Автор |
Дидko87 (непознат
) |
Публикувано | 23.06.06 19:44 |
|
Здравейте. Някой може ли да ми помогне с някакви конструктивни и цветни задачи за кандидат-студенти за специалност архитектура в УАСГ? Благодаря
Редактирано от Дидko87 на 23.06.06 19:44.
| |
Тема
|
Re: Задачи за кандидат-студенти
[re: Дидko87]
|
|
Автор | axxell (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.06 10:11 |
|
Gospodata arhitekti ako e za ne6to drugo biha pisali mnogo no ako trqbva da pomognat na tehen byde6t kolega-zabravi:)
| |
Тема
|
[re: axxell]
|
|
Автор |
Дидko87 (непознат
) |
Публикувано | 28.06.06 16:46 |
|
Хах... кофти. Аз не че няма да им взема хляба и без тва :P . Иначе някой ако има нещо да казва че изпита почти дойде...
| |
Тема
|
[re: axxell]
|
|
Автор | xex (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.06 17:23 |
|
Че кой архитект си пази кандидат-студентските работи?
Някой Плюшкин, навярно...
| |
Тема
|
|
|
Автор | xex (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.06 17:23 |
|
Успех! Това мога да кажа...
| |
Тема
|
|
|
Автор | BECEЛ (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.06.06 14:38 |
|
Дидko87, сега започваш или вече си се подготвял при някого? Дай повече информация за да преценя с какво и как да ти помогна.
| |
Тема
|
[re: BECEЛ]
|
|
Автор |
Дидko87 (непознат
) |
Публикувано | 29.06.06 16:39 |
|
Ами изпита ми е след седмица и няколко дена. От година и няколко месеца вече се подготвям на курсове по рисуване но до сега не съм правил цветни задачи, само 1-2 и не знам колко ще мога да науча за малкото дни които са ми останали, но ми трябват каквито и да е условия за да правя нещо все пак, защото разполагам само с 2-3 задачи. Освен това нямам и условия за конструктивните задачи (май така се казваха, където има само кубове, сфери и т.н. и трябва да се направят ротации, помествания и т.н.). Ами общо взето това е.
| |
Тема
|
|
|
Автор | BECEЛ (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.06.06 17:19 |
|
За времето, с което разполагаш, те съветвам да опиташ следното:
- в сградата на УАСГ, на 10 и 11 етаж в корпус А са кабинетите и залите на катедрата по рисуване. Отиваш там и намираш някой от преподавателите или дори и секретарката. По най-учтивия начин си поискай да ти дадат няколко примерни условия на цветни задачи от последните години. Вярвам, че няма да ти откажат - още повече, че и аз така направих преди години... Също така се поинтересувай как, кога и къде, би могъл да видиш кандидатстудентски работи от предишни години. Преди години, в седмиците преди изпитите, УАСГ провеждаше интензивни курсове, на които се раздаваха и условия за цветни задачи.
Не знам къде си се подготвял, но много ме дразни факта, че не е обърнато внимание на всичките части от изпита по рисуване
На 3-тия етаж, пак в корпус А - ниското тяло, трябва да е кабинета на художника Иван (за фамилията не се сещам) - потърси го и разбери дали не може да ти е полезен с нещо.
Успех ти желая! И не забравяй да си учтив!
| |
|
ти го е казал най-добре... а художникът се казва Иван Тодоров...
цветните задачи са доста особени - и трябва да ги тренираш...
иначе със задачи по интернет не става...
а ако не успееш тази година - записваш нещо друго в УАСГ - и после една година тренираш вече в София - и успяваш... много правят така...
сенчестата, гранична зона на оценките е около 4,50 - 5...
айде, па успех!
прост селянин, ама много прост ви казвам !
| |
Тема
|
[re: BECEЛ]
|
|
Автор |
Дидko87 (непознат
) |
Публикувано | 04.07.06 23:07 |
|
Всъщност вече съм ходил на едноседмичен курс при Харалампиев, от там имам няколко условия, но не знаех дали ще са ми достатъчни. Но така или иначе нямам време, едва ли ще ми трябват кой знае колко... Изпита ми е след по-малко от една седмица и за сега правя каквото мога.
М/у другото някой може ли да каже какво е нивото в ВСУ "Любен Каравелов" и как е спрямо УАСГ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|